radek535 Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Zdárek, snad zbytečně nepíšu nové téma, snažil jsem se hledat, ale nic jsem nenašel, zajímalo by mě, jestli lze nějakou páčkou přepnout do polohy, aby jsem neoslnoval protijedoucí auta v Anglii? dočetl jsem se, že je to možné u superba, ale netuším jestli u octi 1 a nebo jestli to lze nějak případně upravit, budu tam delší dobu a rad bych viděl i do příkopů. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Ano vymontovat lampu oddělat zadní víko na čočce je páčka kterou narovnáš clonítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Mám ale pocit, že tím jenom srovnáš křivku, takže se nebude zvedat nahoru na pravé straně, nicméně nezvedneš levou stranu, takže do příkopů stejně moc neuvidíš... Ale taky je možný, že nemám pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 jj clonítko se jen narovná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.