Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Najmis: to je focené u obchvatu u Holic vid? Včera jsem tam taky prohučel směrem na Olomouc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 jjj tam někde no.... najel jsem celkem cca230km a nikde ani 1 hlídka policie..a to bylo tak krásně...čekal že budou všude prudit a vono prd... konečně sem pořádně protáhnul 17" po zimě přiznám se že byl usek kde sem tomu dal trošku napít...160km/h přijel jsem domu a pruměrka krásných 5.8l/100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Najmis: tak ten Jeep je luxusní....je jasný že mu to křídlo dovolí projíždět zatáčky jak drak a blikátka mu musí i David Haselhof s KIDem závidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Jeden pohřebák. Vylezl jsem z baráku a tohle stálo na parkovišti. Je to už starší, ale zůstala mi v mobilu. Když jsem se vracel, mrtvolka vypadla :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Dnes ráno, to bych nechtěl na*rat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 to je skoro jak ten náš traktor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 .... úlovok od Maserati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Mároš: je to nedobytný sen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 takú rachotinu? radšej ferrari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Itala jo....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Pěkny fotečky...a s tím divadlem to je pravda.Mě by zajimalo na kolik ta sranda během dvou dni přijde.V řádech milionu? cca 20 milionů jen Policie ČR Editováno: 5. Duben 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Palo: fakt jo? Ty woe...to raději nevědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 .... úlovok od Maserati Praha 6, Evropská ul. nad hotelem Diplomat je to tak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Palo: je to tak, si inšpektor Columbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) ani ne Colombo, ale Scuderia Masserati je jeden z mála italských kšeftů, kam jezdím pravidelně a také okolo denně jedu minimálně dvakrát, no a když vidím v tom odlesku výlohy ty budovy, tak to nejde abych nevěděl mimochodem majitel salonu bydlí o 400m výše a to Gran Turismo S co jsi nafotil má jako Automatic, vezl jsem ho jednou domů z jedné oslavičky a je to svezeníčko tedy - skoro, ale jen skoro jako moje Líza chtěl jsem tady dát odkaz na jejich stránky, ale je to te´d nějaké divodé tady na těch stránkách, tak nebudeme dráždit hada bosou nohou Editováno: 5. Duben 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 cca 20 milionů jen Policie ČR Je to stejnej pokrytec jako papež, pořád mele něco o pomoci sociálně slabým, o humanitárních akcích atd. a sám jen rozhazuje milióny a válí se ve zlatě. A nejhorší je, že spoustu lidí mu to žere a věří, že to s nima myslí dobře a zavede ve světě pořádek. Já to říkám pořád, paroubek hadr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 mimochodem majitel salonu bydlí o 400m výše a to Gran Turismo S co jsi nafotil má jako Automatic, vezl jsem ho jednou domů z jedné oslavičky a je to svezeníčko tedy - skoro, ale jen skoro jako moje Líza čo je vlastne v tej budove, nie je nijako označená a vyzerá dosť moderne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Dnes ráno, to bych nechtěl na*rat Vloni na podzim jsem jeden takový potkal asi na 4 metrové okresce, svítil si - oslňoval všema pracovníma světlama a zabral silnici a půl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Dnes ráno, to bych nechtěl na*ratheh, tohle vidím každej den v práci AgriCS, ten na fotce má 200-260HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jsem za ním jel jen asi 500m, ale už jsem přemýšlel kde a jak ho předjedu a začínal jsem být i zoufalej a pak odbočil, před ním jel ještě jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 omlouvám se za OT (šak to za měsíc smažte ) ...dyž kolem tebe projede tohle hovado tak to je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Hele, ty pásy sou z Taxi 3...kde se to dá koupit...přecijenom ty naše zimy na Vysočině, žejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jo jo, zemedelstvi nezna mezi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) čo je vlastne v tej budove, nie je nijako označená a vyzerá dosť moderne klasika, kanceláře k pronájmu( OFFICE building) , loni to dostavěli Editováno: 6. Duben 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Krásnej bělásek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.