Leden 29, 200916 r tohle je moc Tady máš další fotky: http://skoda-virt.cz/cz/auta/uzovky/4298-speedy-shadow/
Leden 29, 200916 r ted jsem potkal tuhle krasotinku v Praze u CČM Ovsem to je jine auticko proste Audi se povedlo udelat neskutecne uzasnej supersport (za relativne dobry peniz) ... proste Audi tezce "jede" ... Upraveno Leden 29, 200916 r od Zdenal C.
Leden 29, 200916 r Tady máš další fotky: http://skoda-virt.cz/cz/auta/uzovky/4298-speedy-shadow/ Ty jo, tak ta Felina alal audi, to je skvos , jak někdo muže tak dadrbat auto
Leden 29, 200916 r Ovsem to je jine auticko proste Audi se povedlo udelat neskutecne uzasnej supersport (za relativne dobry peniz) ... proste Audi tezce "jede" ... Já se omlouvám, ale tady tě mírně poopravím, já bych řekl, že AUDI jede, ale neskutečně LEHCE Vše v dobrém a jinak s tebou musí snad každej souhlasit
Leden 29, 200916 r bože...kde je to focený? Taky mam na autě L Foceno asi před rokem a půl v jablonci nad jizerou
Leden 29, 200916 r Já se omlouvám, ale tady tě mírně poopravím, já bych řekl, že AUDI jede, ale neskutečně LEHCE Vše v dobrém a jinak s tebou musí snad každej souhlasit Nemuzu s tebou nesouhlasit Palo
Leden 30, 200916 r par fotiek co urobila moja priatelka na exkurzii v berline. nieje to sice rovno z ulice ale tak... Upraveno Leden 30, 200916 r od martino
Leden 31, 200916 r Z ulice ano, ne vsak zachyceno mnou... 1) je to v prahe? 2) nedaleko Zizkova? 3) jak su Olsanske Hrbitovy? (zil som v pha len kratko, mozno sa mylim)
Leden 31, 200916 r 1) je to v prahe?2) nedaleko Zizkova? 3) jak su Olsanske Hrbitovy? (zil som v pha len kratko, mozno sa mylim) Jj ul.Jana Želivského směr Vinohrady
Únor 1, 200916 r A to je jaká asi ulice ty šmudlo? No to je právě ta Jana Želivského směr Vinohrady (chceš li, tak směr křižovatka Želivského - Olšanská a chceš li úplně úplně přesně, tak je to cca 20m pod křižovatkou Želivského - Biskupcova,což je ta první křižovatka nad Ohradou hned pod tramvajovou zastávkou) Často tam potkáš: Sejda Medical Last Transport Car = rychlá poslední pomoc Upraveno Únor 1, 200916 r od Palo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.