martino Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 v utorok v kosiciach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 .....no comment, chudák auto!! To ohavne kridlo vyzera ako keby sa roztopilo na slnku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Včera jak jsem jel ze srazíku, tak jsem potkal toto to vie potesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayo77 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 u nás v Karviné před vchodem, až budu velký chci být makléř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) dneska u benzinky v pohořelicích, ...sem zapomněl méno, ale myslím Trojan Editováno: 12. Červen 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) v utorok v kosiciach... Si alespoň odpočine na nohy, docela dobrý.... Editováno: 11. Červen 2009, autor: lukynodc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 u nás v Karviné před vchodem, až budu velký chci být makléř Tedy to je hřích takhle sprasit auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Souhlas, uz nechci byt makler. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Abych taky něco přidal...:-)...foceno před Hornbachem....S námi to zvládnete.... jipi jipi jéééé..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 A ještě jedno, což jsem tedy nepochopil...foceno v Chotkových sadech jak se sjíždí na Malostranskou v Praze, fakt jsem to nepobral, ten Favorit jel nejspíš směrem dolů a je čumákem nahoru, pod ním kousek stála dodávka a měla odřenej levej bok...nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Abych taky něco přidal...:-)...foceno před Hornbachem....S námi to zvládnete.... jipi jipi jéééé..... Asi jel pro 10 pytlů cementu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Abych taky něco přidal...:-)...foceno před Hornbachem....S námi to zvládnete.... jipi jipi jéééé..... Ve středu pozdě odpo? Taky jsem ho tam potkal, vezli si ty cementy na D11tku pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 dyžtak to smažte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 něco málo za zámoří........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 To camaro je nadherny ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 mně se nejvíce líbí ta Toyota co by BUFET , moc pěkné, hned bych si dal párek v rohlíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 To Camaro je uuuplne sukezni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) Foceno včera ve Vyškově Dost často tam stojí i Porsche Cayenne turbo na pěkných 22" kolech Editováno: 13. Červen 2009, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Peknej kousek... Mam dojem ze jsem tou ulici nedavno projizdel jak jsem byl v Dinoparku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Tohohle loudala jsem včera potkal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 To bych snesl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 no by mě zajímalo co v tom měl za motůrek,ale asi nějakou tu 4,2...zvuk jsem si oc neposlechl...jeli jsme tak 80 ale jednou trochu přidal při předjíždění a pěkně to zavrnělo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Konny pěkný dělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Zase se v tom soused hrabe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 (editace) Tohohle loudala jsem včera potkal... No tak A5 od ABTa se upravuje prvotně s motorem 3.0TDi http://www.zercustoms.com/photos/ABT-AS5-A...i-A5-2.jpg.html , samosebou když chceš jinej motor, tak není problém, ale musíš platit daleko daleko více Nějak takto: First of all, the 3.0 TDI engine gets a significant “power treatment”. The extremely powerful, self-igniting engine perfectly fits to the A5 and, in addition, offers moderate consumption values. By means of improved motor management, Abt turns the serial 240 hp (176 kW) into powerful 272 hp (200 kW). Doplním jen, že tento motor lze vytáhnout se zárukou až na 300hp (221kW) - 0-100km/h á 5.3s, top speed 264km/h - to je úprava AS5 http://www.zercustoms.com/news/ABT-Audi-AS5.html Snad tytpo odkazy nikomu nebudou vadit Editováno: 15. Červen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.