Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Bobiku, ten kryt na pojistky se taky z výroby dělal jako tapec, nebo to je Bobik design?

Měkčeny područky se davaly do eleganci nebo to bylo pro cizí trhy? Nejak jsem se s tím nesetkal. Ty podrucky chci taky, stejně jako tu loketni opěru na zadni sedacky. :palec2:

Vloženo
Já ty měkčený před nedávnem koupil a můžu říct že jsem spokojenej :palec2: Opravdu netlačí a při jizdě je to komfortnější.

Prosim neviete nahodou objednavacie cislo na tie mekcene podrucky?

Dakujem

Ivo

Vloženo

P2M: Ee, mal som Elegance MR06 a tiež boli mäkké. Rozdiel medzi nimi je len ten, že tie mäkké sú pocitovo príjemnejšie, hlavne na dlhších trasách.

ivanl: Čísla dielov by mali byť 6Y0 867 435 A vľavo, 6Y0 867 436 A vpravo, cena za kus cca. 817 Sk :unsure:

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Misaku zdar,

Igor ti tady napsal i čísílka,tak si je opiš a skákni k nejbilžšímu dealerovi škodárny a poptej se tam.Ještě se vrátím k tý zadní loketce.V nabídce byla 100%.Když jsem si na konfigurátoru skládal auto,tak tam byla a myslím že za 2500,- (stála míň než přední....),byla k mání do sedanu a do kombíka a do všech výbav-jen né do sedanu Tour,takže jí nemám ;)....škoda.Jinak já mám interier ivory-onyx a vzor látky Active.Tomáš

post-23029-1231750145_thumb.jpg

• o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...