Přejít na obsah

Rozpera prednej nápravy

favowrx77

Doporučené příspěvky

Môžete mi niekto poradiť, či sa oplatí kúpa prednej rozpery na fabču? Vôbec mi nejde o vzhľad, ale o jazdné vlastnosti. Je to citeľná zmena? Kedysi som dával rozperu na Favo a rozdiel bol veľký, auto držalo, nenakláňalo sa, zákruty doslova rezalo... Ale fóbia je samozrejme tuhšia... Prípadne poraďte výrobcu, najnižšie ceny... Vďaka :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Môžete mi niekto poradiť, či sa oplatí kúpa prednej rozpery na fabču? Vôbec mi nejde o vzhľad, ale o jazdné vlastnosti. Je to citeľná zmena? Kedysi som dával rozperu na Favo a rozdiel bol veľký, auto držalo, nenakláňalo sa, zákruty doslova rezalo... Ale fóbia je samozrejme tuhšia... Prípadne poraďte výrobcu, najnižšie ceny... Vďaka :palec2:

Nemá to podle mě cenu, tyhle auta se už tolik "nekroutí", a stabilizátor to podrží

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

osobně mám na autě a mohu vřele doporučit, autí sedí jako přibitý, ale taky nikomu nic nevnucuju, nejlepší je to vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...