Březen 18, 200916 r docela čumím že je k vidění takhle v provozu.... romariooo:když mě k tomu pomužeš...proč nee.. jaguar není špatná kára...
Březen 19, 200916 r Každopádně bych dal nynějším designérům škodovky po držce za to jaké teď vymýšlí tvary pro nové modely. Ten Yeti je zepředu hned na facelift
Březen 19, 200916 r Autor Jojo, to jsou vsechny modely, jenze pokud by to dopadlo jako s faceliftem Octy, to by to dopadlo Mne prijde, ze na kazdym aute se chteji zavdecit nekolika designerum, a tak to proste splacaji, predek od nekoho, zadek od nekoho, z boku taky neci prace, a dohromady je to takovej prasopes. A to je na tom Yeti nejlip, v momentalni produkci mi prijde rozhodne nejvyvazenejsi
Březen 19, 200916 r docela čumím že je k vidění takhle v provozu.... romariooo:když mě k tomu pomužeš...proč nee.. jaguar není špatná kára... když budem mít štěstí, tak ho v sobotu potkáme
Březen 19, 200916 r Ještě něco od Šestky A jedna "pěkná" RS Tak jestli je ta RS Medeho z krámu, tak je mi jí celkem líto. Ta dopadne jako všechny jeho auta, hezky dobitá. Ale jinak mi přijde jako z lunaparku, ovšem proti gustu žádný dišputát
Březen 20, 200916 r Hele po autosalonu sice je, ale ještě jí nikdo pořádně neviděl uvnitř. Takže příště vyhoď řidiče z auta a foť.
Březen 23, 200916 r jsem trochu prohrabal archiv fotek - nasel jsem ten Spindl - zima 2005 Napadlo to pres noc... Ty posledni dve mi prisli mailem - to byl mazec... Upraveno Březen 23, 200916 r od Petik
Březen 23, 200916 r To je obvyklá zima ve Špindlu a letos to bylo stejné.Škoda že nemám fotodokumentaci z poslední návštěvy hor.Někdy se divím že ty lidi svoje auta poznaji
Březen 23, 200916 r Jedno starší foto...duben loňského roku a zima jako prase a pánové se přijížděli tímhle ten zvuk to byl ale mazec...
Březen 23, 200916 r Kdepak je ten bazar? Mustangy jsou relativně levné i nové, nebo mi to alespoň bývalý kolega tvrdil..
Březen 23, 200916 r Jj, je to tak...v USA to výjde relativně na pár korun, takže ve finále i s dovozem a všema náležitostma kolem je cena asi na úrovni středně vybavené fábie...akorát, že oficiální importéři si na tom mastí nehorázně kapsu, takže je lepší si to zařídit sám, když se v tom někdo vyzná
Březen 23, 200916 r http://www.autosoft.cz/soubory_autosoft/de...azaru=carsaviva http://www.autosoft.cz/soubory_autosoft/de...azaru=carsaviva
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.