Ondra16V Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 TESA se stala oficiálním tunerem Škodovky :-) :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Mě by jen zajímalo, jestli to má opravdu významný efekt k rychlosti ohřátí. Podle mě je to dnes už jen fáma, která skončila s dobou favoritů [emoji848] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Podle mě jen naopak motor získá méně vzduchu než je ŘJ zvyklá a bude jí to mást a auto tím zpomalovat. Žádný větší efekt bych v tom nehledal.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Vyzerá to akoby auto bolo ešte zabalené v ochrannej fólii od výroby... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Myslím, že vzhledem k tomu, že termostat stejně do chladiče pustí vodu až po ohřátí motoru, tak provozně to význam nemá. Snad jen že do motorového prostoru nejde v zimě tolik nečistot a soli. Ale ono se to tu řeší snad v sekci každého auta, je to taková ta klasická otázka typu zástěrky a zadní stěrač :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 V Mladé Boleslavi, značka vozíčkáře nesmí chybět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Třeba zrovna vezl nějakého vozíčkáře, co ty víš [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Vystoupil sám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Jasný, však jsem to myslel ironicky, jeden čas jsem sem dával fotky aut co stojí na vozíčkářích a nemají ani tyhle cedulky (všichni šli sami po svých). Přestalo mě to bavit, je to na každém parkovišti velkého obchoďáku kam přijedu... Samozřejmě tohle policajti řešit nebudou, i když nechápu, pokuta je tam dost velká, podle mě snazší objet po městě parkoviště 2x denně, rozdat pokuty a mít výdělek, lepší jak někde za křižovatkou měřit 55km/h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 :D Opel Astra 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Twl ty výfuky nalepovací mají na Aliexpressu a já si říkal, co za zoufalce si to nalepí na auto ? [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Megane A3 ? ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 No ty vole [emoji23]Zadek udělal celkem čistě, ale ten předek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Jen takový malý dotaz, co na to STK? Tohle asi nebude úplně odpovídat předpisům ne? [emoji848] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 před 19 hodinami, Jan R. napsal: V Mladé Boleslavi, značka vozíčkáře nesmí chybět :) Universální auto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 (editace) Někdo odmítá s autem za 300,400 do myčky a když nejsou miliony problém na severu i černý Urus v kartáčích. Ten zvuk ale a vzadu 325/35 R22 nádherný desingový skvost, hrany se mi líbí ?? Editováno: 17. Říjen 2020, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Pěkný to je, ale RS Q8 se mi líbí designově více. Ještě že nemusím řešit, myju si svoji i30 za 400k ručně [emoji38] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Já to nechávám mýt, už jsem líný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 2 godziny temu, Jan R. napisał: Další "transformer" :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Jedna dnešní ? 2 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Krásná záležitost [emoji106]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Jo, tohle je autíčko [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.