dekom Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Zdarvim mam dotaz Narodilo se nam mimi a manželka potřebuje jezdit . Jak vypnout airbag u spolujezdce ? nemám tam vypinač to je az u těch novějších modelu pry by šla vypojit nějaka pojistka kdyby někdo věděl díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Dá se to vypnout přes VAG,ale má to jeden háček policajti tomu nemusí věřit že to máš vyplé.Bude nejlepší oficiálně přes servis Škoda aby ti k tomu dali patír že to máš vyplé kvůli autosedačce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dekom Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 nešlo by to ještě nějak jinak než přes ten vag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 nešlo by to ještě nějak jinak než přes ten vag? sehnat vedení na vypínač a dát ho tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Dá se to vypnout přes VAG,ale má to jeden háček policajti tomu nemusí věřit že to máš vyplé.Bude nejlepší oficiálně přes servis Škoda aby ti k tomu dali patír že to máš vyplé kvůli autosedačce. Uveri - kontrolka ti par krat zablika a pak stale sviti - to indikuje vypnuti bagu - teda jednoho z nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 (editace) Dá se to vypnout přes VAG,ale má to jeden háček policajti tomu nemusí věřit že to máš vyplé.Bude nejlepší oficiálně přes servis Škoda aby ti k tomu dali patír že to máš vyplé kvůli autosedačce. Uveri - kontrolka ti par krat zablika a pak stale sviti - to indikuje vypnuti bagu - teda jednoho z nich Editováno: 27. Listopad 2007, autor: Komárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dekom Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 dik za rady byl jsem u sveho automechanika přes vag mi airbag vypnul prace na 5 minut.kontrolka blika a pak zhasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michy Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Zdarvim mam dotazNarodilo se nam mimi a manželka potřebuje jezdit . Jak vypnout airbag u spolujezdce ? nemám tam vypinač to je az u těch novějších modelu pry by šla vypojit nějaka pojistka kdyby někdo věděl díky A nebo zkus zaparkovat na noc auto do Prahy. V těchto dnech tam frčej airbagové "akce". Ráno přijdeš a minimálně o airbag spolujezdce budeš mít "postaráno" i bez vypínače... Mě se v autě hodil a nakonec po něm zbyla díra a na budíkách svítící kontrolka.... Tak mě tak napadá, pro dobu co se Ti v autě nehodí, jestli nebudeš mít lepší si ten airgag místo vypínání vymontovat a schovat. Kor v těchto dnech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin0001 Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Co by teda obnášelo dodělání toho vypínače? Sehnat vypínač, držák. Co ještě ? ŘJ airbagu pro auta s vypínačem a bez vypínače jsou shodné? V autorizovaném servisu to nechtějí udělat. Prý je to zásah do bezpečnosti. Je to někdo kdo to má uděláno i "otestováno"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlca01 Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 potreboval bych kvuli detske autosedacce vypnout spolujezdcuv airbag, je nato nejaka finta? dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Vagem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlca01 Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 ok.dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urvanej Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Volně pokračuju v kolegově dotazu: V autorizovaném servisu (čti u zlodějů) sem si nechal odpojit airbag spolujezdce taky kvůli děcku a co se nestalo, svítí na mě kontrolka, a furt. Prej odpojili svorkovnici a vyply to v řj., ale stejně svítí. V návodu píšou, že po odpojení spolujezdcova abg, má kontrolka chovati se klasicky, ale místo zhasnutí 6x bliknout, a pak zhasnout, ale ona ani neblikne, ani nezhasne, ale furt svítí. V servisu sem mu řikal, že to neni podle návodu a on mi furt dokola tvrdil, že to je normální, že to tak má bejt, a ještě sem si musel na palubku nalepit takovou debilní samolepku o deaktivovanym abg, i když mi svítí kontrolka do xichtu. Otázka zní, mam tam na ně vlítnout a seřvat je, nebo trpět svítící kontrolku? Bojim se totiž,že ty šmoulové tam vyvedli kdovíco, a nepoznám takhle, jestli třeba něco neni se řidičovym airbagem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 asi tak: s blbcem se nepři - stejně nevyhraješ protože lidská blbost je nekonečná najdi někoho s VAGem kdo tomu rozumí a pořeš to s ním odkud jsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urvanej Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 asi tak:s blbcem se nepři - stejně nevyhraješ protože lidská blbost je nekonečná najdi někoho s VAGem kdo tomu rozumí a pořeš to s ním odkud jsi ? Ahoj a děkuji za reakci, teď bydlím v Plzni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 tak to je na mě daleko uvidíš jestli se někdo z okolí ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urvanej Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 (editace) Tak sem brnknul na infolinku Škodovky, popsal jim problém. Za hodinku volali, že mam zajet do toho servisu. Jaxem to položil volali ze servisu, kdy by se mi tak hodilo dorazit, aby se na to koukli. Takže za hodinu tam jedu, sem zvědavej jaxe budou chovat EDIT: tak nic moc, napíchnul to na ten jejich užasnej dotykáč, vysvětlil mi, jak za to nemůže, že to hlásí chybu něco o odporu, a že to pošle do škodovky, ať s tim něco udělaji. Ale opravdu to zapojil a odpojil v řídící jednotce, při zapnutí bagu to nechybuje, při vypnutí v řj. to chybuje, chjo, takže si měl Vašo pravdu, škoda. Editováno: 18. Únor 2009, autor: Urvanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nejsem expert, ale tuším v DP jsem zahlédl, že rozlišují verzi bagů, u starších typů se po vypnutí bagu musel zapojit odpor místo patrony, měli na to snad i opravárenskou sadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urvanej Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Takže sem nakonec jeden autorizovanej servis naučil odpojovat airbag spolujezdce. Už to funguje jak má, ale stálo mě to celkem 2 dny dovolený, kdy sem jim musel dávat auto na celej den, 130Km najetejch mezi servisem a domovem a 50 minut na telefonu, protože sem střídavě volal do škodovky a těm umělcum z nejmenovaného autorizovaného servisu v Plzni na borech. Viktor X: To bylo první co sem se ho ptal, jestli tam neni potřeba dát nějkej přídavnej odpor, když mu ten jeho kompjůtr ukazoval cituji: "Přílis nízká hodnota odporu na nějakym pinu tý a tý svorkovnice" (si to přesně nepamatuju). On mi vysvětlil, že tomu opravdu nemohu rozumnět, a že odporová svorkovnice se dávala pouze na některé verze starých oktávií. No byl sem u nich naposledy, už tam nepáchnu, nemyslim si, že tomu rozumim, ale oni by si rozhodně neměli myslet, že jsou mistři světa a občas přiznat že neví. Děkuji všem za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 a jde dodělat vypínač jako má třeba 02 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 jasně, že jde, mají to na příní i OI od MR03 (kabeláž, vypínač, stropní lampa a bagovka) vyměníš a budeš to mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik1 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1044800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igi Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Uveri - kontrolka ti par krat zablika a pak stale sviti - to indikuje vypnuti bagu - teda jednoho z nich Zdravim, ako sa to teda ma spravat pri deaktivacii airbau spolujadca? Kontrolka ma po zablikani ostat svietit, alebo ma zhasnut? Airbag treba aj mechanicky odpojit od konektoru? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 dik za rady byl jsem u sveho automechanika přes vag mi airbag vypnul prace na 5 minut.kontrolka blika a pak zhasne která kontrolka ??? na palubce je kontrolka bagu, ale ta se týká kterého ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Pro předělání - vypínač, káble, stropní světýlko, ŘJ air - podle počtu bagů. Pak to lze ještě udělat s původní jednotkou, kdy je přerušen přípoj do bagu a přes přepínač se aktivuje buď vhodný odpor nebo bag, celé tohle je vhodné doplnit o indikaci vypnutého bagu, např. právě zmíněným stropním světlem... a nebo vozit prcka vzadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.