Publikováno Prosinec 7, 200717 r Čau lidi, předevčírem mi volala vyděšená manželka, že když jela z práce, tak asi po 2km jí začalo blikat žhavení. Auto ale jelo beze změn, to je v pohodě. Večer jsem to jel zkusit projet, jestli to uvidim, ale žádné blikání už nebylo a do dneška už taky nic. Nevíte, čím by to mohlo být? Samozřejmě, když se spolehnu, že manželka neměla vydiny ) Je to Octavka 1.9 TDI 66kw 2000. Svíčky jsem měnil před 3 roky a startuje v poho i při nízkých teplotách. Někde jsem četl, že to může snad být i signalizace na špatné světlo brzd, ale to jsem fakt jen četl na nějakém starém foru o VW. Co vy na to?
Prosinec 7, 200717 r Čau lidi, předevčírem mi volala vyděšená manželka, že když jela z práce, tak asi po 2km jí začalo blikat žhavení. Auto ale jelo beze změn, to je v pohodě. Večer jsem to jel zkusit projet, jestli to uvidim, ale žádné blikání už nebylo a do dneška už taky nic. Nevíte, čím by to mohlo být? Samozřejmě, když se spolehnu, že manželka neměla vydiny ) Je to Octavka 1.9 TDI 66kw 2000. Svíčky jsem měnil před 3 roky a startuje v poho i při nízkých teplotách. Někde jsem četl, že to může snad být i signalizace na špatné světlo brzd, ale to jsem fakt jen četl na nějakém starém foru o VW. Co vy na to? zkus tohle, třeba to pomůže.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=žhavení
Prosinec 7, 200717 r Autor zkus tohle, třeba to pomůže.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=žhavení Supr, zkusím to pozjidtit. Zatím díky.
Prosinec 17, 200717 r Udělat diagnostiku hlásí to nějakou chybu......je to zároven kontrolka jako u benzínů motor.......
Leden 5, 200817 r Kolik stojí výměna toho vadného brzdového snímače? Jak je to složité? zvládnu sám nebo musím do servisu? Díky
Leden 6, 200817 r I s kavou to mas za 15 minut, jen sundat ten dekl nad pedalama a hned ho uvidis Jo sundat dekl je pohoda... ale za aretovat nové čidlo je docela skušená prácička.... Skurvil jsem ze začátku asi 3 než jsem se to naučil....
Leden 9, 200817 r je to hned vyměněné ale musí se opravdu opatrně......pokud použiješ nové je to horší než použité dobré....!!
Leden 9, 200817 r Jo sundat dekl je pohoda... ale za aretovat nové čidlo je docela skušená prácička.... Skurvil jsem ze začátku asi 3 než jsem se to naučil.... ty jsi ale nešika
Červen 22, 200817 r Pánové, poraďte. Bráchovi občas bliká kontrolka žhavení (má ALH 66kW+powerbox PROBASS. S tím to už koupil). Brzdová světla fungují. Na VAGu se ukazuje jedna chybová hláška, která s tím zřejmě souvisí. Popis je následující: 17970 - ovladač množství (N146) horní dorazová hodnota, P1562 -35-10 - sporadicky. Pokud chybu smažu, okamžitě se objeví znovu. Na tom powerboxu jsou čtyři pozice (1-0-0-R). Je nastavený na druhé nule zleva. Nedalo by se to nějak poštelovat? Upraveno Červen 22, 200817 r od Tomas_TDi
Červen 22, 200817 r Pánové, poraďte. Bráchovi občas bliká kontrolka žhavení (má ALH 66kW+powerbox PROBASS. S tím to už koupil). Brzdová světla fungují. Na VAGu se ukazuje jedna chybová hláška, která s tím zřejmě souvisí. Popis je následující: 17970 - ovladač množství (N146) horní dorazová hodnota, P1562 -35-10 - sporadicky. Pokud chybu smažu, okamžitě se objeví znovu. Na tom powerboxu jsou čtyři pozice (1-0-0-R). Je nastavený na druhé nule zleva. Nedalo by se to nějak poštelovat? No kazdopadne to ma souvislost s powerboxem. Ten totiz neumerne zveda davku dokud nastavavovac mnozstvi nedosahne sve maximalni regulacni hranice a nespadne do nouzaku.Vyhodtew box a zkuste bez nej. Potom uz jedine pridreny nastavovac, coz znamena nova hlava cerpadla. Posledni nejmene pravdepodobna altetrnativa by byla, ze je problem nahore v cerpadle kde je ponorena elektrika do nafty. Tam jsou ruzne snimace pro pohyb nastavovace atd..
Červen 30, 200817 r Souhlas s TDIfunem, vyndat powerbox a zahodit ho co nejdál od auta. A pak si nechat poladit od někoho, kdo to umí Třeba od TDIfuna
Říjen 18, 200915 r Poradte cim by to mohlo byt.... U Golfu 4 1.9 TDi 66kW blika kontrolka zhaveni. Proste i po nastartovani furt blika. Nejake napady?
Říjen 18, 200915 r Bylo to ono Diky moc i VAG to potvrdil. Inzenyri v Golfsburgu opravdu premysleli hlavou, kdyz kontrolce zhaveni dali i tenhle vyznam
Říjen 18, 200915 r To je snad logická funkce: Bliká kontrolka žhavení = porucha brzdových světel - nechápu jak to že tě to nenapadlo :D :D :D
Duben 17, 201015 r Má docela zajímavý problém. Začíná se mi stávat čím dál častěji ( ted po cca po 400km)že během jízdy mi blikne kontrolka žhavení a auto se jakoby nachvilku zasekne a pak jede dál. Je to jako bych rychle dupl na brzdu a hned pustil. Čím to může být? Auto nemá asr ani esp Zadní brzdy, ERG ventil, palivo, rozvody, kompresor kliímatizace který nefunguje, nějaké čidlo,ABS ? Už se mi to stalo v zimě i ve 130km/h
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.