Publikováno Červen 27, 200817 r Zdravím všechny, uvažuji o koupi ojeté OII 2,0TDI, poznám nějakým (kromě obvyklých - volant, pedály apod) způsobem, třeba přes diagnostiku skutečně najeté kilometry? Připadá mi totiž, že obvyklé poznávací znaky jsou vyráběny z čím dál lepších materiálů a opotřebení není tolik poznat. Díky moc za info.
Červen 27, 200817 r Zdravím všechny, uvažuji o koupi ojeté OII 2,0TDI, poznám nějakým (kromě obvyklých - volant, pedály apod) způsobem, třeba přes diagnostiku skutečně najeté kilometry? Připadá mi totiž, že obvyklé poznávací znaky jsou vyráběny z čím dál lepších materiálů a opotřebení není tolik poznat. Díky moc za info. Pokud to stáčel šikula tak nemáš šanci....prostě jedině doufat, že to je tak jak udává prodávající.
Červen 27, 200817 r Bez problémů se přapíšou km i v ŘJ. Jediná kontrola co existuje, je nahlídnout do servisky a mrknout na nějakou výměnu kde to bylo servisovaný, zavolat tam a hnedka víš kolik to má doopravdy a nebo taky že to tam nikdy nebylo.
Červen 27, 200817 r jak píše OTDI. dneska kupovat ojetý auto tak jedině s pečlivě vedenou serviskou a následným ověřením...
Červen 27, 200817 r Já jsem nabyl dojmu, že je asi lepší se vyhnout českým bazarům. Dobrá cesta je podle mě dovoz na objednávku ze zahraničí nebo referentský vůz. Tam se s kilometry manipuluje asi jen málokdy. U ojetého auta je ale určité riziko vždycky. Větší nebo menší.
Červen 28, 200817 r někde se řešilo, že stáčí už i němci a rakušáci, každopádně referentský auta by měla jakás takás jistota...ale je to vždycky svým způsobem sázka do loterie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.