Přejít na obsah

Za kolik prodat OII

Kubic

Doporučené příspěvky

zkus Áčka prej se dost polepšily a nebo napiš NEXUSovi, on Ti poradí.. jinak barvička je fakt super, mám stejnou.. jenom bych ji málem nepoznal podle fotek..

tak to nevím žofko, kde jsi to slyšel, ale AAA maj stopstav, protože prodej je na stopstavu, takže vykupují jen vozy, kde vydělají 40 a více :)

tipcars.cz, sauto.cz, řeknu byl si kolem 330 tis

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně jak píšeš, to že se polepšili to asi jen v reklamách, ale v praxi je to na kopanec do řiti.Já když prodával minulou oktu tak to dal do inzerátu a hnedka volali z AAA že o to mají zájem že se oktávky zrovna parádně prodávají a že by chtěli někde doplnit a že za to nabídnou tolik kolik je v mým inzerátu a po důkladné prohlídce, kdyby bylo něco v prdeli takl maximálně o 10 tis míň.Tak sem jim řekl že jim na to seru, že vím jak to chodí. Ale oni furt volali otravovali, pak volali přímo z prahy že je strašný zájem ať přijedu, že garantují cenu a pořád že zaručují že tolik dostanu, tak po týdnu sem jel okolo tak sem řekl že se stavím. Dojel jsem tam borci to prohlídli, nenašli vůbec nic, spíš obdivovali že je to super stav, projeli sme to, všechno super, pak to propočítali a řekli mi tak jak kolega psal o 40 tis. míň než původně. tak sem se nasral jako prase, pořádně sem to tam vymetl že strácím čas jejíma debilníma obchodníma tahama a dělají akorát z lidí piču,tak řeklu že mi přidají 15, tak sem je posral do prdele a jel, za 2 dny jsem to prodal za tolik co sem dal do inzerátu.to je nejlepší cesta.

To co slibují je obchodní tak , lidi na to slyší, dojedou tam a když jim řeknou že jim dají do 30 min prachy na ruku tak většina povolí a nechá to tam. Srat na ně!!!!!

Odkaz ke komentáři

přesně jak píšeš, to že se polepšili to asi jen v reklamách, ale v praxi je to na kopanec do řiti.Já když prodával minulou oktu tak to dal do inzerátu a hnedka volali z AAA že o to mají zájem že se oktávky zrovna parádně prodávají a že by chtěli někde doplnit a že za to nabídnou tolik kolik je v mým inzerátu a po důkladné prohlídce, kdyby bylo něco v prdeli takl maximálně o 10 tis míň.Tak sem jim řekl že jim na to seru, že vím jak to chodí. Ale oni furt volali otravovali, pak volali přímo z prahy že je strašný zájem ať přijedu, že garantují cenu a pořád že zaručují že tolik dostanu, tak po týdnu sem jel okolo tak sem řekl že se stavím. Dojel jsem tam borci to prohlídli, nenašli vůbec nic, spíš obdivovali že je to super stav, projeli sme to, všechno super, pak to propočítali a řekli mi tak jak kolega psal o 40 tis. míň než původně. tak sem se nasral jako prase, pořádně sem to tam vymetl že strácím čas jejíma debilníma obchodníma tahama a dělají akorát z lidí piču,tak řeklu že mi přidají 15, tak sem je posral do prdele a jel, za 2 dny jsem to prodal za tolik co sem dal do inzerátu.to je nejlepší cesta.

To co slibují je obchodní tak , lidi na to slyší, dojedou tam a když jim řeknou že jim dají do 30 min prachy na ruku tak většina povolí a nechá to tam. Srat na ně!!!!!

Je to ÚPLNĚ přesně jak píšeš. Stejnou zkušenost měla kolegyně v práci.

Jen přijela do AAA tak si hned chtěli kopírovat doklady od auta. Ještě ho ani neviděli. Tak jim řekla, ať na to zapomenou a dál se to odvíjelo přesně jak píšeš. u ní to bylo asi 20 tisíc míň než měla v inzerátu. řekla jim ať se jdou vycpat a byla akorát nasraná, že ztratila půl dne. Pak jí ještě asi 3 dny volali než je drsně poslala do prdele. Nakonec auto prodala za kolik měla v inzerátu, ale trvalo to tuším asi 3 týdny.

AAA jsou šmejdi. Je lepší se jim velkým obloukem vyhýbat.

Odkaz ke komentáři

A nechceš se s něčím pochluvit co bysmě měli slyšet? tady píšeš že potřebuješ nutně dodávku, velký auto a v inzerátu, že máš objednanou novou oktu a potřebuješ prachy na akontaci. Divny

Já jsem ten inzerát psal dříve než jsem založil tohle forum. Situace se poněkud změnila. Nevím, jestli zrovna tady je to správný prostředí, kde bych se měl svěřovat s mýma osobníma problémama. Octa nebyla ještě 100% potvrzena k objednání, ale zatím předběžně domluvena s prodejcem ... Stačí nebo to chceš slyšet do podrobna?

Odkaz ke komentáři

V AAA bych si auto nikdy nekoupil...ale za to prodávám tam všechny a max.spokojenost.

Jasně že to zkusej,ale to asi všechny bazary...to je jasný a musí se s tim počítat.....akorát je hrozná výhoda že prodáváš Octávku !!!!.....protože ty jdou krásně na prodej a je o ně fakt zájem,tak si tam celkem v pohodě můžeš kláct podmínky a sekat patky...a to vážně...už jsem tam prodal tak 10x aut.

Mě třeba řekly při první návštěvě z OII v AAA po prohlídce auta že výkup viděj na 280-300.000kč......za týden na to když jsem tam přijel že teda to tam jdu prodat,tak řekl že mi daj 220.000kč!!! (rozdíl min.60.000kč)......tak jsem mu řekl ať si dělá srandu z někoho jinýho a že jedu jinam..že nejsem žádná socka a abych jim to tam nechal za 220.000kč....v tom mě zastavil že jde za managerem výkupu se ještě zeptat.....přišel z druhou nabídkou 240.000kč...opět jsem mu jí odmítl...tak tam šel za nim ještě asi 2-3x a když přišel z nabídkou 289.000kč tak jsem souhlasil protože to bylo o dost víc jak např.protiúčtem v salónech škoda a v jiných bazarech.

Hlavně to tam nechce dělat nějakýho posránka a jasně jim ukázat že je vlastně nepotřebuju a musí tam být člověk doslova drzej a je vyhráno......jakmile člověk začně koktat a dát na sobě znát nerozhodnost,tak tě oškubou jak kuře.............

Tehdy tam vedle mě stál postarší pán a ten tam prodával starší Toledo....nejdřív tam na něj dělali machry a když viděl a slyšel jak s nima jednám já tak začal kopírovat a pak když jsem vycházel ven z penězma,tak mě zastavil a poděkoval mi...že nebýt toho jak viděl mé jednání s nimi,tak jim to tam nechal o 35.000kč méně.

Nesrat se s nima a dostaneš v AAA za to nejvíc na to vem jed.......

Já abych pravdu řekl tak se na to jejich handlování s cenou vždy už i těšim......já mám sice na všech autech co prodávám hodně najeto,ale jelikož se o ně max.starám,tak na těch autech nemůžou najít ani Ň.........tak si je tam vždy vychutnávám.....

Naposledy tam z příbuzných šel prodávat strejda..tetovu FI a taky po nějakém dohadování dostal co chtěl........

Odkaz ke komentáři

by mě zajímalo, kolik km nakonec na těch tvých OII ty židi přiznaj, tipoval bych 120-130tis km

No řeknu ti to takhle....nikdo by těm autům po mě nehádal víc jak 100.000km podle vzhledu a funkčnosti......to mi řiká každej kdo je vidí a pak se podívá na tacho a tam stojí třeba i kolem 300.000km........Ale i tak za ně dostanu pořád víc než dost i z těma km,navíc si ty auta na sebe za tu dobu co je mám vydělaj tak 10x,tak proč dělat ze sebe pak někde debila proč nemám servisku,koktat tam jak debil apod. .....a já prostě na tyhle levárny nejsem......a navíc jak jsem z bazarů vypozoroval tak i stejná OII ale ze 130.000km byla jen o 28.000kč dražší.......takže v porovnání nic ohromnýho ;)

Nevim co u ostat.aut,ale v AAA-Praha jsem po sobě pak viděl jen 2x auta co tam prodávali a ty km souhlasily.......ale jednou tady u mě poblíž Klánovic jsem viděl zapark.Passata kterýho jsem měl ve firmě...já ho prodával z cca 350.000km a když jsem nakouknul v rychlosti do něj,tak na tacho bylo něco přes 160.000km ;) ....

To ani nemusíš chodit do AAA pro levárny z km.....mě stačilo když jsem před lety obměnoval Passaty a u autor.prodejce VW mi pan výkupčí pak vneku mezi čtyřma očima toto nabídl taky včetně toho že bude postaráno o servisky........ :help: .........Rozhodně nechci bránit AAA,jak jsem psal auto bych si tam nikdy nekoupil......ale to co se děje tam....se jinde děje taky....jen ty AAA jsou trochu víc provařený...nic víc.

Odkaz ke komentáři

• o 5 let později...

Zdravím,

chci se Vás zeptat jako odborníků tady. Za kolik se ještě dá tak standardně prodat bouraná Octavia II sedan, r.v. 2008, Elegance výbava, dvouzónová klima, elektrony, vyhřívaný sedačky. Byla bouraná do stromu, fota bych klidně dodal. Jde mi jen o takovou běžnou cenu kolem, které by se to správně mělo pohybovat.

Díky.

Odkaz ke komentáři

Navážu za slovo rádce - který si pomyslí co je to za člověka, bodejť by takto nerozflákal auto :rolleyes: Toto je veřejné fórum kam chodí spousta uživatelů a pár odborníků kteří tu jistě nečekají 24hod denně na každý nový post. Už jen hloupý název tématu odradí, a tvoje ubohé odplivnutí tuplem :kol-124:

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Pomalu koukám po O3 a přišel čas se rozloučit s O2. Mám i předběžně domluveno se známým, že jí ode mě koupí, ale nevím přesně za kolik jí prodat. Přibližnou cenu odhaduji ze stránek autobazarů. Jaká je tedy nyní cena auta ?

O2 kombi 1.9. TDI 5st. manuál, r.v. 2007, najeto 150 tis km, 1. majitel, pravidelně servisováno, nebouráno.

Výbava ambiente :  

tmavě modrá metalíza, 4 x airbag, ABS, ASR, klimatizace ( climatic ), rádio+ CD+ USB přehrávač s mp3, centrál dálkový, el. okna vpředu, el. zrcátka v barvě laku, imobilizér, stabilizace podvozku (ESP), vyhřívaná zrcátka, výškově nastavitelná sedadla + bederní nastavení tuhosti, ukotvení ISOFIX pro dětské sedačky, ližiny

navíc: Construct zamyk. řad. páky, alarm, tempomat, loketní opěrka, zimní sada kol ( na letních i zimních 2 roky staré pneu ), po 150 tis nyní nové rozvody

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Z důvodu nevyužití přemýšlím o prodeji své O2. Zajímal by mě Váš názor ohledně reálné ceny a zda by se to vůbec vyplatilo. Je to 2004 hatchback, TDI 77 kW. Bohužel na mě padl pešek se stočenými kilometry, auto má 260 tacho, reál je zhruba + 180 tis. Jezdí bez problémů, je pravidelně servisované. Akorát poslední dobou spíš stojí, jelikož mám k dispozici služební i pro soukromé účely. Nebo tím, že mám k dispozici garáž tak to zatím nehrotit a nechat pro případ, že by služební skončilo v servisu nebo se zvrtlo něco jiného. Co jsem se díval třeba na mobile.de, tak i s takovým kilometry se prodávají oktávky kolem 3 tis. EUR.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...