Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tohle je moje krevní skupina :) Povšimněte si té gumové šlupičky místo pneu :D

ved ten disk je uz pekne zubaty...

Roll-over trenažér v IDV AČR.

Mišáku: jak to funguje a k čemu to je pro vojáky dobry? Nějak mi to hlava nebere...

Tak se kluci pražský ukažte, kdo to z Vás byl dneska v porodnici v Podolí tipuji na Davona

post-8682-1239206443_thumb.jpg

post-8682-1239206515_thumb.jpg

Nekecej!!! Stando: na 99% to je Danovo auto :smich: Ty woe...James Bond 007 :palec2:

Upraveno od Davon
Uz jen na 99% je moje :D

Na tom bych se chtěl svést !!

Už jsem to tu dával, fota z lonské dovolené

post-15711-1239209575_thumb.jpg

post-15711-1239209639_thumb.jpg

post-15711-1239209655_thumb.jpg

Kde to je foceny? Neni to náhodou u Hradce Králové.Něco podobného jezdilo na Bydžovsku.

Lázně Jeseník :p

jen za dnešek jsem potkal 3 ferrari a tohohle krasavce

post-6632-1239220184_thumb.jpg

Upraveno od Petik

Mišáku: jak to funguje a k čemu to je pro vojáky dobry? Nějak mi to hlava nebere...

Trenažér převrácení vozidla. Několikrát Tě otočí a pak zůstaneš na střeše a máš vylézt.

K výchově řidičů - poutání se, správné reakce, vyproštění se.

A to se otáčí jen tím volantem?? ...to musí bejt asi dobře vyvážený, žejo :help:

Tak to je silná káva...

Většinou spíš za střechu / prahy než tím "volantem".

Já tam nebyl, ale prý je to hustý, asi to domluvím pro svoje řidiče - človíček co se nikdy moc nechtěl poutat po dvou otočeních velmi rychle změnil na poutání a uložení věcí v autě názor -_-

Já to viděl jednou tuším v podání nějakýho našeho autoklubu spolu s takovým tím simulátorem nárazu, bylo to v TV, že dělají "turné" po republice v rámci osvěty...ale nikdy sem na to nenarazil, ačkoilv by mě to celkem lákalo :palec2:

Bruder na tom nárazovém byl...a medvěda neudržel!!

trenažér jako hezkej...ale....v reálu se asi se stojícím autem nepřevalíš..tz že tohle tě na nic připravit nedokáže...poutat se člověk má automaticky...a pokud to vokulíš třeba i jen v 50 tak se ti bude vyproštovat asi 100 huř než na týhle kolíbce...kde se ti nic nestane...žádný nárazy a hlavně setrvačnost,rychlost(pohyb auta) ....to si radši zaplatím nějakou poutovou atrakci a myslím že je to učinější než totok.Muj názor..tak mě nekamenujte... :)

Tak se kluci pražský ukažte, kdo to z Vás byl dneska v porodnici v Podolí tipuji na Davona

Kur+a Standis, jak jsi to dokazal??? :D Sem si odvazel to holatko :D

Gratulace....hlavně at je zdravé a roste jak z vody... -_-

jsem odtud taky odjížděl a praštila mě do očí samolepka na zadním okně a myslím, že když jsem tě fotil, že jsi jel ještě sám, malýho jsi ještě neměl sebou

Doufám,že jsi nestál na vyhrazeném parkovišti pro sanitky SEJIDA TRANS RESCUE :)lol:) v Podolí

určitě jel do prostoru který je určen pro urgentní příjem sanitek a tam parkoval :D

Gratulace....hlavně at je zdravé a roste jak z vody... -_-

Nic proti, ale téma na gratulace má davonek tady takže není potřeba všude...

tak sry no....

trenažér jako hezkej...ale....v reálu se asi se stojícím autem nepřevalíš..tz že tohle tě na nic připravit nedokáže...poutat se člověk má automaticky...a pokud to vokulíš třeba i jen v 50 tak se ti bude vyproštovat asi 100 huř než na týhle kolíbce...kde se ti nic nestane...žádný nárazy a hlavně setrvačnost,rychlost(pohyb auta) ....to si radši zaplatím nějakou poutovou atrakci a myslím že je to učinější než totok.Muj názor..tak mě nekamenujte... :)

Zkus a uvidíš. Já ten nárazovej trenažeér taky podceňoval. Jedeš jen 12 Km/H a drž 2 kilovýho medvídka a ještě když víš kdy narazíš. Je to o tom že dostaneš lekci-lehce přes prsty a dáš si bacha.

To není jen o poutání.

AČR a Hasiči se učí vyprostit člověka ze sedačky a neublížit mu. A kor když v realu se trochu promáčkne střecha. Už sem takle z auta chlapa tahal.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.