ViktorMPI Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Zdravím, kdysi jsem slyšel od někoho, že mu nezhasíná osvětlení kastlíku před spolujezdcem. Nikdy jsem tomu nevěnoval moc pozornost, ale nedávno sedím večer v autě a vidím přes kolečko nastavující vodorovný směr proudění vzduchu přes výdech ventilace, že tam něco vzadu svítí, tak jsem si na to vzpomněl, přitlačil víko kastlíku a světlo zhaslo. Kastlík byl trochu přeplněnej, tak jsem vyndal zbytečný věci a byl klid, ale nedávno jsem si toho všiml opět a jediný tlak (ale to celkem minimální) na víko může působit větší euroatlas. Buď teda přemístím i ten atlas, aby se o víko už ani trochu nic neopíralo a vyzkouším, jestli to pomůže nebo se kouknu, jak je tam udělanej spínač pro to osvětlení a zkusím nějak vyřešit. Nikde jsem tu na foru na tenhle problém nenarazil. Setkal se s tím už někdo nebo jsou nějaký nápady? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Už se to tu řešilo, dokonce jsem sem dával video jak jsem to testoval u sebe jestli to je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 2. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Tak to se omlouvám.. funkce hledej mi nepomohla, zkusím ještě proletět obsahy fora. Klidně to tu smaž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 2. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Tak jsem asi slepej, ale nemůžu to najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Čověče..není to tak dávno, ale netuším, kde se to řešilo, ještě jsme tam vymýšleli dát tam třeba mobil s kamerou, kvůli kontrole, jestli to zhasíná nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 4. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 A tak ve stručnosti by mi mohl někdo říct, jak jste to pořešili než se do něčeho pustím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 stačí dvě vrstvy oboustranné lepící pásky Wurth a je to už jsem takhle opravoval 4ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosfor Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Kam tu pásku lepíš pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 27. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Já už mám vyřešeno.. v rámci záruky mi v servisu seřídili spínač na počkání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 6. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 ... tak nepomohlo, svítí pořád.. budu to muset taky nějak podlepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 nebo si sežeň novou lampičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 ... tak nepomohlo, svítí pořád.. budu to muset taky nějak podlepit. Mě pomohlo celou lampičku rozdělat a znova složit a je to OK, podle mě byla jen nějak nepřesně usazená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 stačí dvě vrstvy oboustranné lepící pásky Wurth a je to už jsem takhle opravoval 4ks na tu mojí to Jardo nestačilo ale nevadí.. ledka vše vyřeší.. ta nic nežere, tak ať si svítí mrcha jedna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Ja jsem pořešil nalepenim páskya je klid. LED je opravdu dobra volba, , spotřeba téměř žádná, tím pádem žádné tepelné ztráty a tedy nehrozí spálení, ale neřeší to problém. Vyndej a zkontroluj, případně podlep. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myhal Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 (editace) A mohl by prosím někdo poradit jak se dostanu k tomu spinaci abych ho mohl podlepit nejak nevim kudy tam a nechci to ... :-) Editováno: 7. Prosinec 2008, autor: Myhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 ne ne už žádná samolepka.. teď si bude za trest svítit to Myhal: jde to fakt blbě ale jde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Já tady radím, ale v kaslíku mám ještě pořád obyč. žárovku Musím se polepšit. Světílko vyndáš např.malím šroubováčkem. Otevři kaslík a ze zadní strany to vyndej(lehce vypáč). Vysuneš celý komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 (editace) Pokud by Ti nestačilo jen vyndat to světýlko, vyndej celý kastlík (pravou spodní část palubky). Nejprve vyloupni držák světýlko, jak píše Miloš. Kastlík drží asi 5 nebo 6 vrutů s torxovou hlavou. Tuším, že 3 jsou přístupné z odklápěcí skříňky, 2 zespodu a 1 je pod bočním krytem. Pak se to celé musí opatrně vyndat, protože k tomu ještě vede hadice od klimy a dráty k vypínači airbagu spolujezdce. Zkrátka až vyšroubuješ všechny ty vruty, tak to prostě nesmíš vyškubnout Dá se to vyndat celkem v pohodě a pak máš dobrý přístup k světýlku a dá se kontrolovat, jak funguje odpojovací kontakt. Tuším, že se k té žárovce dá dostat i přes díru po vytáženém autorádiu. Na obhlídku, proč to nejde by to snad mělo stačit. Editováno: 7. Prosinec 2008, autor: TomasM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MisacekSK Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 :help: Zdravim mohol by prosim vas niekto nafotit alebo sem hodit nejaky obrazok jak funguje vypinanie svetla v priehradke?Mam vonku celu priehradku aj svetlo ale stale mi nejde do hlavy kde je ten spinac...Mozno sa mi niekde nieco ulomilo....dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Spínač je součástí světílka - je to ten malý kolíček s pérkem. Na dvířkách kaslíku je výstupek a ten tlačí na mikrospínač světýlka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MisacekSK Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 nemas nahodou nejake foto ci by sa to dalo dorobit?alebo treba kupit nove svetlo?mam to zrejme urvate lebo nic take tu nie je..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 jo hosi to svetylko v kastliku je normalni kurva - ted sem to musel taky omotavat... ale snad ok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Mě naštěstí pomohlo jen rozložení - složení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kademar Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Hehe podaril sa mi zazrak... to asi mojou nesikovnostou. Ked som to opatrne chcel vybrat von tak sa mi to cele rozletelo na 2 kusy a teraz neviem ako tam ma byt ulozena ta spruzinka mate nejake foto? prikladam aj fotky ked som ich dobre nahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Zkus prohlédnout téma zpět, myslím, že tu fotky jsou, já je mám jen v NTB a ten tu teď nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.