Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Najmis: to je focené u obchvatu u Holic vid? Včera jsem tam taky prohučel směrem na Olomouc.

jjj tam někde no.... :) najel jsem celkem cca230km a nikde ani 1 hlídka policie..a to bylo tak krásně...čekal že budou všude prudit a vono prd... :) konečně sem pořádně protáhnul 17" po zimě ;) přiznám se že byl usek kde sem tomu dal trošku napít...160km/h :scooter: přijel jsem domu a pruměrka krásných 5.8l/100 :)

Najmis: tak ten Jeep je luxusní....je jasný že mu to křídlo dovolí projíždět zatáčky jak drak a blikátka mu musí i David Haselhof s KIDem závidět lol:smich:

Jeden pohřebák. Vylezl jsem z baráku a tohle stálo na parkovišti. Je to už starší, ale zůstala mi v mobilu. Když jsem se vracel, mrtvolka vypadla :-(

post-7689-1238957246_thumb.jpg

Dnes ráno, to bych nechtěl na*rat

post-1015-1238958009_thumb.jpg

post-1015-1238958026_thumb.jpg

to je skoro jak ten náš traktor.... :smich::smich:

....:) úlovok od Maserati

post-13615-1238963410_thumb.jpg

post-13615-1238963414_thumb.jpg

Mároš: je to nedobytný sen...

takú rachotinu? lol radšej ferrari :smich:

Itala jo....? :help:

Pěkny fotečky...a s tím divadlem to je pravda.Mě by zajimalo na kolik ta sranda během dvou dni přijde.V řádech milionu?

cca 20 milionů jen Policie ČR :doh

Upraveno od Palo

Palo: fakt jo? Ty woe...to raději nevědět...

....:) úlovok od Maserati

Praha 6, Evropská ul. nad hotelem Diplomat ;) je to tak???

Palo: je to tak, si inšpektor Columbo ;):palec2:

ani ne Colombo, ale Scuderia Masserati je jeden z mála italských kšeftů, kam jezdím pravidelně a také okolo denně jedu minimálně dvakrát, no a když vidím v tom odlesku výlohy ty budovy, tak to nejde abych nevěděl

mimochodem majitel salonu bydlí o 400m výše a to Gran Turismo S co jsi nafotil má jako Automatic, vezl jsem ho jednou domů z jedné oslavičky a je to svezeníčko tedy - skoro, ale jen skoro jako moje Líza :smich:

chtěl jsem tady dát odkaz na jejich stránky, ale je to te´d nějaké divodé tady na těch stránkách, tak nebudeme dráždit hada bosou nohou

Upraveno od Palo

cca 20 milionů jen Policie ČR :doh

Je to stejnej pokrytec jako papež, pořád mele něco o pomoci sociálně slabým, o humanitárních akcích atd. a sám jen rozhazuje milióny a válí se ve zlatě. A nejhorší je, že spoustu lidí mu to žere a věří, že to s nima myslí dobře a zavede ve světě pořádek. Já to říkám pořád, paroubek hadr :aggressive:

mimochodem majitel salonu bydlí o 400m výše a to Gran Turismo S co jsi nafotil má jako Automatic, vezl jsem ho jednou domů z jedné oslavičky a je to svezeníčko tedy - skoro, ale jen skoro jako moje Líza :smich:

čo je vlastne v tej budove, nie je nijako označená a vyzerá dosť moderne ;)

Vloni na podzim jsem jeden takový potkal asi na 4 metrové okresce, svítil si - oslňoval všema pracovníma světlama a zabral silnici a půl :feve:

heh, tohle vidím každej den v práci :kuk:AgriCS, ten na fotce má 200-260HP ;)

Jsem za ním jel jen asi 500m, ale už jsem přemýšlel kde a jak ho předjedu a začínal jsem být i zoufalej a pak odbočil, před ním jel ještě jeden

omlouvám se za OT (šak to za měsíc smažte :palec2: ) ...dyž kolem tebe projede tohle hovado tak to je mazec :kuk:

Hele, ty pásy sou z Taxi 3...kde se to dá koupit...přecijenom ty naše zimy na Vysočině, žejo :smich:

Jo jo, zemedelstvi nezna mezi....

čo je vlastne v tej budove, nie je nijako označená a vyzerá dosť moderne ;)

klasika, kanceláře k pronájmu( OFFICE building) , loni to dostavěli

Upraveno od Palo

Krásnej bělásek :palec2:

post-325-1239082954_thumb.jpg

post-325-1239083019_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.