Květen 18, 20196 r Hele kdyby jsi mel jeste fotku celniho skla a bylo tam videt ze nema karticku tak ho muzeme udelat jeste zpetne ?
Květen 18, 20196 r Před hodinou, Lukáš Vik napsal: No ja tim ze delam u fizlu tak si s tim tu praci vzdycky rad dam No jestli u obecní (městské) policie... tak tím bych se zrovna nechlubil
Květen 18, 20196 r S tím už vůbec ne . Každopádně někoho udělat zpětně je krásné, ale tohle parkování na invalidech je dost častý jev v naší úžasný zemi protože to ve většině nikdo neřeší. Místo toho se pije kafe na benzince nebo měří rychlost na konci obce popřípadě v místě kde to určitě klapne . Samozřejmě se to netýká všech
Květen 18, 20196 r No hele to mas jako vsude, v kazdy praci mas proste liny lemply ktery delat nebudou. Bohuzel u policie to je tak ze zlenivelejch lidi je hromada a sazej na to ze lidi je malo a nikdo je vlastne nema jak vyhodit :)
Květen 21, 20196 r No krása. České firmy se předhánějí v tom, jak udělat co možná největší cirkus na autech, protože bez toho by nebyl člověk živ..
Květen 21, 20196 r Mě se tohle osobně líbí mnohem víc, než když někdo nalepí na starý Báwo křídlo a lipu, hodí černý fólie na okna, otřískaných liťáky nastříká Foliatecem a myslí si, jakej je to frajer ... Jo a ještě jsem samozřejmě zapomněl na výfuk, obrovská koncovka (nejlépe duplex) a vykuchanej tlumič nesmí chybět...
Květen 26, 20196 r Ahoj ,není to sice z ulice ale snad nebude vadit když to dam semŠKODA Fabia R5 1,6 / EA 888 / 210kW / manuál
Červen 15, 20196 r A další "invalida" čelní sklo jsem už nestihl, ale nevypadal na invalidu ani náhodou [emoji23]
Červen 15, 20196 r Taky jsem dnes viděl v Ostravě šedou O3 RS se zakázkovou značkou R0666MAN a stál na invalidech, aniž by měl v autě jakoukoli značku. Neviděl jsem ho, ale pochybuji že by tam stál oprávněně..
Červen 15, 20196 r Njn, tohle je naprosto běžné, ale je snazší čekat někde na řidiče co jedou v obci 65km/h než jezdit po parkovištích a rozdávat pokuty těmhle lemplům...
Srpen 5, 20196 r Nárazník bol pravdepodobne menený.. stačí sa pozrieť na čiarky na nárazníku, čo všetko má už za sebou.. :)
Srpen 5, 20196 r před 3 hodinami, Stringo napsal: To STčko za tím je hezčí O dve auta vlevo jeste stala nejnovejsi Mazda3. Nad tou se vzdy rozneznuje kolega z prace ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.