Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Mišáku: jak to funguje a k čemu to je pro vojáky dobry? Nějak mi to hlava nebere...

Trenažér převrácení vozidla. Několikrát Tě otočí a pak zůstaneš na střeše a máš vylézt.

K výchově řidičů - poutání se, správné reakce, vyproštění se.

Vloženo

Většinou spíš za střechu / prahy než tím "volantem".

Já tam nebyl, ale prý je to hustý, asi to domluvím pro svoje řidiče - človíček co se nikdy moc nechtěl poutat po dvou otočeních velmi rychle změnil na poutání a uložení věcí v autě názor -_-

Vloženo

Já to viděl jednou tuším v podání nějakýho našeho autoklubu spolu s takovým tím simulátorem nárazu, bylo to v TV, že dělají "turné" po republice v rámci osvěty...ale nikdy sem na to nenarazil, ačkoilv by mě to celkem lákalo :palec2:

Vloženo

trenažér jako hezkej...ale....v reálu se asi se stojícím autem nepřevalíš..tz že tohle tě na nic připravit nedokáže...poutat se člověk má automaticky...a pokud to vokulíš třeba i jen v 50 tak se ti bude vyproštovat asi 100 huř než na týhle kolíbce...kde se ti nic nestane...žádný nárazy a hlavně setrvačnost,rychlost(pohyb auta) ....to si radši zaplatím nějakou poutovou atrakci a myslím že je to učinější než totok.Muj názor..tak mě nekamenujte... :)

Vloženo
Tak se kluci pražský ukažte, kdo to z Vás byl dneska v porodnici v Podolí tipuji na Davona

Kur+a Standis, jak jsi to dokazal??? :D Sem si odvazel to holatko :D

Vloženo

jsem odtud taky odjížděl a praštila mě do očí samolepka na zadním okně a myslím, že když jsem tě fotil, že jsi jel ještě sám, malýho jsi ještě neměl sebou

Vloženo

Doufám,že jsi nestál na vyhrazeném parkovišti pro sanitky SEJIDA TRANS RESCUE :)lol:) v Podolí

Vloženo
trenažér jako hezkej...ale....v reálu se asi se stojícím autem nepřevalíš..tz že tohle tě na nic připravit nedokáže...poutat se člověk má automaticky...a pokud to vokulíš třeba i jen v 50 tak se ti bude vyproštovat asi 100 huř než na týhle kolíbce...kde se ti nic nestane...žádný nárazy a hlavně setrvačnost,rychlost(pohyb auta) ....to si radši zaplatím nějakou poutovou atrakci a myslím že je to učinější než totok.Muj názor..tak mě nekamenujte... :)

Zkus a uvidíš. Já ten nárazovej trenažeér taky podceňoval. Jedeš jen 12 Km/H a drž 2 kilovýho medvídka a ještě když víš kdy narazíš. Je to o tom že dostaneš lekci-lehce přes prsty a dáš si bacha.

To není jen o poutání.

AČR a Hasiči se učí vyprostit člověka ze sedačky a neublížit mu. A kor když v realu se trochu promáčkne střecha. Už sem takle z auta chlapa tahal.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...