Miloš Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Také již foto nemám, ale dával jsem ho někamu do tématu. Jinak ta pružinka je doopravdy prevít. I když budež mít foto před sebou, pravděpodobně se pěkně potrápíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tady jsou...stáhl jsem je z NTB, autor je Miloš, který mi tekrát značně pomohl Ale potvrzuju, je to jeb*čka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 A ještě šéma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 fuj a ni nechci na ty fotky koukat.... sem se s tim s*al asi hodinu.... tu pruzinku kdyz names srovnanou tak dela brikule teda.... - sem to omotal elektrikarskou tak uvidim... smejd - uz sem to chtel rozdupat a jit pro novou... Nevite jestli treba do faceliftu tuhle chujovinu nevymysleli kluci v MB lip? pritom by chybelo tak malo a byla by OK!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kademar Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 diky mischicka za fotky ... velmi mi pomohli a uz to slape... mam taky pocit ze Skoda to naschval tak zlozito vymysla aby sme pre kazdu prkotinu chodili do servisu Inac bol som sa pytat a dostal som odpoved ze to treba vymenit za nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 sem se s tim taky sral a v servisu mě ho vyměnily bez keců na zaruku jinak to světýlko se samo vypne po určitý době,prostě když zamkneš auto tak ti nesvítí furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 no protože tuhle "závadu" stavím na úroveň asi jako spalničky mezi smrtelnýma chorobama, tak jsem tu žárovku normálně vyškubnul a zahodil. Do kastlíku prakticky nelezu, tak mi světlo nechybí. Že to svítilo za jízdy, by mně nechalo v klidu, ale že to svítilo pořád, trvale i po opuštění auta, mně malinko vytočilo. Tak teď je tma a klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MisacekSK Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 no tak toto je teda fakt super...........nevie niekto co taka somarina stoji nova??mam to total na sra*ky,chybaju nejake casti a nezlozi to uz ani panboh..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 no tak toto je teda fakt super...........nevie niekto co taka somarina stoji nova??mam to total na sra*ky,chybaju nejake casti a nezlozi to uz ani panboh..... Já už jsem ji kupoval a stála 495,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 no protože tuhle "závadu" stavím na úroveň asi jako spalničky mezi smrtelnýma chorobama, tak jsem tu žárovku normálně vyškubnul a zahodil. Do kastlíku prakticky nelezu, tak mi světlo nechybí. Že to svítilo za jízdy, by mně nechalo v klidu, ale že to svítilo pořád, trvale i po opuštění auta, mně malinko vytočilo. Tak teď je tma a klid. jinak to světýlko se samo vypne po určitý době,prostě když zamkneš auto tak ti nesvítí furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 presne tak zhasina se samo po urcity dobe ale panove az pujdete nekam do servisu nebo salonu pozeptejte se jestli facelift ma taky tuhle bolest... jestli to nejak nepoupravili.... nebo jestli nema nekdo moznost primo do facelift. auto mrknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 obávám se, že tohle světýlko se s příchodem FL nezměnilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 určitě ne, spotřeba se vyřeší insstalací ledky za 180Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 určitě ne, spotřeba se vyřeší insstalací ledky za 180Kč Zdar pánové to světílko v kastlíku zhasíná zhruba asi jako svetílka v zrcátkách ani se nemusí zamykat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radys Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Při vyndání středních ofuků s odkládací schránkou je tam krásně vidět, jak to funguje a jedna vrstva lepicí silnější pásky to spraví. Nalepení s pomocí pinzety a tou dírou po ofucích to šlo spravit. Otázka chvilky..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayd Vloženo 27. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 mohl by sem nekdo dat fotky funkcniho svetylka? mam uvolnenou tu pruzinku tak navim za co ji mam chytnout, aby vracela tu packu. diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 U toho světýlka stačí jen ohnout pružinku zhruba v půlce jedné strany a bude zhasínat už 1cm před dovřením dvířek a je po problému bez jakýchkoliv lepení všelijakých dorazů na ovládací páčku světýlka.Mám to už tak víc jak dva roky a pořád to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risoslimak Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Ahojte ...chcem vas poprosit nejako mi nejde najst tie fotky mohli by ste ich tu dat este az popripade mi ich poslat na email...risoslimak@gmail.com ..dakujem pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risoslimak Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 nikto nic ???neviete teda prosim niekto kde by som nejake fotky zohnal ??Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Dneska jsem také provedl "opravu" světýlka pomocí oboustranky. Nalepil jsem cca 4mm silnou oboustrannou lepenku na páčku světýlka a je po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 aj ja potrebujem fotky;-( sa mi to rozpadlo, rozbral pol auta, lebo strunka mi padla az dovnutra. Konecne mam vsetko, ale neviem to zlozit. Prosim kto ma foto, alebo odkaz nech prispeje. Dakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bnavara Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Při vyndání středních ofuků s odkládací schránkou je tam krásně vidět, jak to funguje a jedna vrstva lepicí silnější pásky to spraví. Nalepení s pomocí pinzety a tou dírou po ofucích to šlo spravit. Otázka chvilky..:-) Tak ako pise Radys, tiez som to urobil nalepenim pasky s pomocou pinzety cez stredove ofuky, 5 minut prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.