cosby Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 no abych řekl,teď nevím,nemá u sebe schémata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 no abych řekl,teď nevím,nemá u sebe schémata Někde to tu bylo, zapojení zadního konektoru RNS. Nemůžu to najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Někde to tu bylo, zapojení zadního konektoru RNS. Nemůžu to najít. Stačilo přepinovat konektor do Columbuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 nejsem si taky teď zrovna jistej, ale na Columbusu se nic mimo kostry AUX a CD changeru neprohazovalo. HF jde na zelený 12pin konektor pozice 6 a 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fakultak Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 A měl jsi původně starý STREAM bez MP3 že? Ten má totiž jinak zapojený PIN pro mute z HF sady, mě to dělalo stejný problém při zapojovaní nového STREAMu za starý, po přepinování OK, mute od HF je nově určitě na 10 pinu konektoru C, na starém rádiu ho budeš mít na tom velkém konektoru od rádia, co jsou na něm repro (u této sady to bývá žlutý kabel). Zde najdeš obrázky starého a nového STREAMu a stejně to bude zapojené i na RNS (jako nový STREAM) aspoň co se týče toho HF, budeš potřebovat 1 malý PIN a případně kousek kabelu, aspoň já to nastavil. Každopádně jak na starém, tak na novém STREAMu bylo zapojení konektoru, ale toho si mechanik všiml, až jsem se vrátil zpět do servisu, že mi nejede HF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 A měl jsi původně starý STREAM bez MP3 že? Ten má totiž jinak zapojený PIN pro mute z HF sady, mě to dělalo stejný problém při zapojovaní nového STREAMu za starý, po přepinování OK, mute od HF je nově určitě na 10 pinu konektoru C, na starém rádiu ho budeš mít na tom velkém konektoru od rádia, co jsou na něm repro (u této sady to bývá žlutý kabel). Zde najdeš obrázky starého a nového STREAMu a stejně to bude zapojené i na RNS (jako nový STREAM) aspoň co se týče toho HF, budeš potřebovat 1 malý PIN a případně kousek kabelu, aspoň já to nastavil. Každopádně jak na starém, tak na novém STREAMu bylo zapojení konektoru, ale toho si mechanik všiml, až jsem se vrátil zpět do servisu, že mi nejede HF. Jak jsem psal stačilo to přepinovat. Už to šlape. Jestli tam dělal i nějaké nastavení kablíkem nevím. Důležité je, že to fachá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 (editace) Tak přidám taky něco z montáže Editováno: 21. Prosinec 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Tahle jsem měl vykuchanou Fabii, ale Oktu ještě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 jsem se tam nemohl nějak hnout tak jsem zbytečné věci vymontoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Někdy to je lepší, než si hrát na gynekologa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 nojo, mohl jsem to udělat výfukem lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 nojo, mohl jsem to udělat výfukem Já už to jinak dělat nebudu mám 4 takže lepší přístup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 ale ruce jenom 2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.