aladar.n Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Potřeboval bych poradit při výměně pal. filtru do nafťáku. Nevím jakým otvorem mám filtr zalít naftou, jestli otvorem pro termoventil nebo jiným. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Potřeboval bych poradit při výměně pal. filtru do nafťáku. Nevím jakým otvorem mám filtr zalít naftou, jestli otvorem pro termoventil nebo jiným. Díky za radu. Cau.Tym najvetsim otvorom. do tych zahnutich trubiek - na co idu hadice bi si tazko lial naftu. oznac si hadicky jak boli na starom filtri. !!! Pozor si daj na prietok co je oznaceny na filtri- sipka musi smerovat k chladicu. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aladar.n Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Díky za radu, myslel jsem si to, ale nebyl jsem si na 100% jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.