Listopad 30, 200816 r no abych řekl,teď nevím,nemá u sebe schémata Někde to tu bylo, zapojení zadního konektoru RNS. Nemůžu to najít.
Prosinec 1, 200816 r Někde to tu bylo, zapojení zadního konektoru RNS. Nemůžu to najít. Stačilo přepinovat konektor do Columbuse
Prosinec 1, 200816 r nejsem si taky teď zrovna jistej, ale na Columbusu se nic mimo kostry AUX a CD changeru neprohazovalo. HF jde na zelený 12pin konektor pozice 6 a 12
Prosinec 1, 200816 r A měl jsi původně starý STREAM bez MP3 že? Ten má totiž jinak zapojený PIN pro mute z HF sady, mě to dělalo stejný problém při zapojovaní nového STREAMu za starý, po přepinování OK, mute od HF je nově určitě na 10 pinu konektoru C, na starém rádiu ho budeš mít na tom velkém konektoru od rádia, co jsou na něm repro (u této sady to bývá žlutý kabel). Zde najdeš obrázky starého a nového STREAMu a stejně to bude zapojené i na RNS (jako nový STREAM) aspoň co se týče toho HF, budeš potřebovat 1 malý PIN a případně kousek kabelu, aspoň já to nastavil. Každopádně jak na starém, tak na novém STREAMu bylo zapojení konektoru, ale toho si mechanik všiml, až jsem se vrátil zpět do servisu, že mi nejede HF.
Prosinec 1, 200816 r A měl jsi původně starý STREAM bez MP3 že? Ten má totiž jinak zapojený PIN pro mute z HF sady, mě to dělalo stejný problém při zapojovaní nového STREAMu za starý, po přepinování OK, mute od HF je nově určitě na 10 pinu konektoru C, na starém rádiu ho budeš mít na tom velkém konektoru od rádia, co jsou na něm repro (u této sady to bývá žlutý kabel). Zde najdeš obrázky starého a nového STREAMu a stejně to bude zapojené i na RNS (jako nový STREAM) aspoň co se týče toho HF, budeš potřebovat 1 malý PIN a případně kousek kabelu, aspoň já to nastavil. Každopádně jak na starém, tak na novém STREAMu bylo zapojení konektoru, ale toho si mechanik všiml, až jsem se vrátil zpět do servisu, že mi nejede HF. Jak jsem psal stačilo to přepinovat. Už to šlape. Jestli tam dělal i nějaké nastavení kablíkem nevím. Důležité je, že to fachá.
Prosinec 21, 200816 r nojo, mohl jsem to udělat výfukem Já už to jinak dělat nebudu mám 4 takže lepší přístup
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.