Leden 14, 201312 r no po bližším ohledání co jsem měl možnost vidět jelikož to tu před barákem stálo asi 2 hodiny bych to viděl na totálku. Nebo minimálně 2 dveře spodní práh, celá zadní náprava na pravé straně a nějaká plechařina kolem což odhaduji na 150tis. možná nějaký šikovný klučina by to za 70tis poskládal za předpokladu že by nešel cestou nových dílů a to už by bylo lepší to auto rozprodat na díly Upraveno Leden 14, 201312 r od KoNG
Leden 14, 201312 r Já myslím z fotky že jasná totálka.. ten boční sloupek vypadá dost poničenej .. Edit: V áčkách z toho udělají funglovku za poloviční peníz oproti nové a ani se tam neohřeje. Upraveno Leden 14, 201312 r od Petrkiller
Leden 14, 201312 r U nas se rika ... "to jest jeszcze dobre to sie wyklepie " znam jednoho chirurga co by to vyrovnal za tyden a prodal jako nebourane po prvnim majteli
Leden 24, 201312 r Hezké ale mě na té tmavé nesedí ten výrazný chrom kolem průduchu vepředu. To mě kazí dojem Upraveno Leden 24, 201312 r od Petrkiller
Leden 25, 201312 r ... Mě spíše ehm "velmi překvapuje", že ten chrompaket za ehm "velmi rozumný příplatek" (ne že by to bylo až tak drahé, jde spíše o to, že se za to vůbec musí připlácet) ve firmách na služebáky nekupují.. Koho by to bylo napadlo... Upraveno Leden 25, 201312 r od _Denis_
Leden 26, 201312 r Je-li mi známo, tak pouze chrom lišty pod okny. Ty však dle mého značně dotvářejí design vozu.
Leden 26, 201312 r tak jsem ulovil dva supy v praglu, prvni me zaujal barvou a druhy kridlem - ani jedno jsem jeste nevidel...
Leden 26, 201312 r ja jdu na testovací jízdu v sobotu...už se nemožu dočkat..prej tam bude 2,0TDI tak jsem zvědavej...bo ti naši mameluci kupujou samy hňupoviny..
Leden 26, 201312 r Mi osobně se nelíbí ani jedno. Křídlo se na Superba hodí asi tolik jako pěst na oko, ta modrá jako taková je sice pěkná, no opět na Superb absolutně nevhodná - auto působí dost lacině. Superbu sluší více barev, no dle mého je nejvhodnější černá - nenápadná elegance jak má být
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.