Publikováno Červen 8, 200817 r Jelikož patřím mezi ty slušné řidiče tzn. když řídím tak nechlastám vyskytla se mi taková situace že sem řídil a musel sem se napít. No ale od čeho jsou dobré kamarádky...tudíž mi jedna řekla že to odřídí. Musím říct zkušená řidička co má s mojí Fábulí už něco najeto. No ale při parkování byla nějak moc rozjetá (asi nějakej zkrat či co) a jak to dopadlo vidíte sami No taky ten obrubník mohla přeskákat celej takže to odnesl jen nárazník
Červen 8, 200817 r No,tak bohužel neumím asik brzdit =o(( Kdyby mu to brzdilo,jak ta Fábule co máme doma my,tak se to nestalo.Jenže když ta brzda začne brzdit až tak v půlce,tak to je docela pozdě,bo já nejsem taková,že po brzdě skočím,ale asik bych se to měla naučit.... A ošahávat mě nemohl,bo seděl vzadu za spolujezdcem.... Jinak kdyby seděl vedle mě,tak se to určo nestalo,bo by zatáhl za ručku-teda nejspíš určitě :-D No,a jste všichni v obraze....
Červen 8, 200817 r Nud rad ze to nebylo na druhou stranu kde je cerpadlo... Jinak alespon muzes premyslet o RS narazniku, ne? To bylo nadnesene samozrejme...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.