Únor 8, 20205 r Mě by jen zajímalo, jestli to má opravdu významný efekt k rychlosti ohřátí. Podle mě je to dnes už jen fáma, která skončila s dobou favoritů [emoji848]
Únor 8, 20205 r Podle mě jen naopak motor získá méně vzduchu než je ŘJ zvyklá a bude jí to mást a auto tím zpomalovat. Žádný větší efekt bych v tom nehledal..
Únor 8, 20205 r Myslím, že vzhledem k tomu, že termostat stejně do chladiče pustí vodu až po ohřátí motoru, tak provozně to význam nemá. Snad jen že do motorového prostoru nejde v zimě tolik nečistot a soli. Ale ono se to tu řeší snad v sekci každého auta, je to taková ta klasická otázka typu zástěrky a zadní stěrač :-)
Únor 8, 20205 r Jasný, však jsem to myslel ironicky, jeden čas jsem sem dával fotky aut co stojí na vozíčkářích a nemají ani tyhle cedulky (všichni šli sami po svých). Přestalo mě to bavit, je to na každém parkovišti velkého obchoďáku kam přijedu... Samozřejmě tohle policajti řešit nebudou, i když nechápu, pokuta je tam dost velká, podle mě snazší objet po městě parkoviště 2x denně, rozdat pokuty a mít výdělek, lepší jak někde za křižovatkou měřit 55km/h...
Únor 8, 20205 r Twl ty výfuky nalepovací mají na Aliexpressu a já si říkal, co za zoufalce si to nalepí na auto ? [emoji23]
Únor 9, 20205 r Jen takový malý dotaz, co na to STK? Tohle asi nebude úplně odpovídat předpisům ne? [emoji848]
Únor 9, 20205 r před 19 hodinami, Jan R. napsal: V Mladé Boleslavi, značka vozíčkáře nesmí chybět :) Universální auto :)
Únor 9, 20205 r Někdo odmítá s autem za 300,400 do myčky a když nejsou miliony problém na severu i černý Urus v kartáčích. Ten zvuk ale a vzadu 325/35 R22 nádherný desingový skvost, hrany se mi líbí ?? Upraveno Říjen 17, 20204 r od Jan R.
Únor 9, 20205 r Pěkný to je, ale RS Q8 se mi líbí designově více. Ještě že nemusím řešit, myju si svoji i30 za 400k ručně [emoji38]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.