TomasB Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Poslední dobou mi chodí soubory Excel a Word s přeškrtnutým červeným kolečkem a v XP to nelze otevřít. Jak to můžu otevřít? Myslím, že to je asi vytvořeno ve Vistách a s XP to asi nekámoší či co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 nebo nevím co to je, ale třeba word soubor má koncovku .docx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 W office uklada dokumenty v jinem formatu treba .docx a starsi office je neprectou bud at ti to ulozi do normalni koncovky coz jde nebo na www microsoftu je dekoder mezi verzemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 přesně tak, je potřeba nainstalovat ze stránek Microsoftu balíček na kompatibilitu office Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 pánové děkuji, chvíli jsem tu nebyl a lovil na netu a před chvílí jsem to našel, stáhnul a nainstaloval a je to good. Asi s tím časem bude mít problém více a více lidí, tak si myslím, že se to ještě někomu bude hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 ono staci 1min googlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Co bys tam tak dlouho googlil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 když víš co hledat, tak je to sranda, ale jak nevíš co vlastně hledat, tak je to docela v análním otvoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.