Enemy5 Vloženo 10. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2019 Víte jaká je poslední FW verze pro Bolero 1z0035156G ? Já mám HW:014 SW:0029 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 11. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 (editace) Milhausi a co ta novejsi verze opravuje ? Zajímá me jestli to umi vyresit ovladani písniček+informace o písničce na Boleru. Bluetooth jednotka je 7P6035730F s verzi FW: 2902 V telefonu problem neni protoze jiny koncernovy auta zobrazuji tyto informace Editováno: 11. Červenec 2019, autor: Enemy5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stakido Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Chtel bych poprosit o radu - koupil jsem ojetou Octavku II r. v. 2009 a je tam radio Bolero. V servisu (Tukas Sterboholy) na diagnostice videli zavadu v AUX Bluetooth. Kdyz jsem to po nich chtel opravit, rekli mi, ze by pravdepodobne stejne nefungovalo Bluetooth pripojeni s mym telefonem (iPhone X). Mám tedy 2 otázky: Opravdu by to nefungovalo? (nerad bych platil opravu, abych pak zjistil, ze to bylo zbytecne) Jde k radiu nainstalovat nejaky modul, ktery by komunikaci umoznil? Jde mi hlavne o prenos hudby a ovladani z radia, kdyby fungovalo handsfree, byl by to prijemny bonus. Dekuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Nejde vůbec o rádio, ale prvně to chce vědět, jestli máš vůbec bluetooth jednotku v autě a pokud ano, tak jakou... Popravdě moc nechápu co si pod tou chybou představit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 (editace) Koukni se pod sedačku spolujezdce, jestli je tam HF. Jestli ano, tak její číslo. Editováno: 24. Říjen 2019, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stakido Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Tak ja uz vim, co ta chyba znamena - pod sedackou spolujezdce je jenom trcici kabel a plastovy kryt. Jednotka zadna. Poradite mi co mam shanet, jestli instalace je jen pripojeni kabelu a jestli je treba neco kodovat (ochrana proti kradezi) apod. diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 To jsou fakt odborníci v tom servisu. Řeknou ti chybu ale neřeší proč tam je. A už vůbec si nevšimnout že v autě chybí jednotka :D to by diagnostika taky poznala.!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stakido Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 Co za jednotku bych měl tedy shánět ke koupi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Bolero má aké označenie?RCD510? Odoslané z ONEPLUS A6000 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Ano, RCD510 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 ahojte, chcel by som poprosit o radu. Vcera som len tak z haluze na oII FL prepojil pomocou obycajne jack jack kablu radio bolero (aux v jumbo boxe) s iphonom a skusal telefonovat. na mojej strane vsetko ok. Volaného som dobre pocul v reprakoch auta. On mna pocul tiez dobre ale zaroven pocul aj ozvenu samého seba. Myslite ze by toto mohlo vyriesit keby som kupil jack jack kabel aj s mikrofónom (napadlo ma ci by ten mikrofon nebol nejako osetreny aby neprijmal zvuky z reprakov). nemate s tym niekto skusenost? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 aku najvacsiu pamatovu kartu ste rozbehali v bolere? microSDXC 64GB mi to nepotiahlo, len 16GB microSD, skusal niekto 32GB? ak ano aku znacku? vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 ahojte, chcel by som poprosit o radu. Vcera som len tak z haluze na oII FL prepojil pomocou obycajne jack jack kablu radio bolero (aux v jumbo boxe) s iphonom a skusal telefonovat. na mojej strane vsetko ok. Volaného som dobre pocul v reprakoch auta. On mna pocul tiez dobre ale zaroven pocul aj ozvenu samého seba. Myslite ze by toto mohlo vyriesit keby som kupil jack jack kabel aj s mikrofónom (napadlo ma ci by ten mikrofon nebol nejako osetreny aby neprijmal zvuky z reprakov). nemate s tym niekto skusenost? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajjda Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 (editace) Čau,prosím vás o radu mám Octavií r.v 2009 rádio Bolero a dneska jsem s toho vyndal parrot na volání tam měl někdo předemnou a teď mi to nehledá Bluetooth rádio na boleru a ještě mi tam zůstali odpojeny tyhle svorky s elektrikou prosím nevíte náhodou co s tím pod sedačkou mám nakou kostku ale nevím jestli je to jednotka bluethoot díky moc za rady zasilam foto Spoiler Editováno: 24. leden 2020, autor: Zajjda Rádio Bolero zapojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 z těch fotek je prd vidět... ale jak ti něco může hledat bluetooth, když si parrot vypojil a bluetooth jednotku pravděpodobně nemáš (resp. to na té fotce ona není)? :D a ty svorky musíš pořádně nafotit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Ta kostka pod sedadlem je nejspis ridici jednotka vyhrivani sedadel... Parrot tam logicky nekdo daval, protoze auto bluetooth nemelo, ne? O co se vlastne snazis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 ja mam v aute parrot jednotku, cez nu je napojene radio, ale vsetky kable, mikrofon som odpojil a vsetko funguje ale nezavadia mi to v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajjda Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 před 1 hodinou, LucasCZE napsal: Ta kostka pod sedadlem je nejspis ridici jednotka vyhrivani sedadel... Parrot tam logicky nekdo daval, protoze auto bluetooth nemelo, ne? O co se vlastne snazis? Hale nevím jestli mělo nebo ne auto je dovoz z Německa a já se na ten parrot nemohl připojit a když fám média tak svítí CD aux a Bluetooth je sedívy a v nastavení rádia je Bluetooth zapnutý tak to nechápu jestli ho má nebo nemá a nerozumím nak vůbec tomuhle ? a snažím se o to jestli tohle rádio má Bluetooth v sobě ten modul nebo někde jinde nebo jestli to Němec neodpojil když mu tam dávala ten parrot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Trochu zmatkuješ, pokud je tam jednotka pro BT originál, tak je pod sedadlem spolujezdce na podlaze. A v konektoru co se zapojuje do rádia by byl i malý zelený konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajjda Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Ok díky moc,tak na podlaze pod sedackou nic nemám takže tam nebude,tak budu muset koupit Bluetooth adaptér Koukal jsem ze na alze to mají tak pak to snad profrčí ? díky všem joa ještě z ty hlavní svorkovnice co je v rádiu tak pak za ni byly dva svazky kabelu a svorkovnice a ty byly rozpomenout a napojené na to byl ten parrot a když sem to vyndal ten parrot tak sem ty svorkovnice zase propojil s téma co tam byli origo proste vůbec nechápu co to tam vše je ? ta elektrika to ke pro mě jedna velká Amerika ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Zdar pánové. Vyměnil jsem Blues za bolero (model pro octvii/yeti) a nefunguje mi na radiu funkce telefon. Mam originalní bluetooth jednotku. Na maxidotu vše funguje (telefonní seznam, uskutečňování hovoru atd...) Poradí někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 číslo jednotky pod sedačkou? jaké konkrétně auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef 79 Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 pozri kódovanie v rádiu, telefone, budíkoch a gateway.. pripadne aj parkovacky niekedy je zrada tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Auto je octavia II FL 2010, kódování v boleru bylo neúspěšné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.