favowrx77 Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Môžete mi niekto poradiť, či sa oplatí kúpa prednej rozpery na fabču? Vôbec mi nejde o vzhľad, ale o jazdné vlastnosti. Je to citeľná zmena? Kedysi som dával rozperu na Favo a rozdiel bol veľký, auto držalo, nenakláňalo sa, zákruty doslova rezalo... Ale fóbia je samozrejme tuhšia... Prípadne poraďte výrobcu, najnižšie ceny... Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Môžete mi niekto poradiť, či sa oplatí kúpa prednej rozpery na fabču? Vôbec mi nejde o vzhľad, ale o jazdné vlastnosti. Je to citeľná zmena? Kedysi som dával rozperu na Favo a rozdiel bol veľký, auto držalo, nenakláňalo sa, zákruty doslova rezalo... Ale fóbia je samozrejme tuhšia... Prípadne poraďte výrobcu, najnižšie ceny... Vďaka Nemá to podle mě cenu, tyhle auta se už tolik "nekroutí", a stabilizátor to podrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 tiez blbost inak uz to tu bolo tato tema. len jeden podstatny detail ze ked mas tyc a niekto ti buchne do pravej strany tak mas v p... aj lavu stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
favowrx77 Vloženo 1. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 houmr> Nič o rozperách som tu nenašiel, sorry ak sa to tu opakuje. To riziko som si vedomý. Dík za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Podľa mňa je to zbytočné, ale pozri si stránku tuning.sk (Cobra), alebo tuningshop.sk (z Martina). Tam by si mohol nájsť po čom ti srdce piští Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 pokud máš na autě sníženej podvozek,třeba jak jsem měl já tak se to kroutí rozpěru mam a znát to je,ale nikomu svuj názor nenutím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Pro nesnížený auto nesmysl. Zničený obě strany auta při kolizi na jednu stranu. Jelikož mám Mácův podvozek, tak mám už vzpěru objednanou Jestli bude znát rozdíl (mnou pocítěný), tak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Takže jak se auto sníží, ten risk poškození obou stran při nárazu zboku zmizí, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 ano, autem se jezdí víc při zemi. Každý jiný auto ti upálí květák. Pak ti budou oba boky nabořený jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 že bych do turnova přijel T4kou a postavíme to vedle sebe, to bude fotečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 heh, no to by jsi mi upálil střechu a ty by jsi jen pokrčil nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 ano, autem se jezdí víc při zemi. Každý jiný auto ti upálí květák. Pak ti budou oba boky nabořený jedno co jinýho čekat od tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Takže jak se auto sníží, ten risk poškození obou stran při nárazu zboku zmizí, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 že bych do turnova přijel T4kou a postavíme to vedle sebe, to bude fotečka Jardo to můůžeš vyfotit mě a bobajze vedle sebe...to by byla taky fotečka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Oni mysleli auta Míro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 jako zátiší by to šlo, Bobík vedle t4 a mira vedle bobíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 A Míra bude mít v ruce vidle a na nohou gumáky a já budu mít v ruce pívo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grabcak Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Môžete mi niekto poradiť, či sa oplatí kúpa prednej rozpery na fabču? Vôbec mi nejde o vzhľad, ale o jazdné vlastnosti. Je to citeľná zmena? Kedysi som dával rozperu na Favo a rozdiel bol veľký, auto držalo, nenakláňalo sa, zákruty doslova rezalo... Ale fóbia je samozrejme tuhšia... Prípadne poraďte výrobcu, najnižšie ceny... Vďaka osobně mám na autě a mohu vřele doporučit, autí sedí jako přibitý, ale taky nikomu nic nevnucuju, nejlepší je to vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.