najmis Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 docela čumím že je k vidění takhle v provozu.... romariooo:když mě k tomu pomužeš...proč nee.. jaguar není špatná kára... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 no proč by nejezdil v provozu, je po autosalónu, takže nemají co skrývat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Prostě jen muj pocit... to víš tady na návsi ho nepotkám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Najmis: Tobě sluší Fabie.To je taky pěkný vůz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jasný no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tady u nás ho potkám v raálu až tak za rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Každopádně bych dal nynějším designérům škodovky po držce za to jaké teď vymýšlí tvary pro nové modely. Ten Yeti je zepředu hned na facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jojo, to jsou vsechny modely, jenze pokud by to dopadlo jako s faceliftem Octy, to by to dopadlo Mne prijde, ze na kazdym aute se chteji zavdecit nekolika designerum, a tak to proste splacaji, predek od nekoho, zadek od nekoho, z boku taky neci prace, a dohromady je to takovej prasopes. A to je na tom Yeti nejlip, v momentalni produkci mi prijde rozhodne nejvyvazenejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 docela čumím že je k vidění takhle v provozu.... romariooo:když mě k tomu pomužeš...proč nee.. jaguar není špatná kára... když budem mít štěstí, tak ho v sobotu potkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 taky sebou beru foták neboj... a na bowlingu se bude taky hodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ještě něco od Šestky A jedna "pěkná" RS Tak jestli je ta RS Medeho z krámu, tak je mi jí celkem líto. Ta dopadne jako všechny jeho auta, hezky dobitá. Ale jinak mi přijde jako z lunaparku, ovšem proti gustu žádný dišputát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Hele po autosalonu sice je, ale ještě jí nikdo pořádně neviděl uvnitř. Takže příště vyhoď řidiče z auta a foť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) jsem trochu prohrabal archiv fotek - nasel jsem ten Spindl - zima 2005 Napadlo to pres noc... Ty posledni dve mi prisli mailem - to byl mazec... Editováno: 23. Březen 2009, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Maximálně hustýýýý To by mi asi moje lopatka v kufru moc nepomohla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jooo, frezy a vitr jsou svine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 To je obvyklá zima ve Špindlu a letos to bylo stejné.Škoda že nemám fotodokumentaci z poslední návštěvy hor.Někdy se divím že ty lidi svoje auta poznaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jedno starší foto...duben loňského roku a zima jako prase a pánové se přijížděli tímhle ten zvuk to byl ale mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Moc pěkny.Veteránsky značky.Co to je? Neni to náhodou Lotus??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 AC Cobra Moc pěkny.Veteránsky značky.Co to je? Neni to náhodou Lotus??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Pseudoveteran na starejch znackach? Ale Cobra rve jako krava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Není to z ulice, ale z bazaru . Cena přes půl mega a najeto 1 až 2 tis, paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Kdepak je ten bazar? Mustangy jsou relativně levné i nové, nebo mi to alespoň bývalý kolega tvrdil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jj, je to tak...v USA to výjde relativně na pár korun, takže ve finále i s dovozem a všema náležitostma kolem je cena asi na úrovni středně vybavené fábie...akorát, že oficiální importéři si na tom mastí nehorázně kapsu, takže je lepší si to zařídit sám, když se v tom někdo vyzná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 http://www.autosoft.cz/soubory_autosoft/de...azaru=carsaviva http://www.autosoft.cz/soubory_autosoft/de...azaru=carsaviva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 jooo mýt vlastní ropnou plošinu a čerpací stanici, tak do něj jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.