Sniper_2003 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Zřejmě Baron Prášil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Aj tak vytunit OOOO bude hodně drahé...... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 (editace) no po bližším ohledání co jsem měl možnost vidět jelikož to tu před barákem stálo asi 2 hodiny bych to viděl na totálku. Nebo minimálně 2 dveře spodní práh, celá zadní náprava na pravé straně a nějaká plechařina kolem což odhaduji na 150tis. možná nějaký šikovný klučina by to za 70tis poskládal za předpokladu že by nešel cestou nových dílů a to už by bylo lepší to auto rozprodat na díly Editováno: 14. leden 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 (editace) Já myslím z fotky že jasná totálka.. ten boční sloupek vypadá dost poničenej .. Edit: V áčkách z toho udělají funglovku za poloviční peníz oproti nové a ani se tam neohřeje. Editováno: 14. leden 2013, autor: Petrkiller 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 U nas se rika ... "to jest jeszcze dobre to sie wyklepie " znam jednoho chirurga co by to vyrovnal za tyden a prodal jako nebourane po prvnim majteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 No když kolikrát někdo převaří 1/4 auta,tak tohle bude sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 fotka co sem našel na Facebooku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Tak to nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Dobrá stylovka. I u hasičů se umí ladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Hezké řešení, chybí mi vozík. Kdo obětuje fábii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Novinka už dorazila i k nám do práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Na Tesin uz taky neco dovezli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 V Třinci už stojí pod plachtou připravená na její odhalení 2. února. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 V té tmavé barvě nevypadá věru zle. Ale kombi bude mnohem krásnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 (editace) Hezké ale mě na té tmavé nesedí ten výrazný chrom kolem průduchu vepředu. To mě kazí dojem Editováno: 24. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 (editace) ... Mě spíše ehm "velmi překvapuje", že ten chrompaket za ehm "velmi rozumný příplatek" (ne že by to bylo až tak drahé, jde spíše o to, že se za to vůbec musí připlácet) ve firmách na služebáky nekupují.. Koho by to bylo napadlo... Editováno: 25. leden 2013, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Co vlastně obsahuje ten chrom paket? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Je-li mi známo, tak pouze chrom lišty pod okny. Ty však dle mého značně dotvářejí design vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Já bych řekl veliká zbytečnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 tak jsem ulovil dva supy v praglu, prvni me zaujal barvou a druhy kridlem - ani jedno jsem jeste nevidel... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Ten modrý vypadá excelentne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 ja jdu na testovací jízdu v sobotu...už se nemožu dočkat..prej tam bude 2,0TDI tak jsem zvědavej...bo ti naši mameluci kupujou samy hňupoviny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Tak toho smoulu bych rad uvital ve sve garazi krasnej kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Zvláštní modrá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Mi osobně se nelíbí ani jedno. Křídlo se na Superba hodí asi tolik jako pěst na oko, ta modrá jako taková je sice pěkná, no opět na Superb absolutně nevhodná - auto působí dost lacině. Superbu sluší více barev, no dle mého je nejvhodnější černá - nenápadná elegance jak má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.