Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic a silnic


krysarr

Doporučené příspěvky

Je to hlavně o penězích.

Developer musí na určité metry prodejní plochy postavit určitý počet parkovacích míst. V normě má parkovací místo určené rozměry min a max, no a je logické, že se staví v rozměrech "min".

Stejné je to s parkovacími místy "pro bydlení". Město splní podmínku a "vy se starejte".

Na druhé straně: Máš na auto za milión? Kup si parkování za pár tisíc. Nemáš na parkování? Kup si malé auto. Ušetříš dvakrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten černý stojí nějak špatně?

Myslím, že ho "vyhnal" už ten bílý. Myslím, že vedle něj by jsi ani Ty nezaparkoval jinak.

Takže mam*da vidím jen jednoho.

No to je právě to proč dva. Ten s tím Yetim je jasný a ten s tou Oktávkou, kdyby se postavil doprostřed parkovacího místa ( do středu mezi čáry ) tak se mezi tyto vozy auto vejde a dokonce i otevřou dveře. Ale takto by jsi tam zacouval Fabií a neotevřel by jsi ani dveře. To bílé vozidlo je veprostřed parkovacího místa fotka to trochu zkresluje. Proto jsem hovořil o dvou mam*dech :kol-47: , protože oba jsou sobci a berou to tak: hlavně že zaparkuji já a ostatní ať mě políbí p.........  

Editováno: , autor: Sniper_2003
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

............................. Kup si parkování za pár tisíc. ...............................

 

Nu nevím jak je to u Vás ale u nás to chodí takto. Koupíš si parkovací místo to stojí roční poplatek ...............  10.000Kč. Usoudíš dobrá dají mi tam značku na ni vylepí mou SPZ a nikdo mi tam nebude parkovat. Hmm a ejhle. Ono tak není. Přijedeš domů z práce a stojí ti na tvém zaplaceném místě auto. :kol-26:  Naštveš se a zavoláš na městskou policii že na tvém zaplaceném místě ti někdo parkuje. Co se týká odtahu tak to je na dlouhé lokte, protože když u nás zavoláš na měštáky a ty pošlou hlídku a než ta to prověří a zavolají odtahovku, která musí být v tu chvíly volná atd................ Nu tak uplynou třeba i 3 hodiny a teď "lojza" přijde k autu nastartuje a odjede. A ty nemůžeš nic. Jen s pocitem blaha si povzdechnout, že jsi někomu zaplatil dobré parkování. A určitě pak nepůjdeš si přeparkovat na své místo. A leckdy jsem si třeba ani nevšiml, že daný řidič odjel. A leckdy se stalo, že ani ty MP nedorazily. :kol-26:

 

Kdyby se toto stávalo jednou za měsíc tak to přejdeš. Ale třeba v mém případě to bylo poměrně často. A když tam náhodou někdo nestál tak přijel nějaká mam*d a postavil to přes dva pruhy, takže jsi tam stejně nezaparkoval. Tak pak si rozmyslíš dávat 10 ročně za parkování, nebo si to necháš na něco jiného a nebo to prostě jen ušetříš na horší časy. :kol-47:

 

Jo kdyby to bylo, že by jsi zavolal na MP a ty by hned posílali odtahovku a ty jsi jen třeba 20minut počkal než to odtáhnou, tak pak ano, ale tak to u nás nechodí respektivě nechodilo, protože jsem placené místo zrušil.

Editováno: , autor: Sniper_2003
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sniper_2003: Přesně jak říkáš. Mám to upe stejně. A když tam debila chytím tak na něho řvu že si za místo platím a on jen čumí a že to bylo jen na chvilku a další hovna...ale to mě přece nezajímá kur..a!!!!!!!! Platím za to tak to místo bude do prdele volné!!! Říkám mu vzadu máte dvůr... No ale tam je ZÁKAZ VJEZDU mi říká a já na to a VYHRAZENÉ STÁNÍ ne!!!!??? A cajti jak říkáš. Mají 1 odtahovku na celou Ostravu...

Fuj sem se zase vzteknul jen jsem si vzpomněl  :wallbash:

Už jsem se na městě ptal jestli si tam můžu dát mechanickou zábranu a prej že můžu,tak uvidím?

Editováno: , autor: Jay Kay
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ, taky jsem už jednou lezl do auta 5 dveřma - ještě že to byl kombík.

 

Parkování příčně k obrubníku, já zadkem k obrubníku,napravo auto obráceně a nalevo místo - ten někdo tam nacouval s tou dodávkou (spolujezdcem ke mně na těsno),ale to už jsem měl nafest napravo já - nejsem had ani žížala, tam jsem se ani neprotáhl, natož abych otevřel dveře.

 

Nicméně frajer v dodávce měl po mém odjezdu prázdý 2 pneu bez ventilků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mě minulý týden odřeli služebáka. Stál jsem na parovišti před Tescem, že si jen zaběhnu pro svačinu než vyjedu na elektrárnu. Byl jsem pryč cca 15min. nikde nikdo nestál, bylo 6 hod.ráno. přijdu k autu a už z dálky jsem viděl, že u mě stojí nějaká popelnice. (stará felice)... přijdu k autu a samozřejmě u řidiče se nedalo normálně projít, natož otevřít dveře a nastoupit aniž by se člověk nezasral o špinavý boky aut... A spolujezdec to dokázal, na 3x jsem měl ve dveřích rýhu od dveří (nejspíš jak se soukal na etapy z auta...

 

Ačkoli jsem také slušně vychovaný a hodně si toho nechám líbit, tohle vlivem prázdného parkoviště, vánočního stresu a pracovního stresu jsem nevydržel... zalezl jsem od spolujezdce, vyjel si ven, vzal klíče od práce a obešel jsem mu auto. Vím že teď spoustu lidí přijde s tím že jsem Bůh ví co, ale prostě tohle už bylo i na mě moc a kdyby to bylo moje auto a ne služební, tak bych mu ještě i vypustil všechny gumy a ventilky zahodil hajzlovi...

 

Někteří lidí jsou opravdu degeni od přírody a dělají naschváli jen aby ostatním dělali peklo ze života, tak jaképak s nimi sraní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a pak se postavěj souběžně se zábranou, ale je fakt, že fleka budeš mít volného. Nerýpu, běžná praxe.

No to u nás nejde-bohužel. Je to jednosměrka a kdyby zůstal před zábranou tak ulici ucpe a to by neprošlo. Kdyby to šlo,tak cajty ani nevolám,nechám to stát za ním a mám v pi..i ať se debil/ka stará...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsme o Vánocích všichni nějací "hustí"  :kol-98:  ...takových řidičů znám spoustu, co jim pruhy nic neříkají, kdyby alespoň měli opravdu auto že se nevejdou, takhle vidím stát Q7 apod. tam to chápu, pořád lepší když si stoupne na čáru a auta kolem zaparkují normálně, ta parkovací místa jsou už i na mou OII někde malá, že stojím 10cm od čar po obou stranách a mám co dělat, abych vylezl a nastoupil...

 

Známej si koupil k Ježíšku DODGE RAMbox ve sport packetu... ten parkuje na 4řech místech najednou, protože se jinak nevejde  :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To znám. Pořád učím manželku, parkuj tam kde nikdo není pokud to jde a raději udělej pár kroků navíc. Kdybych zaparkoval o OC a dvacet míst vlevo, vpravo, dopředu dozadu nikdo kolem mě nebyl...přijdu za 20 minut a kolem mě budou auta vlevo vpravo tak, že do svého nevlezu. Někdy před třemi týdny to došlo tak daleko, že před Kaufem sedím v autě, čekám na manželku až přijde vedle mě zaparkuje dědek tak 65 roku se starou Filckou. Samozřejmě mrd mi dveřama do auta. To neměl dělat, on nevěděl, že jsem v tomto labilní, tak jsem vylez a říkám "připadá Ti to normalní"? On říká:"Aby ses neposral". A viděl jsem jak ta jeho fuchtle ide ke stanku před Kaufem, kde prodavali vajica. Tak sem si počkal, moja mezitím přišla, říkám "sedni do auta". Šel jsem ke stanku s vajicama, jak babka zaplatila a odcházela od stánku, mrd a bylo po 10 vajicach. Jak se do lesa, tak se z lesa.

Editováno: , autor: agent007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak rvát se s někým to ne...ne že bych to dělal pravidelně, bylo jednou a už mě to fakt dožralo, protože lidi jsou bezohlední!!! Totálně bezohlední. Několikrát předtím jsem to toleroval a vždycky to skončilo slovní potyčkou, ale teď to už muselo ven. I tak je cena vajec vzhledem k potencionálním nákladům té oděrky zanedbatelná. Vajica vyšly cca na 30Kč a za těch bych tu oděrku opravdu neopravil. Zas uvažuj reálně. Nechat na sobě donekonečna štípat dřevo a nechat si ničit věci taky nejde. To bych měl z auta za chvilku plechovku od fazolí. 

Editováno: , autor: agent007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víš co na to nejvíc člověka s.re? Že se staráš jak ocas leštíš, umýváš, věnuješ tomu čas a pak přijede nějaký idiot a úplný nezájem. prásk vlevo, prásk vpravo a ještě Tě zj.be, že máš velké auto, tak kam se asi má postavit? Proto to parkuju co nejdál od vchodu do supermarketu a raději udělám pár kroků navíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...