Luďa Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Jo přesně něco podobného jsem před chvilkou viděl ve zprávách. Musí to být poměrně nákladné, u nás nemyslitelné. Když jeden rok u ná bylo hodně sněhu taky se vyváželo. Jen to neházel frézou, ale klasicky nakladačem. Vono když už není kam hrnout, tak nic jinýho nezbude. Třeba Jihhlava to z náměstí vozí běžně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 (editace) Včerejší úlovek cestou z Katovic do Těšína.... Tomu se říká: Jet na stavbu Editováno: 10. leden 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 chcem byt taxikar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 A pak, že se taxikáři mají špatně...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Pokud bude jezdit tak, jako všichni ostatní, nechtěl bych být v jeho kůži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Něco z "ulice". 25°C sem blejsknout nestihl bo sem měl pasažéra. Kdo z vás pozná co to je za kár?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Nějakej autobus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Ne e. Ikdyž na korbu se vejde 16 lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Tatra 810 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 :kol-24: Poznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 A z cest na Ovčárnu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 To má najeto jen 860km?? To není ani zajetý .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Tak to je velká paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 To je čas. 8 hodin a 59 minut. Najeto to má 15 547 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Aha já jsem blb i tak to je docela málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 (editace) Já si to myslel taky. Nějak tam nevidím dvojtečku mezi hodinama a minutama. EDIT: Aha, teda vidím a na tom druhém je právě zhasnutá. Editováno: 30. leden 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Pro Petrkiller: na AČR a na to kde a jak dlouho to auto je, tak to je docela dost. Ikdyž WV Transporter T2 z roku cca 1972 co tady máme má najeo trošku víc. V pátek jedu znova, ikdyž až v 7 z Brna a ne ve 4 jak dneska, tak sem zvědavej kolik bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Teda .. hodně štěstí to mají být ty největší mrazy Jak bude -25 nevylízám z domu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 A to kluci maj Winter Survival a maj spát jednu noc venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermajs Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 tomu pr*el neustreli parkoviste pred FAV / FEL / FST ZCU Plzen a tohle jsem potkal v Ostrove u lidlu, pri odjezdu za nim byla slusna dymovnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Zajímavé že nejvíc tuningované auta mají ty nejslabší motůrky Přesně jsem věděl že ta fabča bude HTP ještě k tomu ta nejslabší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 To víš, klame tělem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 byt nim, tak si aspon odlepim ten stitok HTP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Škoda, že jsem neměl po ruce foťák včera odpo! Potkal jsem jednu šoférku s Citronem BX... Citron seděl na cestě a při jízdě dost tvrdě drncal. Buďto zapomněla, nebo to neuměla... zkrátka neměla napumpovanej podvozek a jela po "kostkatý" silnici. To se nedá ani vyprávět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Žena v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.