Přejít na obsah

powerflex rozmer..

sunos03

Doporučené příspěvky

nazdar

objednal som si powerflex sadu v uk objednavka sa vratila ze chcu vediet size of front antiroll bar , 21mm alebo 23 mm

vlastnim skoda octavia 1.9 tdi 1999 66kw 4x4

vie niekto poradit??

dik

23 mm stabilizátor je jen pro RS 132 kw!

Stačí si vzít do ruky posuvku, kleknout si k autu a víš to hned... Nevím jak složitě objednáváš Powerflex, ale staší napsat mejla na info@momocr.cz a s p. Křenkem se domluvit. On už totiž ví o čem je řeč!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

[som v londyne a tu to vyjde lacnejsie.... kedze som tu nakratko posuvku nemam so sebou

ale dik moc

Aha, tak to je jiná... Vem mi tam taky jedny na stab. 21 mm to myslím zcela vážně! Klidně i dvoje. :palec2: .

Když jsem já kupoval svoje silbl. Powerflex na přední ramena, tak jeden stál 17 liber! Což v přepočtu na KČ nebylo 1 000,-czk! Ale jinou možnost jsem neměl...

Editováno: , autor: Milan II
Odkaz ke komentáři

som na stranke www.polyurethanbushes.com kde stoji stab 30libier..

a kit na prednu napravu www.balancemotorsport.co.uk stoji 131 libier

neviem ci to je az o tolko lacnejsie ako v cz ale ja to kupujem kvoli tomu ze som uz tu a naco niest tu libru domov ked ten kurz je taky nizky.. ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...