Leden 10, 201213 r Jo přesně něco podobného jsem před chvilkou viděl ve zprávách. Musí to být poměrně nákladné, u nás nemyslitelné. Když jeden rok u ná bylo hodně sněhu taky se vyváželo. Jen to neházel frézou, ale klasicky nakladačem. Vono když už není kam hrnout, tak nic jinýho nezbude. Třeba Jihhlava to z náměstí vozí běžně.
Leden 10, 201213 r Včerejší úlovek cestou z Katovic do Těšína.... Tomu se říká: Jet na stavbu Upraveno Leden 10, 201213 r od Dodo-Kolín
Leden 30, 201213 r Něco z "ulice". 25°C sem blejsknout nestihl bo sem měl pasažéra. Kdo z vás pozná co to je za kár??
Leden 30, 201213 r Já si to myslel taky. Nějak tam nevidím dvojtečku mezi hodinama a minutama. EDIT: Aha, teda vidím a na tom druhém je právě zhasnutá. Upraveno Leden 30, 201213 r od Wojnar
Leden 30, 201213 r Pro Petrkiller: na AČR a na to kde a jak dlouho to auto je, tak to je docela dost. Ikdyž WV Transporter T2 z roku cca 1972 co tady máme má najeo trošku víc. V pátek jedu znova, ikdyž až v 7 z Brna a ne ve 4 jak dneska, tak sem zvědavej kolik bude.
Leden 30, 201213 r Teda .. hodně štěstí to mají být ty největší mrazy Jak bude -25 nevylízám z domu ..
Leden 30, 201213 r tomu pr*el neustreli parkoviste pred FAV / FEL / FST ZCU Plzen a tohle jsem potkal v Ostrove u lidlu, pri odjezdu za nim byla slusna dymovnice...
Leden 30, 201213 r Zajímavé že nejvíc tuningované auta mají ty nejslabší motůrky Přesně jsem věděl že ta fabča bude HTP ještě k tomu ta nejslabší
Leden 31, 201213 r Škoda, že jsem neměl po ruce foťák včera odpo! Potkal jsem jednu šoférku s Citronem BX... Citron seděl na cestě a při jízdě dost tvrdě drncal. Buďto zapomněla, nebo to neuměla... zkrátka neměla napumpovanej podvozek a jela po "kostkatý" silnici. To se nedá ani vyprávět!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.