anarkii Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Ještě se zeptám, rozdíl mezi Amundsen a Amundsen+ spočívá pouze v tom BT handsfree ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 jsou tam taky jiné mapové podklady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Ne všechny Amundseny+ maj BT HF. Jinak rozdíl je v rychlosti, pár funkcích - to ale u staršího Amundsena snad řešil novej FW. Hlavní rozdíl je v tom, že Amundsen má mapy na kartě a Amundsen+ má interní paměť, na kterou se mapy nahrají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anarkii Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Předpokládám, že není problém mít na kartě mapový podklady a hudbu zároveň ? Napadlo mně, že výhoda by mohla být v tom, že pokud budou mapy na kartě, že by bylo jednodušší je updatovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bendercz Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Kluci nevite zda radio ma vyvod na CINCH pro zesilovac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Nemá. škodovka má přece sound-system, těžkko bude podporovat produkty třetích stran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 No ale i tak to nějak půjde, kamarád má OII a má v kufru nějakou haba-aparaturu a zesilovač pod sedačkou, takže ikdyž to nemá přímý výstup, tak to půjde nějak obejít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 (editace) Dá se pořídit převodník co udělá z reproduktorovýho výstupu linkove pro zesilovač Editováno: 24. Duben 2013, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Jj to pochopitelně jde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 (editace) Problémy face Boler do O2 nebo Yetiho a posledními HF jednotkama řeší nový software 61..otestováno a už je číslo OK a lze volat z telefonního seznamu. Označení: 1Z0035156F Editováno: 28. Duben 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bendercz Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Jake mate zkusenosti s SD kartamy v Boleru? Nekde jsem cetl, ze podporuje pouze 2GB a nekde ze i 16GB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Mám tam 8GB/10 Class a jede jako čert. Je lepší dát vyšší třídu karty (ideálně class 10) pro rychlé načítání a dávat mp3 přímo na kartu a ne do podadresářů = to je asi nejrychlejší co jsem zatím zkusil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 když máš starý firmware, tak podporuje pouze SD (myslím že do 2GB víc se nedělaly) pokud je nový nebo přehraný firmware, podporuje SDHC do 16GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bendercz Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 dle ceho poznam firmware? dle diagnostiky ci datumu vyroby? kokta je vyrobena 5/09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 když podržíž dlouho SETUP tak by se mělo ukázat menu s informacemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bendercz Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 to mi nabidlo pouze moznost zvolit FM ci AM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 S poslední aktualizací od Ferdy25 se moje narvaná 8GB karta(class z hlavy nevim ale je to obyc sandisk) načte během vteřiny a to tam mam adresářů i podadresářů kopici. Update doporučuju, dřív to trvalo skoro minutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.L.Hix Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Ahoj všem, pročítám vaše příspěvky ohledně rádia Bolero, které jsem před týdnem koupil. Mám ho ze Superba II. Jako většina z vás mám problém s regulací jasu, protože nemám Octavii FL. Zjistil jsem asi to, že s tím nikdo nic neudělá, protože tam sice příprava na čidlo je, ale po rozebrání tam žádné čidlo vůbec není takže to člověk může zakrývat jak chce a stále stejné. Myslel jsem, že Bolero je konstrukčně stejné jako RCD 510 u VW, ale bohužel jsou tam jisté odlišnosti. VW to řešil přímo čidlem v rádiu, ale škodovka čidlem v budíkách. Takže zkusím otestovat COLUMBUSE jestli tam to čidlo dali nebo ne. Kdyby to někdo už věděl dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anarkii Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Předpokládám, že není problém mít na kartě mapový podklady a hudbu zároveň ? Napadlo mně, že výhoda by mohla být v tom, že pokud budou mapy na kartě, že by bylo jednodušší je updatovat ? Jenom se připomínám se svým dotazem Ještě by mně zajímalo, jestli se do toho Amundsena (bez +) dají nějak jednoduše sehnat mapový podklady zdarma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Zdarma? Nevím jestli někdo kdo si to koupí bude uploadovat zdarma, ale je tu řešení, že ten kdo se tím zabývá, ti to nahraje za poplatek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smutnas Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 prosím, mám gateway s indexem F, bude mi bolero ždímat baterku? díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Mám ve svý O2 FL Elegance z výroby Swinga a rád bych ho vyměnil za Bolero. Je možné pouze vyměnit kus za kus nebo jsou zde nějaký komplikace? V autě mám MaxiDOT, Climatronic, zadní parkováky a nemám multifunkční volant. Předpokládám, že by to mělo všechno bez problémů fungovat i s Bolerem nebo ne? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 No nevím jestli se mění u Bolera i rámeček, ale asi ne. Takže jen přehodit rádio, což zvládneš během 10 minut sám a potom nejspíš nechat nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Lukáš Plachý: Díky moc. Já si právě myslím, že rámeček by mohl být stejný jako u Swinga. Stejně bych šel na tu výměnu do servisu, já tomu rozumím, jako koza petrželi :-D Ještě takovej lama dotaz: když to koupím na nějakým sbazaru.cz nebo tak a dotyčnej prodávající říká, že k tomu dá PIN, tak je to všechno, co budu potřebovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Potřebuješ jenom Bolero a PIN. Ten rámeček si nejsem jistej, ale snad ne. Do servisu nemusíš, já nejsem na tyhle věci moc manuálně zručnej, ale je to jednoduchý, vyndaval jsem u svýho auta Stream. Sundáš rámeček, 4 šrouby torx, vytáhneš rádio, odpojíš kabel antény a kabel rádia, napojíš oboje do Bolera, přišroubuješ a nacvakneš rámeček. Je to na 10 minut a zadarmo. Pak jen zapneš Bolero a naťukáš PIN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.