Fotografické úlovky z ulic a silnic - Stránka 50 - Lampárna - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic a silnic

krysarr

Doporučené příspěvky

kops napsal:
jedno foto z dnešního dne....:-)

Sice mám rád smysl pro humor, miluju recesi, ale tady ten bumerang není tak vtipnej. Ale pořád lepší, nežkdyž jsem dnes zahlédl Mazdu RX8 a na zadním kufru měl připevněnu tu imitaci křídla z hliníku, která vypadá jako sušák na prádlo nebo jako anténa na příjem signálu z marsu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Palo napsal:
Sice mám rád smysl pro humor, miluju recesi, ale tady ten bumerang není tak vtipnej. Ale pořád lepší, nežkdyž jsem dnes zahlédl Mazdu RX8 a na zadním kufru měl připevněnu tu imitaci křídla z hliníku, která vypadá jako sušák na prádlo nebo jako anténa na příjem signálu z marsu

jinak by se mi to auto i líbilo, ale ten bumerang to prostě zazdil a je z toho paskvil...

Odkaz ke komentáři

maros napsal:
Ty znas tak dobre Ostravu ;)

Dobře já neznám vůbec nic, ale ve škole mně naučili číst :p (celkem by to bylo divné, kdyby na rámečcích na SPZ bylo napsáno Ostrava a bylo to foceno jinde, no a na první fotce ještě v pozadí stojí auto/starší VITO/ s Ostravskou SPZtkou)

No a jinak Kurvinou znám lépe, tedy hlavně házenkářskou halu a lázně Dakrov, něco jsem se tam proti Vám nachytal zápasů a dokonce mám odtud i kamarády(nevím zda znáš nějaké starší házenkáře). ;)

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...