jsmolda Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tak jsem měl blbej nápad, opláchnout motor, kdy už jsem měnil svíčky. Nechal jsem to oschnout, normálně nastartoval a přeparkoval. Ale druhý den nic. Startér točí, ale zapalování ani ťuk. Byla vadná pojistka zapalování - výměna a při zapnutí zapalování opět vypadla. Při kontrole zapalovacího modulu jsem zjistil, že má zespoda rozpraskaný plášť a vlhkost mohla krásně dovnitř. Vyměnil jsem tedy zapalovací modul, pojistku, ale opět nic - nenastartuje, pojistka OK, jiskru nehází, po pár pokusech byl cítit benzin. Na VAGu jsem žádnou chybu nevyčetl. Tak se začínám bát, že mi se zapalovacím modulem odešla i řídící jednotka. Mám tam ŘJ 06A906019F. Poradí někdo co stím, případně kde jinde hledat závadu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Nevim,ale pro tohle bych si nikdy nemyl motor sam,radsi dam u pumpy 400,- a pripadne opravy jim nauctuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak já jsem měl asi to samé, ale u mě to byla ta cívka. - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...94&hl=pomoc V servisu mi tvrdili, že řídící jednotka tak lehce odejít nemůže a hned tuto možnost vyvrátil. Jaká pojistky shořela tobě? Mám sice jinej motor, ale docela podobnej. Já bych to viděl někde v tom zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) Tak já myl motor už 2x(Wapkou) a jen si chviličku šla nepravidelně na volnoběh než odpařila vodu kolem svíček. Pak už všechno normální. A nemusí se po výměně zapalovacího modulu vymazat závada v ŘJ??? Že by odešla jednotka to je dost nepravděpodobné. Editováno: 30. Červenec 2008, autor: TomášT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsmolda Vloženo 31. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Tak závada odstraněna. Je to hodně zvláštní, ale nový zapalovací modul byl také vadný. Půjčil jsem si jiný od kamaráda a hned to nastartovalo. Takže ještě vyreklamovat modul a můžu jezdit. Všem děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Zeptám se tady. Začali mi okta docela dost škubat, vag napsal chyba zapalování na 2 a 4 válci. Myslím, že mi z minuty na minutu neodešli dva kabely ke svíčkám, dvě svíčky nebo třeba dva vstřikovače a docela se přikláním k zapalovacímu modulu. Já si myslím, že je rozdělenej na dvě části a to pro 1 a 3 válec a pro 2 a 4. Je to opravdu tak jak myslím? Jinak mám ten modul v autě cca 1,5 roku, takže je ještě v záruce, jen nevím jestli s tím mám ject hned do servisu, nebo to může dělat něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 měl by být rozdělaný na 1. a 4. 2. a 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Takže jestli tomu dobře rozumím, 2 a 4 válec prostě zapaluje stejná část v té cívce. Ostatní válce jiná část cívky. Takže by to ta cívka mohla fakt být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 jj, přesně jak píšeš, je rozdělená na dvě části Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Moc díky, tak s tím asi hned docukám do škodovky a budu to reklamovat a snad to bude v té cívce a vymění mi jí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.