Duben 5, 201015 r Taky přidám nějaké ůlovky, ty první dvě fotky, to je roztřelený Ford Focus, byl docela hezký potkával jsem ho často a skončil tak, že jel nahoru do toho kopce co je vidět na foto, když ze zhora jel nějaký borec a ladil rádio a vjel do protisměru, focus se mu snařil vyhnout a proto ho nabral takhle nabok a celého otočil... Ta třetí fotka to je dopravní policie v civilní Octě a operuje ve Valašském Meziříčí, Vsetíně a v okolí těchto dvou měst a provokuje k vysoké rychlosti a pak měří, nebo se zašije někde na parkoviště a měří a další policisté vybírají ;-) Pro místní, stává taky zašitá u pizzerie Pepino mezi Valašským Meziříčím a Bystřičkou na parkovišti a nejde vůbec vidět...Jet tam 50 je dost obtížné a flustrující...
Duben 5, 201015 r Myslíš, že mají na tý policejní oktávce ve předu ty folie homologovaný?? Ostatní řidiče buzerujou s tmavýma oknama a samy tam mají uplně černý... ...Kurvy fízlácký Upraveno Duben 5, 201015 r od RemyZero
Duben 5, 201015 r Myslíš, že mají na tý policejní oktávce ve předu ty folie homologovaný?? Ostatní řidiče buzerujou s tmavýma oknama a samy tam mají uplně černý... ...Kurvy fízlácký Jo a to nemluvím o té prostřední dolní lampě, co to je mlhovka, svítilna nebo co...Taky to nesplňuje žádné normy :-))
Duben 5, 201015 r Fizlici mužou všechno jen buzerujou slušny lidi za kdejakou prkotinu a na gaunery jsou kratky,co vic dodat
Duben 5, 201015 r Jo a to nemluvím o té prostřední dolní lampě, co to je mlhovka, svítilna nebo co...Taky to nesplňuje žádné normy :-)) To maji blesk. Pri mereni v noci. To kdyz se za tebou bleskne... tak jsi v prdeli,protoze uz te maji.... Upraveno Duben 5, 201015 r od Jay Kay
Duben 5, 201015 r Aha to mě nenapadlo díky :-D Upraveno Duben 5, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Duben 5, 201015 r Myslíš, že mají na tý policejní oktávce ve předu ty folie homologovaný?? Ostatní řidiče buzerujou s tmavýma oknama a samy tam mají uplně černý... ...Kurvy fízlácký tak presne toto som si minule uvedomil, ked prechadzali okolo mna...
Duben 7, 201015 r Dneska jsem byl svědkem další nehody, docela kuriózní, na přehledném úseku, sotva po výjezdu z kruhového objezdu sjelo auto dolů ze silnice před městskou knihovnu, kde denně chodí spousta lidí na blízké autobusové nádraží a zabořilo to do dopravního značení...Až když jsem přišel na místo, mi bylo vše jasné, Felicii řídila cikánská posádka, jeslti se někomu venku nebo vevnitř něco stalo, nevím, přijel jsem k místu až když tam byly 3 policejní auta a odjížděla houkající sanitka (nevím ale jeslti jen neprojížděla), až zjistím více, tak to tady napíšu...
Duben 7, 201015 r Chodil jsem tam do školy a je pravda, že tam chodí hodně lidí kolem knihovny... Asi se koukli na ceduli a chtěli jet na Rožnov/Žilinu a spletli si výjezd Snad se tam nikomu nic nestalo... Dneska jsem slyšel v rádiu větší bombu z Havířova, že tam chodkyni zabilo upadlé kolo od naklaďáku...
Květen 28, 201015 r To je nějaká LADA, co? Samara? bohužel nevím co to je za auto, protože žádne logo nebo tip toho auta tam myslím nikde nebylo...
Květen 28, 201015 r to zrcátko Někdo tuní chromem z tesca, někdo izolepou z papirnictví fakt to je focené u Tesca
Květen 29, 201015 r Včerejší vyjezd,který byl bohužel zbytečný. Zbytek zde a není to zrovna pěknej pohled: http://fotogalerie.hasicido.cz/thumbnails.php?album=347
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.