Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

stalo sa uz niekomu z vas toto? ako to opravit?

post-19806-1213906925_thumb.jpg

Vymenit celu antenu. neviem ci dostat len to tesnenie co je poskodene.

• Autor

je to narocne vymenit? zvladnem to aj pred barakom alebo to treba davat do servisu?dala by sa tam potom dat ta sklapacia? rozmyslal som ze kym zozeniem antenu-respektive ked budu na to prasule zatesnim to dako pekne silikonom

když si koupiš celou antenu,protože samostatně těsnění nevím jestli koupiš,tak ji přece měnit nemusíš celou,stačí jen to těsnění,sice ti jak mi zbyde ten zbytek ale bohužel.....taky se mi nepodařilo sehnat jen těsnění!!

• Autor

no a keby som chcel vymenit cely ten drziak tak to je aj s dakym kablom co ide pod strechou? alebo staci iba ta petka vymenit? nestacilo by zatesnit to silikonom dako sikovne?

když si koupiš celou antenu,protože samostatně těsnění nevím jestli koupiš,tak ji přece měnit nemusíš celou,stačí jen to těsnění,sice ti jak mi zbyde ten zbytek ale bohužel.....taky se mi nepodařilo sehnat jen těsnění!!

Ked si uz kupi antenu s tesnenim tak nema vyznam menit len tesnenie. Vymeni celu hrusku-spodok anteny a ma pokoj.

:palec2: :palec2: :palec2::p :p :p :p :p :p

je to narocne vymenit? zvladnem to aj pred barakom alebo to treba davat do servisu?dala by sa tam potom dat ta sklapacia? rozmyslal som ze kym zozeniem antenu-respektive ked budu na to prasule zatesnim to dako pekne silikonom

Cau. vymena cca 30min.aj pred barakom. Do servisu to nedavaj !!!! fuck . Pretesnit to mozes silikonom len kup neutralny. Nech ti nezateka do auta a nemas flakati strop. Ty si z PETRZKY???? Kym si zozenies antenu tak si zisti aky mas konektor na spajanie s kablom co ide do radia.

ked to chces menit za sklapaciu. ;) ;) ;)

vyměň jen těsnění (jestli ho seženeš), práce na 10 minut s ďoubáním v nose.

• Autor

no ved,bojim sa ze iba tesnenie nezozeniem...co to moze stat tak "hruska" v ktorom je antena?

no ved,bojim sa ze iba tesnenie nezozeniem...co to moze stat tak "hruska" v ktorom je antena?

odkial si? mam take tesnenie aj ten predzosilnovac......

• Autor

dik za odpovede chalani...raca dik za linky

:palec2:
  • Autor

no tak uz mam to tesnenie, poslal mi ho woody z ciech a nic za to nechcel-fasa chalan, a chystam sa ho vymenit..len neviem ako sa uvolnuje ta patka anteny, ci musim dat dole aj tapacir...poradite?diky

Zdar pajko, ja měnil antenu na kombiku a bylo to jednoduché, vycvaknout plast na střeše a povolit klíčem, otazka 10 min ;)

• 4 měsíce později...

Woody, muzes to prosim specifikovat? Ja tu cetl, ze je treba sundat tapicirunk zevnitr a tam neco povolit. Dik

Musíš sundat plast v zadu nahoře, jak je tapicír a pod plastem je jedna příchytka, která drží ten tapicír. A potom musíš povolit matku, ktera ou je přišroubovaná anténa, myslím, že je to 27. Je tam sice málo místa, ale dá se to povolit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.