rarach89 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 No já jsem zvyklej na navigaci v Nokii, kterou mam jako druhej záložní telefon. Takže vlastně jen na navi. Aktuální mapy a naviguje skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Kdybych tak veděl, že ten jas bude OK http://aukro.cz/skoda-bolero-blaupunkt-na-6cd-mp3-i2940910311.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Toto je z Octavie, tady asi jas spatny bude, jsi si necetl cele vlakno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Četl a několikrát to tady řešil, ale někdo má i Bolero bez senzoru a šlape to. U některýho Bolera je jas na automatiku, u jinýho to jde nastavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Pokud kupuješ bazarovku, tak není nic jednoduššího, než se s prodávajícím dohodnout, jestli si ho ve svém autě můžeš vyzkoušet. Pak hned uvidíš! Co já si pamatuji, tak špatný jas mělo hlavně Octavkové Bolero které má čidlo v budících. Dával jsem sem poměrně nedávno nějaké foto/video mého, to je SUP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 (editace) Z FL octavie i na jiných forech psali že nefunguje, protože nemá snímač přímo na rádiu a nemá odkud vzít informace jako z budíků co mají čidlo ve FL jak píše Stanson. Ostatním co mají Bolero ze Superba II s tím čidlem přímo na rádiu píše cca 40% že funguje v pohodě a 60% že nefunguje jak má (i můj případ) Tak jak to svítí na tom aukru, tak jasně mi to v autě nikdy nesvítilo. Jinak nevím jak jinde, co jsem měl za firmware a co mají ostatní, ale já měl čidlo v rádiu, ale i jsem mohl dát v nastavení AUTOMATICKY nebo NEJTMAVŠÍ, TMAVŠÍ, SVĚTLEJŠÍ A NEJSVĚTLEJŠÍ... Nic z toho mi ale nepomohlo. Prostě jsem na tom ve dne neviděl nic moc. Ale jsou tu opravdu lidi, co jim to "údajně" funguje. Buď to opravdu funguje (např. že mají nějaké poslední ročníky s nějakým dílem už pro FL, nebo mají někde něco nastavené - snad to prý mohlo dělat svícení AMERIKA, ale to jsme zkoušeli deaktivovat a nic se nezměnilo), nebo jim to prostě stačí a zvykli si na to a berou to tak, že to asi má tak být. Opravdu zde nic jiného než zkusit nepomůže, dáš Bolero do auta, zapneš a uvidíš, vyhovuje necháš ho tam, nebo ho dáš pryč Editováno: 11. leden 2013, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Tak jsem si prošel pár inzerátů a na některý napsal a tak uvidim. Přemejšlim jestli nevzít starýho Amundsena i když je teda prej pomalej. A nebo vzít plusko, ale klidně bez integrovanýho BT bazarově třeba za 6. A nebo jít do Bolera ze Supa třeba taky za 4500. Poslední možnost je koupit Amundsen+ novej s BT a nechat to s mikrofonem a GPS anténou nacpat do auta aby to bylo komplet ale za 13 litrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Tak bolero se senzorem 5tisíc nebo Amundsen+ s BT za 7tisíc. K tomu ale taky GPS anténa, mikrofon a kabel k mikrofonu, což nevím kde sehnat a kolik by to stálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Kdybych tak veděl, že ten jas bude OK http://aukro.cz/skod...2940910311.html A to ti neva mit kradene radio? Ten clovek prodal na Aukru desitky Columbusu, Boler a Amundsenu, takze dost pochybuju, ze by vsechny byly s legalnim puvodem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Tak samozřejmě to není úplně košer, ale dávat 10 nebo 11 za Bolero se mi teda nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Sorry, ale kde jste četli, že by v Boleru někomu fungoval správně displej podle vnějších světelných podmínek v O II před FL? Podle mě to prostě nefunguje automaticky, ale jen manuálně přes nastavení. To je i moje osobní zkušenost - mám verzi s čidlem, ale na něj vůbec nereaguje = vše profesionálně namontoval a nakodoval Ferda25. Mám pro přímé srovnání v Passatu to samé radio z výroby, ale dle VW se jmenuje RCD 510 a tam vše funguje přímo ukázkově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 no a když teda nejde to čidlo, tak svítí ti to teda při nastavení na max. stejně jako v passatu? nebo to v octě prostě svítí méně a dělá si to co chce...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Jo = přes to manuální nastavení to funguje spolehlivě. Jak maximální úroveň, tak všechny směrem dolů. Je docela v noci nepříjemné, když dáš displej na nejvyšší úroveň osvětlení, tak to hodně oslňuje, takže při delších nočních jízdách to ztlumuji. Ale to čidlo na to prostě nemá vůbec vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 No někomu to právě nefungovalo a nefunguje ani když to manuálně nastaví, prej si to dělá co chce... Tak pokud to funguje a svítí stejně jako v autě kde je to origo z výroby, tak máš docela štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Tak tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Asi to nebude o štěstí, ale spíš o montáži a kodovaní = jak kdo to umí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 (editace) Tak třeba já mám MR2008 takže není potřeba nic měnit, rádio si namontuju sám, už mám ze škodovky i redukci na anténu a na kódování mi stačí zajet asi 3km k rolbařovi, taky jeden z nejlepších zde na fóru. Ale pokud chytnu špatnej kousek Bolera, tak budu mít smůlu a nepůjde to. Je to trochu jako loterie. Editováno: 11. leden 2013, autor: Lukáš Plachý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Co je "špatnej kousek Bolera" ? Viděl jsem jen užší a širší verzi a s čidlem a bez čidla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 prostě takovej kterej si bude dělat co chce. Co jsem si tak o Boleru přečetl a slyšel, tak je to tak 50/50. Bez čidla je funkčnost u před FL asi nereálná, takže počítám do hry jen verzi pro supa se senzorem. a tam to bude asi podle roku výroby nebo podle FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 A nejsou to opravdu jen špatné montáže a kodování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 tak namontovat na tom špatně není co a kódování ten jas nijak neovlivňuje což by mohl ferda25 nebo jinej profík potvrdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Tak jsem asi měl opravdu kliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Mě to kodoval Ferda 25 a Bolero nešlo jak má. Nechci říct, že si jas dělal co by chtěl, ale celé rádio bylo utlumené, když jsem dal na nejjasnější, stejně to nesvítilo jako na těch fotkach z aukra. Dokud nesvítilo sluníčko, bylo to v pohodě, ale jak začalo pařit, jas byl slabej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Tak to je blby. A jak jsi to řešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Udělal to jednoduše, vyměnil ho za Columbuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.