Přejít na obsah

Jakou pojišťovnu

foxy123

Doporučené příspěvky

jde o to, jesli je lepší přijít o 30 litrů ročně na pojistce nebo o 3/4 melounu za ukradenou nebo rosekanou oktu ;)

jinak já jsem hledal relativně lacinou, ale spolehlivou pojištovnu a myslím, že se mi to povedlo B)

Tomuto argumentu rozumím a beru ho, já jen chtěl říct, že prostě těch 30 litrů ročně nemám šanci zaplatit, když mám malé dítě a podprůměrný plat... :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S pojišťovnami mám naštěstí zkušenost jen jednostrannou – finanční, jejich služby jsem ještě nepotřeboval. Mám ČP a co se týče ceny, nemůžu si stěžovat – zákonné i havarijko, na vyšší limity a cenu auta tuším na 200tKč – 8.800 Kč/rok. Před pár týdny jsem si nechal totéž spočítat u ČPP, kde jsem byl ohledně jiných pojistek, protože paní se kasala výhodností. Nakonec i ona byla překvapena, vyšlo skoro 11tKč při absolutně shodných parametrech.

2 roky zpátky jsem si dělal srovnání ČP, Allianz a tuším Generalli. Tehdy jsem u ČP platil okolo 12 tKč. Allianz vycházel minimálně o 60% dráž. U Generalli jsem narazil na to, že přestože reálná cena auta byla v té době lehce nad 200tKč, tak by mi to sice pojistili, ale na cenu 450tKč, protože takhle jim to vyšlo v nějakém konfigurátoru, což pak samozřejmě poslalo cenu pojistky do patřičných výšin.

Takže doporučuji obeslat s poptávkou pár pojišťoven.

Odkaz ke komentáři

jak uz jsem psal pokud havarijko jdu jenom do Allianz nebo Kooperativy!Pokud jenom povinne tak samo to nejdu k nim protoze jsou fakt drazi,ale jejich sluzby jsou k nezaplaceni!Super Ceskou jsem slysel jenom problemy,kamos sesrotoval opela corsu a dva roky u tech kurev se domahl penez!Toto se ti u tech dvou co jsem psal,se ti proste nemuze stat!

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Vetsina lidi ... ne skoro vsichni, slysi na PENIZE a cim levnejsi tim lepsi, jenze co od pojistky chcete ?! Aby pojistna udalost byla rychle a radne vyresena a vy ste dostali penize na ktere mate pravo, a tady je kamen urazu neb pravidlo "levne neznamena dobre" (neplati pro vsechno, pro rejpaly) ... takze si platime kvalitni sluzbu a tim ze nekde usetrim par stovek ve finale muzu prijit o par ... set tisic trebas ...

Delam pro Allianz obchodaka pres rok a musis rict, ze jako pojistovna se mi velice zamlouva (a doufam ze se nedoziju dne kdy tomu tak nebude) a co se tyce cen autopojisteni mame ted hodne volne ruce a vse je o domluve a o benefitech v podobe slev.

Pravdou je, ze na PR moc neusetrite respektive moc slev na nej neni pak nastupuji sluzby a limity a podobne, slevy za jine pojistky a nejsou male, ale i tak se docela lisi. A co jsem ke svemu udivu zjistil nedavno, kdyz jsem delal spoustu navrhu pojistek vuci konkurenci v 80% mi vysli levneji.

Taky jak uz tu nekdo rekl, levna se rovna nejmensi limit plneni a to spousta lidi nevi a ani tomu nevenuje pozornost, dokud se neco nestane ... a tak to i chodi, az se clovek spali pak se vraci tam kde sice neni nejlevneji ale sluzbu, kterou si kupuji je spolehliva a ve finale mu usetri, bohuzel ale nekdy za hodne velkou dan ...

Pokud uvazujete o pojisteni tak v nasi TOP3ce v CR CP,Kooperativa a Allianz ... nazor na CP si udelejte viz komentare, s Kooperativou mam i ja spatne zkusenosti (dle povidani i jini) a Allianz me (me osobne) zatim nezklamala ... Ale na kazdou pojistovnu se nadava otazkou je na kterou vice a na kterou mene, protoze ne vzdy je spatna prihoda zpusobena ze strany pojistovny ... a zname lidi ze ...

Takze je jenom na vas jestli chcete LEVNOU pojistku co se tvari seriozne a nebo si za kvalitu priplatite ...

A vubec to neberte jako reklamu Allianz, protoze je to JEN a JEN muj osobni nazor ...

Odkaz ke komentáři

No já mohu potrvrdit, že laciná neznamená dobrá. mám zakonné u Directu a nejsou mi schopni pravidelně poslat čtvtletně složenku, a když si ji vyreklamuji, tak přijde na nesmyslné období nebo částku. Ted mi dokonce poslali penále za období, kde v další větě psali, že jsem ho řádně a v čas zaplatil a do ted mi to nevysvětlili a stále si s nimi dopisuji ve smyslu-ano máte vše řádně zaplaceno ale zaplatte dluh, a já na ně za co platím... atd.. prostě blbákov. nedovedu si představit, že by z jejich strany mělo dojít k pojistnému plnění. Na koci období končím a raději si připlatím......... :palec2:

Editováno: , autor: dick
Odkaz ke komentáři

Tak já nemohu na ČP říci nic špatného, snad jen že opravdu to povinné je dražší. Ale když jsem měl u nich havarijku a někdo mi na park. ojel ještě bývalou Feldu, tak bylo vše OK a rychle. Na Líze mi propláceli připojištěné čelní sklo, také bez problémů.

Za to Kooperativa a vymáhání peněz za plechy a čelní světla, tak to byl boj a telefony a na konec i osobní návštěva a řev. 4 měsíce jim trvalo než mi proplatili faktury z autorizáku a pořád do něčeho kecali. Ale jakmile jsem je osobně navštívil a poctil jejich nějakého ředitele neohlášenou a hlasitou návštěvou, tak vše bylo za 3 dny vyřešeno.

Jinak stále jsem a asi i zůstanu u ČP, jen poviné s čelním sklem, havarijko už nemám

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...