TiGeRZ Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) Ake mate nazory.... Ak to tu niekde je prosim delete......... Editováno: 19. Červen 2008, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) me se celkem pači. Editováno: 19. Červen 2008, autor: mischicka Proč to pořád cituješ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 je to hnus, velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) to bude musiet skodovka zlacnet fabiu aby mohla konkurovat ibize, inak aj motorovo ta ibiza zacina od 51 HTp a nie 44 ako fabia. no kde sme na skoda fore tak nehodnotim ............................... p.s.: je to schopne a dokonca väcsia ako fabka cize u mna ibiza a este ma aj vychytavky ktore fabia nema cize myslim ze ibiza je lepsia ako fabia a aj design je taky ucelenejsi podla mna. Editováno: 19. Červen 2008, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 videl som ju aj nazivo v trnave, podla ma je terajsia ibiza je ovela krajsia, ale samozrejme ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 (editace) Mě to trochu přijde jako trochu okopírovaná Kia Ceed.... Editováno: 25. Červen 2008, autor: davon citace posl. prispevku neni nutna, je dokonce zakazana! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Dnes som pozeral cez okno v práci a kukám aké žlté auto.... Páčia sa mi svetlá, aj zadné sú priam vhodné (neviem ako zeda sú z vnútra) na prerábku na LED, aspoň obrysovky. Čo ma asi najviac potešilo, boli dve cúvačky vzadu, a okrúhle CORNER hmlovky predpokladám že pôjdu lahšie napasovať do facelift nárazníku na FI Ostatné viď foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 tak predchadzajuca ibiza bola fakt pekna, to musim uznat keby sa robila vo verzii combi tak je jasna volba. inak je to to iste ako u fabie aj stara bola taka vyvazenejsia ako nova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 1,9TDI/66 co to zase je za vejmysl?? dneska v dobe kdy se tahaj z 1,6turbodieselu hodnoty kolemn 80kW prijde VW s timhle? nevite nekdo co to je za motor? normalne PD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 asi jsem jinej,ale mě se nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Mě se vcelku design líbí,ale naživo jsem ji ještě neviděl,takže těžko říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 mě se nelíbí ani naživo ani na fotce, přijde mi že všichni teď dělkaj nějaký moc kosmický auta :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Co tohle tema dela v sekci Fabia/Ostatni?????? Okamzite presunuju a Tigerz by zaslouzil varovani! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Mě se líbí ta zlatá nahoře v prvním příspěvku. A taky v reklamě. Ale nějak si nemůžu udělat jednoznačný názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Co tohle tema dela v sekci Fabia/Ostatni?????? Okamzite presunuju a Tigerz by zaslouzil varovani! Ja nic ja muzikant Dal som to tam preto, lebo to je konkurent fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Jedna žlutá u nás stojí před barákem - zaměstnanec autosalonu a je to vcelku hezký auto...hlavně mu sluší ta žlutá....ale já zůstávám věrný Fabii..... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Nová Ibiza nevyzerá zle, ale keďže je to Seat, bude to mať ťažké. Škoda sa vôbec nemá čoho báť, síce je Ibiza o kúsok lacnejšia, ale nijak extrémne. Vcelku rozdiel je len u niektorých výbav (trebárs tempomat len za 4400 Sk)... Navyše ponúka Ibiza oproti FII panoramatickú strechu, xenóny, dažďový senzor a coming home... Ostatné výbavy sú zhodné. Motor 1,9 66kw je podľa všetkého TDI-PD (kód BXJ), najslabší je HTP 51kw (kód BZG) a zatiaľ najslinejší motor je starý známy "veterán" 2,0 MPI 85kw (kód CEKA) zo starej Fabie - montáž zažne od novembra 2008, no pravdepodobne sa ale nedostane na všetky trhy. Rozmerovo sú si ale Ibiza a FII veľmi podobné: šírka = 1,693 m (FII -5,1 cm) dĺžka = 4,052 m (FII -6 cm) rázvor = 2,469 m (FII -0,7 cm) výška = 1,445 m (FII +4,3 cm) vnútorná šírka vpredu/vzadu = 1,335 m / 1,335 m (FII +4,5 cm / +4,9 cm) vnútorná výška vpredu/vzadu = 0,986 m / 0,952 m (FII +0,3 cm / +4,2 cm) kufor = 292 l (FII +8 l) Z uvedených čísel mi vychádza, že priestorovo je na tom FII lepšie, vďaka "krabicovitému" dizajnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 No autičko som mal možnosť odfotiť aj zvnútra ale došla baterka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Rekl bych, ze je to stejne hnusny jako je FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 MichalF - souhlasim, ale radeji bych tedy sahl po SI ne SFII... Pro zenskou na chatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 videl som ju aj nazivo v trnave, podla ma je terajsia ibiza je ovela krajsia, ale samozrejme ze tusim si bol na nakupe "U Rybu" Evanjelicky dom, ci nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 na nakupe som nebol, bol som na ceste do prace ale mas pravdu, stala oproti tej predajne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 No mně se líbí - rozhodbně více než nová Fabka (která zase vypadá jako Suzuki)... Seaty aspoň dle mého názoru nejsou nudná auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Tak dneska jsem jí viděl naživo. V černé barvě a musím říct že se mi líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 ty woe, FII je nádherný autíííí jen jí pořádně položit k zemi a roztáhnout jinak tahle Ibiza se mi nelíbí jako že vůůůůůůůůůbec! O tom žádná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.