Publikováno Červen 7, 200817 r No ležela mi doma ta jednotka BT-HF už asi půl roku a teprve dnes jsem se rozhoupal ji tam namontit. kabeláž jsem neměl,tak jsem si ji udělal,proto ji vidíte strááášně dlouhou.Krátil a pinoval jsem ji přímo na autě.Mikrofon jsem k tomu dostal origo,ale zase bez konektoru,ale ten pasuje z dveřní kabeláže z ledky Safe systému.Držák a kryt jednotky jsem kupoval nový ve škodovce.cca 200,-kč za obojí,velký konektor taky za cca 150,-kč.Jelikož jsem musel kabeláž krátit a pinovat tak mi to zabralo cca 3 a půl hoďky vč.výroby kabeláže,nakódování.
Červen 8, 200817 r Autor jj hoď.Včera jsem ti volal o nějaké info,ale nedovolal.Nakonec poradil Allesio.Neveděl jsem kam umístit jednotku.Myslel jsem že držák je pod sedadlo né na podlahu
Červen 8, 200817 r 1:1 já se tě pak nedovolal nazpět také mě tohle čeká udělat PS: nastva si ve foťáku dobře datum, máš to o den posunuté Upraveno Červen 8, 200817 r od rolbař
Červen 16, 200817 r Bych řekl, že mám jednotku z roku 2005, takže Columbus nezná a nepodporuje některé funkce jako např. zadávání čísel z displeje apod. Ale an výměnu bych si troufl, jen ještě nemám tu jednotku
Říjen 4, 200816 r Autor Tak jsem to dnes rozchodil.Vše potřebné už je tady někde popsáno,tak jen ve zkratce a pár fotek. je potřeba PDC z NEW Superb,Gateway z NEW Superb. Dále potřeba kompletně přepinovat zadní parkovací senzory a upravit zapojení 16 pin konektoru,zrušit Can komfortu a natáhnout Can motoru do Gateway. Pak už jen správně nakódovat jak gateway,protože park.pomocník už není pod 76 a tady správně nakódovat jednotku park.systému. Kdo má i přední assistent,bude se mu zobrazovat celé autíčko,já mám jen zadek tak mi půjde jen zadek.
Říjen 4, 200816 r asi bude bláhové se domnívat, že OII po faceliftu nabídne jednodušší řešení, že? rádia tam jsou stejná jako v novém superbu, takže očekávám, že i ostatní prvky převezme z něj..., tedy do staré OII jen tak nepůjdou mně by sakra stačilo to Bolero místo nehrajícího Streamu, ale ty čidla by se musely zobrazovat. Jenže to bude stejná překopávka jako u Trinaxu...
Říjen 4, 200816 r Autor co bude v OIU face zatím nevím.Třebas se soudruzi zlepší.Jinak to není složité
Říjen 5, 200816 r asi bude bláhové se domnívat, že OII po faceliftu nabídne jednodušší řešení, že?rádia tam jsou stejná jako v novém superbu, takže očekávám, že i ostatní prvky převezme z něj..., tedy do staré OII jen tak nepůjdou mně by sakra stačilo to Bolero místo nehrajícího Streamu, ale ty čidla by se musely zobrazovat. Jenže to bude stejná překopávka jako u Trinaxu... chlape to máš úplně etjný problém jako já toho obrázku se prostě nechci vzdát a Trinax se mi zdá zbytečný. Stačilo by mi Bolero.
Říjen 5, 200816 r Autor No hoši já to jen udělal.Info se tady někde válí.Pokud se mi do rukou Bolero dostane,můžu to zkusit,jestli to tam půjde,ale asi jo
Říjen 5, 200816 r Cosby, to Bolero by do starý O II. pasovalo? klidně bych se i vzdal toho autíčka na displeji... co? díky
Říjen 5, 200816 r Autor http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/docu...n/Bolero_B6.pdf google pořád existuje
Říjen 5, 200816 r jj Cosby, to jsem si našel bez googlu jen nevím, zda to jde zapojit, tomu už nerozumím teď kolik bude ta potvůrka stát... na stránkách ŠA to ještě nemaj...
Říjen 5, 200816 r Cosby, předpokldám, že když mám HF BT, tak by mi přes to rádio šel ovládat i telefon, že?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.