Publikováno Červen 25, 200817 r Zdravím Mám takový banální problém.Když jedu do táhlejšiho kopce tak auto přestane táhnout rychlost zustane na 100-110 Km/h a otáčky na 3000!!A jde cítět mírná pulzace.Výšší výkon nedostanu ani podřazením vše zůstane na stejných hodnotách.Tento problém trvá než se dotanu do roviny a výkon je opět v pohodě.Po několika diagnostikách mám podezření (Každý kdo mně diagnostiku,tak pak měl tisíc vymluv ohledně programu atd.,ale peníze zebraly)ale jen na 50% - váha vzduchu!Nemá někdo 100% radu čeho se chytit?
Červen 25, 200817 r ZdravímMám takový banální problém.Když jedu do táhlejšiho kopce tak auto přestane táhnout rychlost zustane na 100-110 Km/h a otáčky na 3000!!A jde cítět mírná pulzace.Výšší výkon nedostanu ani podřazením vše zůstane na stejných hodnotách.Tento problém trvá než se dotanu do roviny a výkon je opět v pohodě.Po několika diagnostikách mám podezření (Každý kdo mně diagnostiku,tak pak měl tisíc vymluv ohledně programu atd.,ale peníze zebraly)ale jen na 50% - váha vzduchu!Nemá někdo 100% radu čeho se chytit? ach jo. hromada lidi ma diagnostiku ale neumi s tim pracovat, to je klasika.Pokud jsi z moravy tak prijed za mnou nebo za kolegou Indim...ten ti kdyz tak i to zadrene turbo vycisit
Červen 26, 200817 r ach jo. hromada lidi ma diagnostiku ale neumi s tim pracovat, to je klasika.Pokud jsi z moravy tak prijed za mnou nebo za kolegou Indim...ten ti kdyz tak i to zadrene turbo vycisit
Červen 26, 200817 r ZdravímMám takový banální problém.Když jedu do táhlejšiho kopce tak auto přestane táhnout rychlost zustane na 100-110 Km/h a otáčky na 3000!!A jde cítět mírná pulzace.Výšší výkon nedostanu ani podřazením vše zůstane na stejných hodnotách.Tento problém trvá než se dotanu do roviny a výkon je opět v pohodě.Po několika diagnostikách mám podezření (Každý kdo mně diagnostiku,tak pak měl tisíc vymluv ohledně programu atd.,ale peníze zebraly)ale jen na 50% - váha vzduchu!Nemá někdo 100% radu čeho se chytit? je to váha vzduchu - na diagnostice to nevyleze - ta bere jen celé segmenty pohonné jednotky. kdybys měl známého a ten projel celej program najde chybu...ale věřím, že je to skutečně váha vzduchu.
Červen 27, 200817 r Nemusí to být váha vzduchu. Dej na TDIfuna... ten ví, co říká. Já měl podobný problém - byl to ventil. Navíc zas.rané turbo, ale to šlo rozhýbat...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.