Mairek Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 jde o to, jesli je lepší přijít o 30 litrů ročně na pojistce nebo o 3/4 melounu za ukradenou nebo rosekanou oktu jinak já jsem hledal relativně lacinou, ale spolehlivou pojištovnu a myslím, že se mi to povedlo Tomuto argumentu rozumím a beru ho, já jen chtěl říct, že prostě těch 30 litrů ročně nemám šanci zaplatit, když mám malé dítě a podprůměrný plat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 ty ale taky nemáš auto za 3/4 melounu prostě si koupíš to, na co máš a pojistka je pak taky o něčem jiným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 S pojišťovnami mám naštěstí zkušenost jen jednostrannou – finanční, jejich služby jsem ještě nepotřeboval. Mám ČP a co se týče ceny, nemůžu si stěžovat – zákonné i havarijko, na vyšší limity a cenu auta tuším na 200tKč – 8.800 Kč/rok. Před pár týdny jsem si nechal totéž spočítat u ČPP, kde jsem byl ohledně jiných pojistek, protože paní se kasala výhodností. Nakonec i ona byla překvapena, vyšlo skoro 11tKč při absolutně shodných parametrech. 2 roky zpátky jsem si dělal srovnání ČP, Allianz a tuším Generalli. Tehdy jsem u ČP platil okolo 12 tKč. Allianz vycházel minimálně o 60% dráž. U Generalli jsem narazil na to, že přestože reálná cena auta byla v té době lehce nad 200tKč, tak by mi to sice pojistili, ale na cenu 450tKč, protože takhle jim to vyšlo v nějakém konfigurátoru, což pak samozřejmě poslalo cenu pojistky do patřičných výšin. Takže doporučuji obeslat s poptávkou pár pojišťoven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 jak uz jsem psal pokud havarijko jdu jenom do Allianz nebo Kooperativy!Pokud jenom povinne tak samo to nejdu k nim protoze jsou fakt drazi,ale jejich sluzby jsou k nezaplaceni!Super Ceskou jsem slysel jenom problemy,kamos sesrotoval opela corsu a dva roky u tech kurev se domahl penez!Toto se ti u tech dvou co jsem psal,se ti proste nemuze stat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Vetsina lidi ... ne skoro vsichni, slysi na PENIZE a cim levnejsi tim lepsi, jenze co od pojistky chcete ?! Aby pojistna udalost byla rychle a radne vyresena a vy ste dostali penize na ktere mate pravo, a tady je kamen urazu neb pravidlo "levne neznamena dobre" (neplati pro vsechno, pro rejpaly) ... takze si platime kvalitni sluzbu a tim ze nekde usetrim par stovek ve finale muzu prijit o par ... set tisic trebas ... Delam pro Allianz obchodaka pres rok a musis rict, ze jako pojistovna se mi velice zamlouva (a doufam ze se nedoziju dne kdy tomu tak nebude) a co se tyce cen autopojisteni mame ted hodne volne ruce a vse je o domluve a o benefitech v podobe slev. Pravdou je, ze na PR moc neusetrite respektive moc slev na nej neni pak nastupuji sluzby a limity a podobne, slevy za jine pojistky a nejsou male, ale i tak se docela lisi. A co jsem ke svemu udivu zjistil nedavno, kdyz jsem delal spoustu navrhu pojistek vuci konkurenci v 80% mi vysli levneji. Taky jak uz tu nekdo rekl, levna se rovna nejmensi limit plneni a to spousta lidi nevi a ani tomu nevenuje pozornost, dokud se neco nestane ... a tak to i chodi, az se clovek spali pak se vraci tam kde sice neni nejlevneji ale sluzbu, kterou si kupuji je spolehliva a ve finale mu usetri, bohuzel ale nekdy za hodne velkou dan ... Pokud uvazujete o pojisteni tak v nasi TOP3ce v CR CP,Kooperativa a Allianz ... nazor na CP si udelejte viz komentare, s Kooperativou mam i ja spatne zkusenosti (dle povidani i jini) a Allianz me (me osobne) zatim nezklamala ... Ale na kazdou pojistovnu se nadava otazkou je na kterou vice a na kterou mene, protoze ne vzdy je spatna prihoda zpusobena ze strany pojistovny ... a zname lidi ze ... Takze je jenom na vas jestli chcete LEVNOU pojistku co se tvari seriozne a nebo si za kvalitu priplatite ... A vubec to neberte jako reklamu Allianz, protoze je to JEN a JEN muj osobni nazor ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 (editace) No já mohu potrvrdit, že laciná neznamená dobrá. mám zakonné u Directu a nejsou mi schopni pravidelně poslat čtvtletně složenku, a když si ji vyreklamuji, tak přijde na nesmyslné období nebo částku. Ted mi dokonce poslali penále za období, kde v další větě psali, že jsem ho řádně a v čas zaplatil a do ted mi to nevysvětlili a stále si s nimi dopisuji ve smyslu-ano máte vše řádně zaplaceno ale zaplatte dluh, a já na ně za co platím... atd.. prostě blbákov. nedovedu si představit, že by z jejich strany mělo dojít k pojistnému plnění. Na koci období končím a raději si připlatím......... Editováno: 19. Srpen 2008, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Tak já nemohu na ČP říci nic špatného, snad jen že opravdu to povinné je dražší. Ale když jsem měl u nich havarijku a někdo mi na park. ojel ještě bývalou Feldu, tak bylo vše OK a rychle. Na Líze mi propláceli připojištěné čelní sklo, také bez problémů. Za to Kooperativa a vymáhání peněz za plechy a čelní světla, tak to byl boj a telefony a na konec i osobní návštěva a řev. 4 měsíce jim trvalo než mi proplatili faktury z autorizáku a pořád do něčeho kecali. Ale jakmile jsem je osobně navštívil a poctil jejich nějakého ředitele neohlášenou a hlasitou návštěvou, tak vše bylo za 3 dny vyřešeno. Jinak stále jsem a asi i zůstanu u ČP, jen poviné s čelním sklem, havarijko už nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Když jsme u těch pojíštoven, jde třeba k povinnýmu ručení jen odcizení + vadal + živel ????bez havárka !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Většinou má pojišťovna 3 varianty. Odcizení + živel, havárka + živel a odcizení + havárka + živel. Je to od nejlevnější po nejdražší. V odcizení je zahrnut i vandal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.