Přejít na obsah

Vykradená OII

karlos3

Doporučené příspěvky

Podle mě by to chtělo ochranu typu že jakmile na to sáhne nějakej takovej zm.d,tak aby dostal takovou el.mordu aby to tam s nim fláklo.....

Včera mi zrovna řikal brácha že jeho soused z vedlejšího baráku si koupil koncem ledna taky OII-FL Combi L&K a během 1,5měsíce přišel 2x o Columbus a jelikož on musí mít auto před domem kvůli jeho invalid.manželce,tak garáž nehrozí,tak rezignoval a místo Columba pořídil napotřetí už nějaký obyč.rádio......

Tohle mě strašně dostává v Holandsku....Nevim sice jak to tam chodí ve velkých městech jako Amstík apod.tam jsem jen párkrát spal přes noc a to jsem měl auto v hotel.garážích,ale na venkově to je totální pohoda.....Tam jsem byl už tak 6-7x na dovolený(na zapad.pobřeří) a tehdy jsem tam bydlel přímo u moře,měl jsem pronajatou půlku takový menší vilky a ty majitelé a sousedé kolem nechávali normálně auta odemčený celý dny před domem kde nemaj ani nikde ploty a jiné zabezpečení,dokonce jsem si tam jednou toho majitele všiml jak nechal klíče v zapalování u své Toyoty Coroly Verso....Já se jich tehdy ptal jestli nemaj strach a ten se jen usmál a řekl že tam nikdy nikdo neměl problém s tim že by jim někdo něco vzal s auta natož vykradl uzamčený auto......Jen já Čecháček kterej tam parkoval taky venku jsem měl zamčenej construct,půjčenou tyč na volant která blokovala i pedály,skoro jsem laboroval co bych ještě odpojil v motoru apod. :D ..Já něž vždy ráno vyrazil z místa,tak mi trvalo skoro 15min.než jsem to všehcno oddělal....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak už jsem tu někde psal.....u nás na chatě okres Tábor což je fakt malá vesnička,tam se hlavně dřívě za časů Favo.,Fel.kradlo jak o život.....nejeden soused přišel kvůli dálniční známce o celé čel.sklo a pak velký hit té doby a to ŘJ motoru,to tam taky mizelo celkem pravidelně.....Musim ale podotknout že to bylo u aut parkující někde venku na ulici před pozemkem...na auta někde schovaná na zahradě apod.si tam nikdy nikdo nedovolil vlést......Naposledy tam sousedovi vybrali OI.....klasika...vyrvanej zámek dveří řidiče a rádio v čudu..

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
Podle mě by to chtělo ochranu typu že jakmile na to sáhne nějakej takovej zm.d,tak aby dostal takovou el.mordu aby to tam s nim fláklo.....

Včera mi zrovna řikal brácha že jeho soused z vedlejšího baráku si koupil koncem ledna taky OII-FL Combi L&K a během 1,5měsíce přišel 2x o Columbus a jelikož on musí mít auto před domem kvůli jeho invalid.manželce,tak garáž nehrozí,tak rezignoval a místo Columba pořídil napotřetí už nějaký obyč.rádio......

Tohle mě strašně dostává v Holandsku....Nevim sice jak to tam chodí ve velkých městech jako Amstík apod.tam jsem jen párkrát spal přes noc a to jsem měl auto v hotel.garážích,ale na venkově to je totální pohoda.....Tam jsem byl už tak 6-7x na dovolený(na zapad.pobřeří) a tehdy jsem tam bydlel přímo u moře,měl jsem pronajatou půlku takový menší vilky a ty majitelé a sousedé kolem nechávali normálně auta odemčený celý dny před domem kde nemaj ani nikde ploty a jiné zabezpečení,dokonce jsem si tam jednou toho majitele všiml jak nechal klíče v zapalování u své Toyoty Coroly Verso....Já se jich tehdy ptal jestli nemaj strach a ten se jen usmál a řekl že tam nikdy nikdo neměl problém s tim že by jim někdo něco vzal s auta natož vykradl uzamčený auto......Jen já Čecháček kterej tam parkoval taky venku jsem měl zamčenej construct,půjčenou tyč na volant která blokovala i pedály,skoro jsem laboroval co bych ještě odpojil v motoru apod. :D ..Já něž vždy ráno vyrazil z místa,tak mi trvalo skoro 15min.než jsem to všehcno oddělal....

kdepak, krade se tam taky! Holandskej kolega mi říkal, že už mu kolikkrát auto vybrali. Nenechává v autě ani držák na navi, protože i to je prý láká.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Tak neco malo do soudku z vlastni zkusenosti, ktera se mi stala v nedeli a malem jsem prisel o notas a fotak z kufru.

Jedu v nedeli kolem sedme vecer ze smeru od Olomouce na Svitavy Brnem (kdo to zna - Zidenicke kasarna - Gajdoska), samozrejme nikde ani auto, ale semafory stale funguji, tak u kasaren stojim na cervenou a najednou se mi z niceho nic zacne zvedat zadek auta, tak kouknu do zpetneho a co nevidim, tam stoji opaleny spoluobcan a snazi se mi odevrit kufr, rychle odemknu dvere vyskocim ven, dostane jednu po tlame az se zacne valet po silnic, nasednu zpet do auta a odjizdim. Pak si uvedomuji, jake jsem mel stesti ze to nelze pri jizde otevrit, jinak jsem prisel o zrcadlovku s objektivem za 30t plus notas za 30t. Ja teda pouzivam automaticke zamknuti pri rozjezdu, protoze sem tam tyhle veci vozim i na zadnich sedadlech a ty svine opaleny jsou schopne vseho. Tak jen takove male varovani, radsi si auto zamykejte i kdyz jste v nem a nekde cekate, mohli byste byt velice nemyle prekvapeni a tihleti spoluobcane jsou strasne rychli. :aggressive: :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Bohužiaľ tak ako mizli xenóny z predface, začínajú miznúť aj z FL - po svetlách zostanú len diery, káble odcvaknuté, dvere bez známky poškodenia, alarm bez hlásenia poplachu... Tajne som dúfal, že chytrí inžinieri niečo vymyslia, ale evidentne to do faceliftu nestihli :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Mám taky autozamykání, šlo mi to pustit přes maxidot..

Jinak tenhle přískok na červený je v Praze běžný.. hlavně ženskejm kabelky z předního sedadla....

Finty jsou všelijaký... soused prodával lexus za x set tisíc... přišel solidní chlapík... objeli blok (řídil majitel) .. mohl bych si to taky zařídit... majitel poučen vypnul motor, vytáhl klíček a až když seděl zase na místě spolujezdce tak mu ho strčil do zapalování. Kupec si to pochvaloval... vypadalo to nadějně za požadované peníze... zastavili na křižovatce a prd - někdo do nich zezadu bouchnul... Samozřejmě psychologie majitele zapracovala: Dopr... tady mám kupce auto už je skoro prodaný a zrovna v tenhle okamžik mi to nějakej blbec musí nabourat... a vyletěl se podívat co se stalo.... Oba zařadili za jedna a.....

Odkaz ke komentáři

Bohužiaľ tak ako mizli xenóny z predface, začínajú miznúť aj z FL - po svetlách zostanú len diery, káble odcvaknuté, dvere bez známky poškodenia, alarm bez hlásenia poplachu... Tajne som dúfal, že chytrí inžinieri niečo vymyslia, ale evidentne to do faceliftu nestihli :ph34r:

v neďeľu v Prahe rozbité okno na korejke a otvorená kapota, ale svetlá ostali ;):(

Odkaz ke komentáři

omg to je nemYlé EmYle... lol

ach ta čeština!!!

omg ty z toho nadelas furt....copak ses nejaka ucitelka cestiny bo co? :smich:

Co se tyka toho zamykani, tak to pouzivam uz nejakou dobu a jak tak vidim dost se mi to vyplatilo.

Kdybych na nej zacouval, jeste bych mel skodu, takhle jednu dostal (zrovna jsem pred tim cely den kopal zaklady na plot :smich: ) a valel se tam...ja uz pak ani nezjistoval jestli hledal zuby nebo ne, odjel jsem. Nastesti na tech svetlech nejsou kamery :)

Editováno: , autor: Bladik
Odkaz ke komentáři

No nastesti ta krizka je tak velika ze se jich tam nema vic kde schovat a neboj se nez jsem vylezl tak jsem se rozhlidl, ale priste bych to asi resil jinak, ale asi bych ho ani neprejizdel, protoze to ti muze napachat mnohem vic skody nez to dat mu jednu pres drzku. Nejlepe je asi rovnou odjet a hotovo.

Odkaz ke komentáři

Tak neco malo do soudku z vlastni zkusenosti, ktera se mi stala v nedeli a malem jsem prisel o notas a fotak z kufru.

Jedu v nedeli kolem sedme vecer ze smeru od Olomouce na Svitavy Brnem (kdo to zna - Zidenicke kasarna - Gajdoska), samozrejme nikde ani auto, ale semafory stale funguji, tak u kasaren stojim na cervenou a najednou se mi z niceho nic zacne zvedat zadek auta, tak kouknu do zpetneho a co nevidim, tam stoji opaleny spoluobcan a snazi se mi odevrit kufr, rychle odemknu dvere vyskocim ven, dostane jednu po tlame az se zacne valet po silnic, nasednu zpet do auta a odjizdim. Pak si uvedomuji, jake jsem mel stesti ze to nelze pri jizde otevrit, jinak jsem prisel o zrcadlovku s objektivem za 30t plus notas za 30t. Ja teda pouzivam automaticke zamknuti pri rozjezdu, protoze sem tam tyhle veci vozim i na zadnich sedadlech a ty svine opaleny jsou schopne vseho. Tak jen takove male varovani, radsi si auto zamykejte i kdyz jste v nem a nekde cekate, mohli byste byt velice nemyle prekvapeni a tihleti spoluobcane jsou strasne rychli. :aggressive: :aggressive:

Kasárny znám, známej bubákov lol:feve:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...