Pawouk Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Twl,to je síla,to by mě asi švihlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 No tak to je na mašli. Ale při takovém to rozsahu poškození si za to nejspíš může majitel vozu. Někomu provedl škaredou věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Ja v tom vidim neco jineho... Nejspis to delal nekde v garazi, na ulici by se s tim tak " vandalove " nezdrzovali, tot muj nazor... Jestli chapete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Já néchápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 a grilujou na vejplaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Jo a taky red apron. Dnes som videl tu Fabiu - a ma aj cerveny zadny stierac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 tuzing nebo tuning? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Za mě PASKVIL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 Ved je to asi len chudak obchodny zastupca 3SDM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpi Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 o víkendu na porcinkuli.. líběj se mi u něj ty mračítka + taky kola (ví někdo název?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Kola jsou Luna originál sup 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Tak ten uz nema strach ze ma skodovku a ze zadu to bylo to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Natyj Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Jelikož sem jen blondýna a neumím sem (zatím) nahrát žádný obrázek proto sem dám odkaz na album. Jsou to fotky mého RS po neehodě před 4 lety http://pinkpantheer.rajce.idnes.cz/kdyz_vas_sestreli_policejni_passat Takhle to dopadá když vás na dálnici sejme policejní R36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpi Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 (editace) no tak doufám že to i uhradili... btw.. když vkládáš příspěvek a dáš dole "použít rozšířený editor" tak v něm přímo pod textovým editorem je tlačítko "připojit soubory".. po nahrání souboru už pak jenom vpravo klikneš na vložit zástupný odkaZ (nebo jak to je) a obrázek je v příspěvku taky jsem s tím nedávno bojoval a dřív vkládal přímo přes albumy Editováno: 9. Srpen 2013, autor: karpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Pán má rád přírodu http://www.sauto.cz/osobni/detail/volvo/460/13507895?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 (editace) Nějakej JOKE ne ten popis ? Editováno: 8. Srpen 2013, autor: Ondrero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Hahaha to je ale nature kočár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 ...návštěva muzea ŠKODA v MB velké zklamání, jediné plus návštěva depozitáře viz foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 Když koukám na tu 120 by mě zajímalo jestli byl pohon předních nebo přes kardan zadních kol, když má motor vepředu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adoks Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 To modrý jsem měl kdysi šanci koupit byla v tom myslím nějaká 1500 s převodovkou ze Žigula a motor byl vylágrovanej. Chtěl za to tehdy (1993-4) asi 60000,- stálo to dlouho na Smíchově Pod Barvířkou. Nesehnal jsem prachy, pak to prý prodal do muzea, což je dobře, ze tři prototypů zůstal jen tenhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Ta 120 je předokolka. Měl by tam bejt komplet předek z nějakýho Renaultu nebo Mazdy. když se podíváš na kola, tak je jinej disk a je na 3 šrouby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Tři šrouby? Tak je to s Dacie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 alebo Oltcit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 (editace) Mít tak ve své době Dácii. To byla v té době paráda. Editováno: 11. Srpen 2013, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 ...návštěva muzea ŠKODA v MB velké zklamání, jediné plus návštěva depozitáře viz foto... Jak se dá dostat do depozitáře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.