sunos03 Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 nazdar objednal som si powerflex sadu v uk objednavka sa vratila ze chcu vediet size of front antiroll bar , 21mm alebo 23 mm vlastnim skoda octavia 1.9 tdi 1999 66kw 4x4 vie niekto poradit?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 nazdarobjednal som si powerflex sadu v uk objednavka sa vratila ze chcu vediet size of front antiroll bar , 21mm alebo 23 mm vlastnim skoda octavia 1.9 tdi 1999 66kw 4x4 vie niekto poradit?? dik 23 mm stabilizátor je jen pro RS 132 kw! Stačí si vzít do ruky posuvku, kleknout si k autu a víš to hned... Nevím jak složitě objednáváš Powerflex, ale staší napsat mejla na info@momocr.cz a s p. Křenkem se domluvit. On už totiž ví o čem je řeč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunos03 Vloženo 27. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 [som v londyne a tu to vyjde lacnejsie.... kedze som tu nakratko posuvku nemam so sebou ale dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 (editace) [som v londyne a tu to vyjde lacnejsie.... kedze som tu nakratko posuvku nemam so sebouale dik moc Aha, tak to je jiná... Vem mi tam taky jedny na stab. 21 mm to myslím zcela vážně! Klidně i dvoje. . Když jsem já kupoval svoje silbl. Powerflex na přední ramena, tak jeden stál 17 liber! Což v přepočtu na KČ nebylo 1 000,-czk! Ale jinou možnost jsem neměl... Editováno: 27. Červen 2008, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunos03 Vloženo 27. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 som na stranke www.polyurethanbushes.com kde stoji stab 30libier.. a kit na prednu napravu www.balancemotorsport.co.uk stoji 131 libier neviem ci to je az o tolko lacnejsie ako v cz ale ja to kupujem kvoli tomu ze som uz tu a naco niest tu libru domov ked ten kurz je taky nizky.. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.