zabiak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tohle je moc Tady máš další fotky: http://skoda-virt.cz/cz/auta/uzovky/4298-speedy-shadow/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) ted jsem potkal tuhle krasotinku v Praze u CČM Ovsem to je jine auticko proste Audi se povedlo udelat neskutecne uzasnej supersport (za relativne dobry peniz) ... proste Audi tezce "jede" ... Editováno: 29. leden 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tady máš další fotky: http://skoda-virt.cz/cz/auta/uzovky/4298-speedy-shadow/ Ty jo, tak ta Felina alal audi, to je skvos , jak někdo muže tak dadrbat auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ovsem to je jine auticko proste Audi se povedlo udelat neskutecne uzasnej supersport (za relativne dobry peniz) ... proste Audi tezce "jede" ... Já se omlouvám, ale tady tě mírně poopravím, já bych řekl, že AUDI jede, ale neskutečně LEHCE Vše v dobrém a jinak s tebou musí snad každej souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima.vil Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 bože...kde je to focený? Taky mam na autě L Foceno asi před rokem a půl v jablonci nad jizerou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Já se omlouvám, ale tady tě mírně poopravím, já bych řekl, že AUDI jede, ale neskutečně LEHCE Vše v dobrém a jinak s tebou musí snad každej souhlasit Nemuzu s tebou nesouhlasit Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Poklice se zvýšeným brzdným účinkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 hele kolega je z litomeric, ja jsem z trebenic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 AKORAT BEZ BRZDOVYCH DESTICEK MU TO O MOC LIP BRZDIT NEBUDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 To je special pro VIP lidi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) par fotiek co urobila moja priatelka na exkurzii v berline. nieje to sice rovno z ulice ale tak... Editováno: 30. leden 2009, autor: martino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Martino: Paráda... Veyron je moje srdcová záležitost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Z ulice ano, ne vsak zachyceno mnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Davon: asi silniční kontrola! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Není to přímo z ulice, ale z minulého zaměstnání Hmotnost 60tun a nosnost 45tun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Dnes dopoledne v Brne u Vankovky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Z ulice ano, ne vsak zachyceno mnou... 1) je to v prahe? 2) nedaleko Zizkova? 3) jak su Olsanske Hrbitovy? (zil som v pha len kratko, mozno sa mylim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 1) je to v prahe?2) nedaleko Zizkova? 3) jak su Olsanske Hrbitovy? (zil som v pha len kratko, mozno sa mylim) Jj ul.Jana Želivského směr Vinohrady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Ja by jsem to tipoval kousek Nad Ohradou, coz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) A to je jaká asi ulice ty šmudlo? No to je právě ta Jana Želivského směr Vinohrady (chceš li, tak směr křižovatka Želivského - Olšanská a chceš li úplně úplně přesně, tak je to cca 20m pod křižovatkou Želivského - Biskupcova,což je ta první křižovatka nad Ohradou hned pod tramvajovou zastávkou) Často tam potkáš: Sejda Medical Last Transport Car = rychlá poslední pomoc Editováno: 1. Únor 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos 0005 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Zajímavý popisek dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 jedna fabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tu fabku sem někde viděl na prodej myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tahle příšernost už tady někde byla... nejhnusnější fábka co jsem zatím viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.