Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Je to napsano primo na krabicce  :kol-24: . Car Multimedia Video GPS Integration. :kol-47:. Bude to napojeno pres video vstup couvaci kamery a urcite v tom bezi win mobile.

Editováno: , autor: John1976
Vloženo (editace)

jj, na krabičce GPS napsáno je ale co si pamatuju když jsem o tom něco hledal tak je několik verzí s i bez GPS...a obrázku bych 100pro nevěřil. A kdyby tam byla GPS tak by v popisku byla stopro zmínka:-)  Jinak se to zapojuje přímo na desku s elektronikou. Jsou i verze které se připojují do konektoru pro couvací kameru ale ty Bolera nemají(aspoň to moje ho nemá a ani jsem Bolero s konektorem neviděl), jen RCD510tky a to ještě jen některé 

Třeba tohle je připojeno přes zadní konektor http://www.audiocom.cz/multimedia/adaptery-pro-multimedia/av-vstup-pro-couvaci-kameru-skoda-bolero-columbus-vw-a-seat-rns510-rcd510-1755cz

Jinak souhlas, být to do 1000Kč tak by se to ještě dalo, ale tahle cena je mimo:-(

Editováno: , autor: majkl.s
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Chlapi, keď mám O2 FL, rok 2009, tak ak kúpim Bolero zo Superb 2 tak bude pasovať a všetko pôjde? Je tu toho moc písané a ako som tým prechádzal nie som si 100 % istý. 

Dík 

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Nevím, jestli to tu zaznělo, ale už ani Bolera ze SII nemají čidlo na regulaci jasu, i když to tak vypadá (bude tam nějaká záslepka).

Chová se to v tom předfaceliftu ale zvláštně, u studeného auta po zapnutí jsem vypozoroval 2 situace..

- buď je od počátku jas na minimu a cca do čtvrť hodiny se jas zvýší na přijatelnou úroveň (tak to bývá v naprosté většině případů)

- nebo občas se stane, že jas je snad na maximum, ale do minuty ztmavne a následuje opět postupně rozjasňování jako v první popsané situaci, ale nikdy už se nedostane na maximální úroveň jako na tu chvíli po zapnutí.

Nepřišel už náhodou někdo na to, jak Bolero v předfaceliftu nějakým způsobem "přemluvit", aby si myslelo, že je jasno a ne tma?

Vloženo (editace)

Vloni mě ferda25 updatoval firmware a nic podobnýho nepozoruju. Přijde mi že to svítí pořád stejně-dobře.

Takže podle mě pomůže jen aktualizace.

Editováno: , autor: Dodo-Kolín
Vloženo

A co tam máš prosím Tě za software? Já 54. Chová se mi to stejně jako Bolero z Octavie, proto usuzuju, že tam to čidlo nemám, když na něj svítím nebo ho zacláním, tak se nic neděje.

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím mam octaviu 2 predface, 2005 rok a chcel by som klasicky stream vymenit za BOLERO, chcem sa opytat ci to sadne do rámiku bez problémov a ci budem musiet kupovat ten gateway alebo mi to bude fungovat aj bez toho dakujem :)

Vloženo

Gateway určitě + anténní redukci pro druhý rádiový tuner a připrav se na problém s podsvitem displeje u Bolera do Face O2. Lze vyřešit montáží face Maxi-Dotu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...