Přejít na obsah

neoznacena dira - nakopnuty disk

NoiseR

Doporučené příspěvky

Ahoj, jel jsem v patek po desti v Plzni po meste, cca 20kou do zatacky na takove zapadle silnici, byla tam velika louze a v ni dira, kterou jsem v te chvili jeste nevidel - projel jsem to, silena rana (pri ty minirychlosti) a od te doby pri urcitych rychlostech vibrace ve volantu. Dnes jsem mel cas, sundal jsem kolo a je videt, ze je na vnitrni hrane malicko nakopnute - ne ostre, spis v cca 5ti cenimetrovem useku nevede uplne dokulata, ale je o necelej 1mm vyhnute - soude podle lince na gume. Da se nejak vymahat skoda, kdyz nebyla ta jama oznacena? Dnes jsem na to koukal, kdyz to trosku vyschlo a je to fakt cca 15cm hluboka ostra dira a kolem dalsi :( Vim, ze to nejak jde, spis me zajima, jestli i dodatecne nebo jestli tam budu muset znovu a hrat divadlo. Diky moc za odpovedi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedině divadlo, ale nevidím úspěch, musí to být osamocená díra na perfektní silnici. Za deště možná, ale pokud bude stát voda na silnici, že nebude díra vidět to můžou hrát na nepřizpůsobení rychlosti (neviděl si do čeho jedeš tak sis měl cestu prošlapávat). Zastavit hned za dírou a volat policii, ale opravdu to moc nevidím.

Odkaz ke komentáři

Jak píše Murder. Měl jsi zavolat poldy, pokud tam byla jedna díra nebo byla první z té "skupinky" na jinak dobré silnici tak by se dalo něco dělat, ale jinak asi nemáš moc velkou šanci.

Já před lety na jaře vlítnul náklaďákem do díry a zdemoloval ráfek o cca 5-10 cm z obou stran, po čase se ještě ukázalo že se poškodil tlumič (prasknul). Bylo nás tam víc asi 3 náklaďáky a 4 osobáky včetně policajtů kteří do té díry vlítli taky a klepli si ráfek. Ti nám řekli že vzhledem k mlze jsme měli jet pomaleji, jel jsem tam asi 50km/h a díry po zimě předvídat a že jediná možnost je škodu hnát přez havárku, protože soudně se silničkama asi moc nezmůžeme.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...