Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zřejmě Baron Prášil :_icon_smich2:

Aj tak vytunit OOOO bude hodně drahé...... :kol-32:

no po bližším ohledání co jsem měl možnost vidět jelikož to tu před barákem stálo asi 2 hodiny bych to viděl na totálku. Nebo minimálně 2 dveře spodní práh, celá zadní náprava na pravé straně a nějaká plechařina kolem což odhaduji na 150tis. možná nějaký šikovný klučina by to za 70tis poskládal za předpokladu že by nešel cestou nových dílů :) a to už by bylo lepší to auto rozprodat na díly :D

Upraveno od KoNG

Já myslím z fotky že jasná totálka.. ten boční sloupek vypadá dost poničenej ..

Edit: V áčkách z toho udělají funglovku za poloviční peníz oproti nové a ani se tam neohřeje.

Upraveno od Petrkiller

U nas se rika ... "to jest jeszcze dobre to sie wyklepie " :D znam jednoho chirurga co by to vyrovnal za tyden a prodal jako nebourane po prvnim majteli :D

No když kolikrát někdo převaří 1/4 auta,tak tohle bude sranda :)

Dobrá stylovka.

I u hasičů se umí ladit :D

Hezké řešení, chybí mi vozík. Kdo obětuje fábii? :p

• 2 týdny později...

Novinka už dorazila i k nám do práce... :kol-28:

post-62053-0-55175200-1359053240_thumb.j

post-62053-0-78815400-1359053241_thumb.j

Na Tesin uz taky neco dovezli ? :D

V Třinci už stojí pod plachtou připravená na její odhalení 2. února.

V té tmavé barvě nevypadá věru zle. :kol-47: Ale kombi bude mnohem krásnější. :kol-28:

Hezké ale mě na té tmavé nesedí ten výrazný chrom kolem průduchu vepředu. To mě kazí dojem :kol-32:

Upraveno od Petrkiller

... Mě spíše ehm "velmi překvapuje", že ten chrompaket za ehm "velmi rozumný příplatek" (ne že by to bylo až tak drahé, jde spíše o to, že se za to vůbec musí připlácet) ve firmách na služebáky nekupují.. Koho by to bylo napadlo... :rolleyes:

Upraveno od _Denis_

Co vlastně obsahuje ten chrom paket?

Je-li mi známo, tak pouze chrom lišty pod okny. Ty však dle mého značně dotvářejí design vozu.

Já bych řekl veliká zbytečnost :)

tak jsem ulovil dva supy v praglu, prvni me zaujal barvou a druhy kridlem - ani jedno jsem jeste nevidel...

post-43796-0-04999200-1359196927_thumb.jpost-43796-0-62860000-1359196936_thumb.j

post-43796-0-32911900-1359196950_thumb.j

Ten modrý vypadá excelentne ;)

ja jdu na testovací jízdu v sobotu...už se nemožu dočkat..prej tam bude 2,0TDI :D tak jsem zvědavej...bo ti naši mameluci kupujou samy hňupoviny..

Tak toho smoulu bych rad uvital ve sve garazi ;) krasnej kousek ;)

Zvláštní modrá...

Mi osobně se nelíbí ani jedno. Křídlo se na Superba hodí asi tolik jako pěst na oko, ta modrá jako taková je sice pěkná, no opět na Superb absolutně nevhodná - auto působí dost lacině. Superbu sluší více barev, no dle mého je nejvhodnější černá - nenápadná elegance jak má být :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.