Planck Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Zdravím na FII fl jsem vyměnil swing za Columbus a měl bych pár otázek. 1) lze nějak poznat, že rádio vybíjí baterii ještě před tím než se tak stane? Pokud rádio po delší době spustím nabíhá déle s logem takže myslím že se uspává 2) drobnost nezobrazuje se climatronic v návodu k amundsenu do fábie se píše že zobrazuje climatronic tak by to mohl umět i columbus fe fabii 3) bluetooth jednotka funguje dobře seznam se načetl hovory fungují jen a2dp nehraje na navigaci i maxidotu je název písničky běží čas ale nic není slyšet, bohužel jsem to na swingu nezkoušel tak nevím jestli je to o navigaci nebo jednotce bluetooth. A ještě k samotné navigaci jsou v ní mapy verze 7333 co jsem se tak dočetl jsou dost staré, ale pro nejnovější je prý potřeba nahrát nový firmware mám hw 52 a sw 2844 a dočetl jsem se zme existuje upravený firmware pro octavie aby se nevybíjela baterie lze nějak poznat zdali tam není onen upravený firmware a po aktualizaci by to mohlo vybíjet baterii? Jaká je nejnovější verze map která by př´ipadně šla na tento firmware? Díky snadj je tu otázka správně nikde jsem na netu nenašel informace o rns510 ve FAbii II po fl. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trigo112 Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Dobry den vsetkym.Chcem sa spytat ci je mozne nainstalovat do Fabie 2 ,10/2010 1,2 TSI combi,RNS 510 skoda continental s 3T0 035 680 B,firmware som natiahol 5238 a mapy 8555.Navigacia je z vw golf V.Osadil som ju,pripojil FM antenu a GPS antenu a most konektor. Teraz to hlavne.Radio funguje,hdd funguje,cd funguje,sd carta funguje,navigacia funguje tak ze ciel zadam,trasu vypocita a to je vsetko.Radio sa klucom nevypne ani nezapne.Stane sa dva krat do tyzdne ze to naskoci a ide to par min.Po stlaceni skryteho menu a vypisu can,su hodnoty povypinane,rychlost 0km/h.S-kontakt-off.KL 15 -ON,KL 58 d -0%,niekedy sa stane ze S kontakt-ON,aj speed signal niekedy ukaze.Takze moja otazka znie je mozne toto radio instalovat do fabie,tak aby fungovala spravne?Vypnutie klucom a vsetko ostatne.Dakujem za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 ano není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trigo112 Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Dakujem za pozitivnu odpoved,no a prosim ta ako na to,bol u mna chalan s dignostikou,ktorej ja nerozumiem a povedal ze rns 510 tam nevidi.Bud to nevedel alebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 vin vozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trigo112 Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 TMBJM25J0B3091889 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trigo112 Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 Este ma napadlo moze byt problem ze firmware som nahraval mimo auta? Doma na zdroji. A nahralo sa mi to takto 1T0 035 680 L, H06, 5238. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 tvé auto už by mělo být facelift, tam vše musí fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trigo112 Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 Tak mozno bude nieco z radiom, dakujem ti za informacie. Este sa ta spytam, ked sa zapoji radio, tak sa automaticky zobrazi aj na gateway a potom sa da kodovat, alebo treba nieco spravit aby sa zobrazilo. Uz som pisal ze kodovaniu ja nerozumiem ani trocha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planck Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 Když jsem zapojoval colomba já do fabie bylo potřeba nakódovat ve VAGu, že je přítomna navigace. Pak se teprve zobrazila položka navigace na maxidotu a vše začalo fungovat a komunikovat mezi sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trigo112 Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 Pisem s kamaratom co to mal pichnute na vcds a hovori... Najst navigaciu naslo, ale nedalo sa pripojit, chcel by som vediet ci je teda navigacia pokazena ked sa nechce spojit, neh sa stym uz netrapim. A neh tu uz nepisem moje nezmysly. Omluvam sa za ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trigo112 Vloženo 31. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2021 Po pekne dlhej dobe nefungujuceho rns510v mojej fabie2 som nasiel video na opravu comunikacie rns s riadiacou jednotkou.Po malej oprave som nainstaloval rns do auta a kominikacia uz funguje,podsvietenie,navigacia,vypinanie klucikom,takze otazka znie ci je treba este nieco dokodovat.maxidot nemam.Alebo uz len pouzivat.Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trigo112 Vloženo 19. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2021 Ahoj vsetkym,chcel by som sa spytat,ak by som si kupil BT 5N0 035 730 B,s kablami a mikrofonom,pojde mi cez to volať aj keď nemam maxidot,len čisto cez radio.Dakujem za kazdu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2021 potřebuješ maxidot na spárování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 Pořadí někdo kde se da stáhnout firmware 5238. Nekde jsem to měl a nemůžu ho najít :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planck Vloženo 16. Duben 2022 Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 Ulož.to hledej 5238 josi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planck Vloženo 16. Duben 2022 Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 Ahoj, po reinstalaci firmware mi zmizela položka rádio a navigace z maxidotu. Zkontroloval jsem vcds gateway list a rádio i navigace jsou zaškrtnuté a jednotky rádio a navigace se ve vcds zobrazují a jde se s nimi spojit. Firmware je stejný jako původní kde to fungovalo, rádio komunikuje zobrazuje se rychlost i sepnutí kontaktů, zobrazuje se telefon... Nějaký nápad čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planck Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 Vyřešeno ještě v kódování navigace byte7 bit7 komunikace BAP zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.