Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tohle je moje krevní skupina Povšimněte si té gumové šlupičky místo pneu ved ten disk je uz pekne zubaty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Roll-over trenažér v IDV AČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Mišáku: jak to funguje a k čemu to je pro vojáky dobry? Nějak mi to hlava nebere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak se kluci pražský ukažte, kdo to z Vás byl dneska v porodnici v Podolí tipuji na Davona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Nekecej!!! Stando: na 99% to je Danovo auto Ty woe...James Bond 007 Editováno: 8. Duben 2009, autor: Davon Uz jen na 99% je moje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Na tom bych se chtěl svést !! Už jsem to tu dával, fota z lonské dovolené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Kde to je foceny? Neni to náhodou u Hradce Králové.Něco podobného jezdilo na Bydžovsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Lázně Jeseník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) jen za dnešek jsem potkal 3 ferrari a tohohle krasavce Editováno: 8. Duben 2009, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Mišáku: jak to funguje a k čemu to je pro vojáky dobry? Nějak mi to hlava nebere... Trenažér převrácení vozidla. Několikrát Tě otočí a pak zůstaneš na střeše a máš vylézt. K výchově řidičů - poutání se, správné reakce, vyproštění se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 A to se otáčí jen tím volantem?? ...to musí bejt asi dobře vyvážený, žejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak to je silná káva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Většinou spíš za střechu / prahy než tím "volantem". Já tam nebyl, ale prý je to hustý, asi to domluvím pro svoje řidiče - človíček co se nikdy moc nechtěl poutat po dvou otočeních velmi rychle změnil na poutání a uložení věcí v autě názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Já to viděl jednou tuším v podání nějakýho našeho autoklubu spolu s takovým tím simulátorem nárazu, bylo to v TV, že dělají "turné" po republice v rámci osvěty...ale nikdy sem na to nenarazil, ačkoilv by mě to celkem lákalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Bruder na tom nárazovém byl...a medvěda neudržel!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 trenažér jako hezkej...ale....v reálu se asi se stojícím autem nepřevalíš..tz že tohle tě na nic připravit nedokáže...poutat se člověk má automaticky...a pokud to vokulíš třeba i jen v 50 tak se ti bude vyproštovat asi 100 huř než na týhle kolíbce...kde se ti nic nestane...žádný nárazy a hlavně setrvačnost,rychlost(pohyb auta) ....to si radši zaplatím nějakou poutovou atrakci a myslím že je to učinější než totok.Muj názor..tak mě nekamenujte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak se kluci pražský ukažte, kdo to z Vás byl dneska v porodnici v Podolí tipuji na Davona Kur+a Standis, jak jsi to dokazal??? Sem si odvazel to holatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Davone: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Gratulace....hlavně at je zdravé a roste jak z vody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Kur+a Standis, jak jsi to dokazal??? Sem si odvazel to holatko jsem odtud taky odjížděl a praštila mě do očí samolepka na zadním okně a myslím, že když jsem tě fotil, že jsi jel ještě sám, malýho jsi ještě neměl sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Kur+a Standis, jak jsi to dokazal??? Sem si odvazel to holatko Doufám,že jsi nestál na vyhrazeném parkovišti pro sanitky SEJIDA TRANS RESCUE v Podolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 určitě jel do prostoru který je určen pro urgentní příjem sanitek a tam parkoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Gratulace....hlavně at je zdravé a roste jak z vody... Nic proti, ale téma na gratulace má davonek tady takže není potřeba všude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 tak sry no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 trenažér jako hezkej...ale....v reálu se asi se stojícím autem nepřevalíš..tz že tohle tě na nic připravit nedokáže...poutat se člověk má automaticky...a pokud to vokulíš třeba i jen v 50 tak se ti bude vyproštovat asi 100 huř než na týhle kolíbce...kde se ti nic nestane...žádný nárazy a hlavně setrvačnost,rychlost(pohyb auta) ....to si radši zaplatím nějakou poutovou atrakci a myslím že je to učinější než totok.Muj názor..tak mě nekamenujte... Zkus a uvidíš. Já ten nárazovej trenažeér taky podceňoval. Jedeš jen 12 Km/H a drž 2 kilovýho medvídka a ještě když víš kdy narazíš. Je to o tom že dostaneš lekci-lehce přes prsty a dáš si bacha. To není jen o poutání. AČR a Hasiči se učí vyprostit člověka ze sedačky a neublížit mu. A kor když v realu se trochu promáčkne střecha. Už sem takle z auta chlapa tahal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.