j0ska Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Můžeš sem poslat výpis z VAGu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 na obou rádiích by to mělo šlapat.. gateway můžeš nechat.. něco je špatně nakodované.... odkud jsi, možná by ti někdo pomohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) já bych si tipnul, že je špatně nakódovaná jednotka parkovákůnebo rádio za předpokladu, že je dobře zapojení a jednotka parkováků na adrese 10 Editováno: 2. Květen 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarisFazer Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Díky za vaše postřehy, dal jsem to nakódovat u kámoše a víc už prý si neví rady. Je dost možné že je to špatně. Zapojený bych to měl mít dobře. Jsem z Teplic (severní Čechy), tak kdyby byl někdo poblíž, budu rád za pomoc. Nebo jak by to měl správně nakódovat. Jaris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Ja mam zase takyto problem: Na Boleru sa mi zobrazuju senzory parkovania, ale naopak. prava strana ako lava. a samozrejme naopak. aj predne, aj zadne. Je mozne, ze mi to mechanik zapojil naopak ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Je to pravděpodobné. Mělo by to stačit přepinovat u jednotky v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Prepinovat jednotky v kufru ? Ako ? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 podle schémat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Předpokládám, že je mechanik má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 a nebo prehodit senzory v narazniku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavroch Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Dobrý den, na popud uživatele Honkam jsem zkoušel zápolit s diakritikou, ale bohužel neúspěšně. Převedl jsem playlisty do všech možných kódových stránek, ale ani v jednom případě se mi názvy nezobrazovaly správně a hlavně tyto písně nešlo přehrát. Proto jsem tedy udělal do programu jinou funkci - odstranění diakritiky. Ta přejmenuje MP3 soubory a složky tak, aby se v nich Bolerem nečitalné znaky nevyskytovaly. Je to sice útěk před problémem, ale už i tak jsem na tom strávil více času než jsem měl v plánu. V případě zájmu pořád platí nabídka dodání zdrojových kódů v Delphi, pokud by někdo měl větší trpělivost. Stačí poslat přes SZ mailovou adresu, na kterou kam mám zdrojové kódy dodat. V přiloženém ZIPu je tedy nová verze aplikace (původní jsem odstranil) a součást tohoto ZIPU je i návod.txt - doufám, že je dostatečně podrobný. EDIT: Upravený M3UCreator se zakompilovanou knihovnou Midas.dll. Dobrý den Jardo, zkoušel jsem stáhnout ten váš prográmek pro tvorbu m3u playlistů, ale neustále mi to hlásí chybu při rozbalování. Soubor je zřejmě poškozený. Můžute ho prosím vložit znovu? Moc díky. Už mě taky nebaví neustálé načítání karty sem a tam. Je to děs! Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fue Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Igor : Presne takto to robi aj mne. Musim sa prepnut inde a vratit sa naspat. Ale softwarovu chybu ako opravim ? Funguje to niekomu normalne ?? ViktorMPI : Tak mam Bolero zo SuperB, mam tam vpravo hore ten svetelny snimac, a nereaguje to ani na svetlo, ani na tmu. Este je mozne, ze by sa to dalo nejako zmenit alebo aktovovat nakodovanim ?? nazdar. podarilo sa ti vyriesit chybu s RDS? lebo ma to dost stve.. tiez som bol zvyknuty na nazvy piesni na staniciach, ktore som pocuval a teraz ma to irituje (ako prezijem to...). ak este neuvolnili nejaky patch, tak kam treba napisat (vedia vobec o tejto chybe?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaHdc Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Dobrý den, na popud uživatele Honkam jsem zkoušel zápolit s diakritikou, ale bohužel neúspěšně. Převedl jsem playlisty do všech možných kódových stránek, ale ani v jednom případě se mi názvy nezobrazovaly správně a hlavně tyto písně nešlo přehrát. Proto jsem tedy udělal do programu jinou funkci - odstranění diakritiky. Ta přejmenuje MP3 soubory a složky tak, aby se v nich Bolerem nečitalné znaky nevyskytovaly. Je to sice útěk před problémem, ale už i tak jsem na tom strávil více času než jsem měl v plánu. V případě zájmu pořád platí nabídka dodání zdrojových kódů v Delphi, pokud by někdo měl větší trpělivost. Stačí poslat přes SZ mailovou adresu, na kterou kam mám zdrojové kódy dodat. V přiloženém ZIPu je tedy nová verze aplikace (původní jsem odstranil) a součást tohoto ZIPU je i návod.txt - doufám, že je dostatečně podrobný. EDIT: Upravený M3UCreator se zakompilovanou knihovnou Midas.dll. Protože se mi dostalo pár zpráv, že program údajně nejde rozbalit, přikládám nově zkomprimovaný .zip.M3UCreator.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fue Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 nazdar. podarilo sa ti vyriesit chybu s RDS? lebo ma to dost stve.. tiez som bol zvyknuty na nazvy piesni na staniciach, ktore som pocuval a teraz ma to irituje (ako prezijem to...). ak este neuvolnili nejaky patch, tak kam treba napisat (vedia vobec o tejto chybe?) nikto nic? uz nemate problemy s bolero-m a RDS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 (editace) Zdar, mám čierneho Yetiho. ( Fotky ) Výbava Advantage, motor 2.0TDi 81kW, celkom dobré autíčko. Bohužiaľ, bola to skladovka; takže 4 repro a rádio Swing. Keďže si potrpím na poriadny zvuk, mám v pláne onedlho zabezpečiť ďalšie repráky, najlepšie asi Clarionky, či Kewoody, pretože s nimi mám dobré skúsenosti. Horšie je to rádio. Swing nie je zlé rádio, dobre mi zobrazuje aj parkovacie senzory, v podstate s ním nemám väčší problém. Keď som videl tú cenu, čo vo "fau-vé" pýtajú za to rádio, skoro ma vystrelo.. 1667€ !!! čo je asi 43 000Kč, za v podstate identické rádio RCD510 (minimálny rozdiel, pasuje do Fabie). Neviete, v akej cenovej relácii sa pohybujú teraz ceny Bolera? Kvôli dobrej cene nemám problém ísť od Zvolena po Karlovy Vary, najlepšie však Bratislava-Brno, možno ešte Ostrava, Praha. Ďakujem. EDIT: samozrejme, Bolero, čo pasuje do Yetiho. Tuším sú dva typy, do yetiho pasuje TOTO. Editováno: 3. Červen 2010, autor: Tomino Men. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Ahoj, chtěl bych vyměnit stream za bolero a někde jsem četl, že je potřeba nějaká jednotka, aby rádio po výměně správně fungovalo. Je to pravda? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 pokud máš auto starší než 2008 tak je nutná výměna gateway za novější aby ti rádio nevybíjelo baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Ahoj, chtěl bych vyměnit stream za bolero a někde jsem četl, že je potřeba nějaká jednotka, aby rádio po výměně správně fungovalo. Je to pravda? Díky Nekde ? Tady mas 15 stranek toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tribula Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 (editace) Protože se mi dostalo pár zpráv, že program údajně nejde rozbalit, přikládám nově zkomprimovaný .zip.M3UCreator.zip Jardo: Program funguje bezchybne Diakritiku som najskor odstranil z nazvov mp3 pomocou programu RemDiak, diaktritiku z ID3 tagov pomocou programu ID3renamer. Vsetko funguje super. Ibaze som narazil na pre mna neprekonatelny problem. Bolero nedokaze pri prehravani prejst samo z jedneho playlistu do druheho a opakuje teda ten isty playlist dookola. Ako sa da toto vyriesit? Nechcem mat jeden hromadny playlist, lebo by to bolo neprehladne. Skusal som urobit playlist z playlistov ale Bolero to neberie Nacita playlist so zoznamom ostatnych playlistov, ale neprehra... Mate niekto napad co s tym? EDIT: dalsi poznatok je, ze pri prehravani cez playlist, je prepisanie medzi trackmi dost pomale. Vraciam sa spat k povodnemu. Radsej pomale nacitavanie, ako pomale prepinanie Editováno: 8. Červen 2010, autor: tribula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sky_master Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Ahoj, umí Bolero ukazovat v nější teplotu? Mám jen climatic a audience ji ukazuje, teď se trošku bojím, že o tuto funkci přijdu. Víte někdo jak to nastavit? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Tuším, že bys musel vyměnit ovladač ke klima z face... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sky_master Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Tuším, že bys musel vyměnit ovladač ke klima z face... Díky za odpověď, je to tedy nový díl nebo stačí přehrát software jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Mohl by jste mi někdo prosím doporučit, jakou druhou anténu mám koupit k rádiu Bolero (O2)? Chtěl bych ji dát někam do palubní desky. Mohl bych použít GPS anténu s konektorem fakra? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sky_master Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Mohl by jste mi někdo prosím doporučit, jakou druhou anténu mám koupit k rádiu Bolero (O2)? Chtěl bych ji dát někam do palubní desky. Mohl bych použít GPS anténu s konektorem fakra? Díky moc. Já jsem si sehnal takovou rozbočku. Je to díl SEAT. Dal mi jí známý, ale byla poslední, co měl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Já jsem si sehnal takovou rozbočku. Je to díl SEAT. Dal mi jí známý, ale byla poslední, co měl... Myslim ze ide o kmitoctovu vyhybku - pomohla? / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.