Piedro Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Ahojte Potreboval by som radu: Na budíku mi stále svieti kontrolka servoriadenia ani po naštartovaní sa nezhasne. Nevedel by mi niekto poradiť čo s tým je???????Všetko som už kontroloval. Servo oleja je dosť. Servo funguje ako má. Bolo to napojené aj na VAG a nič to nevipísalo. Je to Fábia1,4MPI 44KW rok výroby 2001. Ak mi niekto bude vedieť poradiť budem mu zaviazaný Za ochotu vopred ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 vpravo nahore je moznost HLEDAT. do ni pak napis "servo". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Zdravím, chci se zeptat . Jak zapnu zapalování, tak by měla kontrolka serva asi po 2 sekundách zhasnout. Mě zhasíná až po nastartování. Na diagnostice nic nenašli, baterii mám 61ah v dobrém stavu, servo funguje jak má, občas kontrolka problikne při rozjezdu v malých otáčkách, fábia 1,4 mpi, 50kw,komfort, rv 2001,. Předem dík za nějaký tip nebo radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 A kontrolka EPC ti zhasne kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 EPC shasne zároveň se servem po nastartování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Pokud servo chodí,po nastartování tak to je OK,V malých otáčkách je co? Předpokládám rozjezd ,kdy otáčky skočí pod volnoběžné,v tom případě taky neřeš. Jinak Škoda,co kus = originál!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Pokud servo chodí,po nastartování tak to je OK,V malých otáčkách je co? Předpokládám rozjezd ,kdy otáčky skočí pod volnoběžné,v tom případě taky neřeš. Jinak Škoda,co kus = originál!!!! Zajimavé je, že mě dřív zhasínala ihned, a po čase až se zapnutým motorem. To bude asi fakt tím, že mám originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camilo Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Zdravím, chci se zeptat . Jak zapnu zapalování, tak by měla kontrolka serva asi po 2 sekundách zhasnout. Mě zhasíná až po nastartování. Na diagnostice nic nenašli, baterii mám 61ah v dobrém stavu, servo funguje jak má, občas kontrolka problikne při rozjezdu v malých otáčkách, fábia 1,4 mpi, 50kw,komfort, rv 2001,.Předem dík za nějaký tip nebo radu. Mne toto iste robi fabka, rv 2000, 1.4 16V 74kW elegance verzia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Pokud servo chodí,po nastartování tak to je OK,V malých otáčkách je co? Předpokládám rozjezd ,kdy otáčky skočí pod volnoběžné,v tom případě taky neřeš. Jinak Škoda,co kus = originál!!!! Zajimavé je, že mě dřív zhasínala ihned, a po čase až se zapnutým motorem. To bude asi fakt tím, že mám originál. Mně taky zhasíná až po nastartování. Já si do teď myslel, že to tak má být Neřeš to, servo chodí, tak co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Když zapnu zapalování tak po chvilce zhasne, ale když sjíždím cca 10 m bez motoru se zaplým zapalováním dolů k silnici tak se zase rozsvítí a až zastavím tak zhasne. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPetr Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ahoj vsem, nezlobte se, ze pisu otazku o servu kterych tady uz bylo dost, ale tento problem jsem tu popsany nenasel. Rozsvitila se mi kontrolka serva rano, kdyz jsem jel do prace. I presto, ze svitila, tak rizeni slo uplne normalne a bez vypadku. Stalo se to, kdyz bylo asi -2. Vcera se mi toto stalo znovu. Mel jsem to na VAGu u kamose a nasli jsme chybu snimace otacek serva. Myslite si, ze je opravdu v haji, kdyz se to stalo 2x za mesic a i pres to, ze svititi kontrolka, tak rizeni jde stale v pohode a bez nejakych problemu? Dik za kazdou odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Ahoj vsem, nezlobte se, ze pisu otazku o servu kterych tady uz bylo dost, ale tento problem jsem tu popsany nenasel.Rozsvitila se mi kontrolka serva rano, kdyz jsem jel do prace. I presto, ze svitila, tak rizeni slo uplne normalne a bez vypadku. Stalo se to, kdyz bylo asi -2. Vcera se mi toto stalo znovu. Mel jsem to na VAGu u kamose a nasli jsme chybu snimace otacek serva. Myslite si, ze je opravdu v haji, kdyz se to stalo 2x za mesic a i pres to, ze svititi kontrolka, tak rizeni jde stale v pohode a bez nejakych problemu? Dik za kazdou odpoved Ako som uz raz pisal ten servo snimac takto pomalicky odchadza, ale kym to ide neriesil by som to, vacsinou to ide vypnut ze vypnes motor a nastartujes a kontrolka zmizne. Inac novy na slovensku stoji 4-6000Sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 snimac stoji 6000 Sk ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Urcite sa da zohnat aj lacnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Urcite sa da zohnat aj lacnejsi ne že bych chtěl moc vstupovat, ale na výměnu snímače bych moc nečekal..jednak se nechá sehnat levnějc (pakliže se jedná opravdu jen o snímač a né celé servo) - já kupoval origo snímač za 1800 CZK, a jednak tyto výpadky opravud přicházejí postupně, ale časem bude chodit i volant ztuha..jakoby bez posilovače a bude to čím dál časteji..a pak se vám může nekdy taky TŘEBA stát, že pojedete nejakou rychlostí a najednou se vám blokne celý volant..a co uděláte??? tohle mi bylo řečeno u odborníka který dělá soukromě ale jen škodovky..prý to takhle odchází a když přijde do tuhýho tak se to může i bloknout..takže nato rači pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Mě to dělalo taky,někdy se rožla kontrolka a po vypnutí a nastartování zhasla. Sem tam jsem cítil v zatáčce mírný cukání ve volantu. Nechal jsem to vyměnit a bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Ahoj vsem, nezlobte se, ze pisu otazku o servu kterych tady uz bylo dost, ale tento problem jsem tu popsany nenasel.Rozsvitila se mi kontrolka serva rano, kdyz jsem jel do prace. I presto, ze svitila, tak rizeni slo uplne normalne a bez vypadku. Stalo se to, kdyz bylo asi -2. Vcera se mi toto stalo znovu. Mel jsem to na VAGu u kamose a nasli jsme chybu snimace otacek serva. Myslite si, ze je opravdu v haji, kdyz se to stalo 2x za mesic a i pres to, ze svititi kontrolka, tak rizeni jde stale v pohode a bez nejakych problemu? Dik za kazdou odpoved Totéž jsem již jednou použil nyní to jen kopíruju :-) Jako kdybych to psal já, tento problém jsem měl dlouho, ale vždy jen při ,,studených nocí" jednou jsem se dokonce tak kousnul, že jsem jel bez posilovače, ale bylo to snad ještě horší, než ve staré 105.... Tento problém zcela zaniknul při výměně autobaterie, protože pokud je slabá, tak při startu automaticky vypiná některé okruhy a hádej, který je první, jo, je to servo. Takže být Tebou, nechám si proměřit baterku, nebo nabít, nebo koupit novou a poté bych řešil co dále, kdyby to náhodou nepomohlo.... Protože je asi jasné, co znamená měnit servo u auta, které už není v záruce... Jednou se mi dokonce stalo, že mi museli měnit ten propojovací kablík, protože byl fakt kaput a taky to nebylo nejlevnější... Ale tím nebudu strašit, začni baterkou a uvidíš, podle mě to pomůže.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 2JPetr: asi jsi fakt spatne hledal... Urcite sa da zohnat aj lacnejsi ne že bych chtěl moc vstupovat, ale na výměnu snímače bych moc nečekal..jednak se nechá sehnat levnějc (pakliže se jedná opravdu jen o snímač a né celé servo) - já kupoval origo snímač za 1800 CZK, a jednak tyto výpadky opravud přicházejí postupně, ale časem bude chodit i volant ztuha..jakoby bez posilovače a bude to čím dál časteji..a pak se vám může nekdy taky TŘEBA stát, že pojedete nejakou rychlostí a najednou se vám blokne celý volant..a co uděláte??? tohle mi bylo řečeno u odborníka který dělá soukromě ale jen škodovky..prý to takhle odchází a když přijde do tuhýho tak se to může i bloknout..takže nato rači pozor rozhodne se ti pri jizde volant neblokne. jedine, co by se mohlo stat, ze vypne servo, coz pri jizde stejne nepoznas, pac jeho ucinek se zvysovanim rychlosti tlumi. pouze pri stani poznas, co je to prat se s malym poctem prevodu a naplni serva. jinak mne servo blbne uz dva roky. nekdy jede, nekdy kunka, nekdy mi blikaji svetla. ale prozatim to neresim ( jen jsem nechal udelat repas alternatoru ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 V poslední době si všímám, když točím volantem na místě a mám vypnuté rádio, že to od volantu jako jemně bzučí, což jsem dřív nepozoroval. Mám počítat taky s problémem serva? Nicméně kontrolka mi ještě ani jednou neblikla a posiluje jak má...jen to bzučení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Ahoj, prosím o radu. Dnes se ve Fabce rozsvítila kontrolka servořízení - volant z vykřičníkem, servo jinak funguje, i když víc ztuha. Do toho nejdou okna automaticky ani nahoru ani dolu, nevím jestli je to spojené s tím, ale začalo to dělat také až teď, s tou kontrolkou. Čidlo naklápění vol.hřídele je měněný asi před půl rokem. Bohužel sme se zatím nedostali na VAG, takže nevim jakou chybu to píše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Ahoj, prosím o radu.Dnes se ve Fabce rozsvítila kontrolka servořízení - volant z vykřičníkem, servo jinak funguje, i když víc ztuha. Do toho nejdou okna automaticky ani nahoru ani dolu, nevím jestli je to spojené s tím, ale začalo to dělat také až teď, s tou kontrolkou. Čidlo naklápění vol.hřídele je měněný asi před půl rokem. Bohužel sme se zatím nedostali na VAG, takže nevim jakou chybu to píše. Nehccem malovat certa na stenu,ale pokial ale pokial ti to hadze chybu serva a snimac natocenia kolies je meneny,uz ti ostava iba vymenit komplet riadenie..Ja to uz mam zasebou.Tiez pekne posebe v rozmedzi 4 mesiacov odisli 2 snimace natocenia kolies...Predpokladam,ze mas TRW.. A co sa tyka okien,zamkni auto ,drz klucik cca 3-4 sekund v polohe odomykania a potom nasledne opakuj to iste v smere zamykania...malo by ti to automaticky nastavit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Ahoj Jani, jak sem říkal dle mě Ti zase odešlo čidlo servořízení..to je uplně běžná záležitost u nižších ročníků výroby, odcházejí velmi často, mě už také blbne..občas servo jde občas ne.., co se týče oken, zkuste zamknout dveře klíčkem v zámku, ne na dálku a podržte klíček v zamykací polože cca 3-5 vteřin..okna se sami dovřou a nastaví se znova hodnota zavřených oken nebo jak se tomu nadává a pak už to snad bude zase fungovat no tot můj názor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Díky za rady... no uvidíme, kontrolka zase nesvítí... Takže až se rozsvítí zkusíme VAG. střešní okno jsme nastavili, ale u oken máme problém, nemáme zámek.... Ale to snad nastavíme na VAGU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 vzhledem ke spojitosti s okny bych to viděl spíš na problém s elektrikou, dobíjení, baterie, kabely apod.. možná budu ve středu v Praze, vag mám s sebou pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.