1968 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 (editace) Zdravím, mám takový problém s Bolerem. Mám ho namontované cca 2 měsíce. Do včerejška vše v pohodě. Při včerejší jízdě mi najednou začlo blbnout rádio. Chvilku hraje normálně po chvilce se ztlumí a po další chvilce začne opět hrát normálně a tak pořád dokola. Při puštění CD nebo karty to nedělá. Zkoušel jsem ho vyresetovat do továrního nastavení,ale ze stejným výsledkem. Nevíte někdo co to může dělat. Editováno: 23. Listopad 2012, autor: 1968 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Neposlouchal si v Praze Evropu 2? Mám rádio Stream a poslední dva dny se mi děje přesně to co tobě a děsně mě to vytáčí. Teda aspoň myslím, že to byla Evropa 2 nebo možná Fajn rádio. Takže tvým Bolerem to nebude. Jedině že by mělo nějakou "volume" nemoc a když jsme v Praze jeli okolo sebe, tak to chytlo i moje rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 No máš pravdu,že jsem kousek od Prahy,ale včera jsem jel do Kolína. Dělala to Evropa 2,ale zkoušel jsem i jiné stanice F1,Fajn rádio, Impuls a dělalo to taky. Dneska když jsem jel do práce tak E2 a znovu to dělá. Je to fakt docela na ho.no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Já ani jiný stanice nezkoušel. Když jsem vypěnil, tak jsem si pustil CD. Ale přijímačem to nebude, viděl bych to na nějakej error vysílače a nebo nám mimozemšťani rušej vysílání. :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 No tak to já taky vypěnil a pustil CD. Pak mi to nedalo a zkoušel jsem to znova bohužel stále stejné. Uvidíme jestli to bude jenom nějaký výpadek nebo se opravdu něco podělalo v rádiu. Doufám, že to nebude dlouhodobé. Nebo navštívím Chocholouška. Jezdím docela dost a bez rádia je to na pikaču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Třeba to dělá ta mlha. Ale že by se podělali zcela stejným způsobem dvě odlišný origo rádia ve stejnej den v Praze a okolí.. No nevím nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Tak tohle dělá i Columbus poslední 2 -3 dny při poslechu rádia Impuls...udělá to i na místě..chvilku hraje hlasitěji chvilku tišeji. To by mě zajímalo co se děje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Já jsem žádný takovýhle problém za poslední 3 dny nezaregistroval - Plzeň a okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Tak to bude asi něco u radiokomunikací v Praze a okolí. Chtělo by to další lidi z Prahy a okolí jestli maj stejný problém. aby se na 100% vyloučila závada na rádiu. Nebo někoho kdo dělá u radiokomunikací. Doufám,že to nebude trvat moc dlouho. Bez rádia se nedá jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Už jsme tu 3, takže to bude vysíláním. Dneska jsem jezdil po Praze chvilku (asi 15km) a hrálo to už v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Jižní Čechy Č. BUDĚJOVICE-renault kerax. Ten samí problém,chvíli nahlas,chvíli potichu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david1 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Tak tohle dělá i Columbus poslední 2 -3 dny při poslechu rádia Impuls...udělá to i na místě..chvilku hraje hlasitěji chvilku tišeji. To by mě zajímalo co se děje. pri poslechu inpulsu mi to taky dělá v okolí prahy jiné stanice to nedělaj taky mam columbuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Též musím potvrdit tyto problémy s Evropu 2 v Praze na Boleru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 http://www.rozhlas.cz/pardubice/zpravodajstvi/_zprava/rozhlasove-stanice-srovnaji-hlasitost-opatreni-naridil-ctu--1140953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Nové nastavení přinese oproti současnému stavu sice celkově nižší hlasitost, ale věrnější a přirozenější zvuk a větší vyrovnanost mezi hudbou a mluveným slovem, což ocení především náročnější posluchači stanic ČRo 3 - Vltava a ČRo 2 - Praha. Bohužel jsem tak náročný posluchač, že jsem tyto dvě stanice nikdy neposlouchal. :'> Jinak jestli se to bude předělávat do konce roku 2012, jak je uvedeno v tom článku, tak to do konce roku bude blbnout. Včera jsem byl v Liberci a pak kousek od Tábora a hlasitost se stále měnila, takže jsem tam hodil CD se šesti hodinama hudby v MP3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 ale aspon viete, prečo sa to deje a že autorádia sú v poriadku Keby to ešte spravili aj TV a nemusel som vždy cez reklamu znižovať hlasitosť TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Nevím jak v SR, ale v ČR už to je schválené-TV nesmějí pro reklamu zvyšovat volume. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Tak jsem vznesl dotaz přímo na radiokomunikace a tady je odpověď: Dobrý den, Vámi popisovaný problém může být způsoben nastavováním vysílacího parametru MPX power na hodnotu 0dBr u VKV-FM vysílačů Českých Radiokomunikací. Český rozhlas na svých programových okruzích upozorňuje na probíhající nastavování vysílačů na základě požadavku Českého telekomunikačního úřadu. Předpokládané ukončení nastavování parametrů by mělo být v polovině prosince 2012. http://www.rozhlas.cz/informace/press/_zprava/upozorneni-na-prenastaveni-vkv-vysilacu-vsech-rozhlasovych-stanic-v-ceske-republice--1140255 S pozdravem, Ivana Tomassová Útvar provozu České Radiokomunikace a.s. Skokanská 2117/1 169 00 Praha 6 - Břevnov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Ještě že používám na poslech MP3 na SD kartě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohousek Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Dobrý den mužete mi někdo poradit mužu mít Bolero ze superbu 2 bude mi fungovat v octavii 2 facelift? nebo budu muset něco měnit? Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Jake mas aktualne radio ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohousek Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Mám tam teď radio swing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Chtel bych si koupit Bolero do OII facelift 09. Koukam, ze je tam tlacitko phone. Tzn, ze to ma bluetooth a funguje to zaroven i jako handsfree? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 nemá to bluetooth, nutní přípojení RJ telefonu - potom to má telefon... pokud není RJ telefonu v autě slouží to jako MUTE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Zakolik se da sehnat? nemá to bluetooth, nutní přípojení RJ telefonu - potom to má telefon... pokud není RJ telefonu v autě slouží to jako MUTE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.