amogh Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 taky dorazim po hodne dlouhy dobe na sraz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Tak vyráážíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 a ja ted vstal, takze si to tam pekne uzjite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Pocasi se povedlo, sraz byl dobrej, dobrej pokec, co vic si prat. Tak v Chabrech.. Nejake moje fotky nahazim ke me do topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 fotky jsou v nasi galerii http://gallery.skodahome.cz/xii-skoda-tuning-doksy-g49 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Tak já jsem přidám něco originálního. Focení na srazu za moc nestálo. Tak jsem se vyblbnul cetou zpátky. Sice to není moc tuning ani Škoda ... ale jako atmosfera by to možná prošlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Sraz byl, jak bych to jen řek.. Organizace VŮBEC ŽÁDNÁ ! Pokec SUPER ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Doksy 13.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Banda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 čau draci....nezmrzli jste tam??? sem tak těžce pracující až mě to sere....kurňa já chci na sraz někdy taky.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 počasí docela ušlo sraz ušel všechny zdarvim příště snad Plasy a Chabry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2008 super srázek, ostatně jako vždy! až na tu zimu, jinak mě bolí břicho ze smíchu ještě teďka AdamCZ: co bys zlepšil na organizaci? je to sraz hlavně na pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 čau draci....nezmrzli jste tam??? sem tak těžce pracující až mě to sere....kurňa já chci na sraz někdy taky.......... Hele jako na koupání to nebylo. Ale jak vylezlo slunícko tak to docela šlo. Jen musím říct, srazy mohou být dost nebezpečné. Šikukla Dakie mi pěkně rozsek hlavu dveřma kufru. Bylo to nechtěné teda. Au .... teď mám na hlave stupy a pořádnou mordřinu. Au au ... jinak srazek spíš dobrej na ten pokec no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Mates: jj, bylo to fakt nechtěný, sem nečekal že tě bude zajímat něco v kufru, tak sem ho prostě chtěl zavřít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Třeba to, že sem tam neviděl žádnýho organizátora.. Jen naký děti tam jezdili ve žlutejch vestach na minibajkach a pištěli jak blbý.. Když se odjíždělo na spanilku, tak sem to pomalu ani neslyšel.. To samý se soutěžema, žádná registrace, jen si to někdo sám obešel a sám uznával za vhodný, aniž bys moch o autě něco říct co tam vůbec máš.. Zatim nejhůř organizovanej sraz na kterym sem byl.. Ale pokec byl SUPER, SUPER lidi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2008 zkus napsat kritiku na www.tuning-doksy.cz je tam veřejná diskuze jinak na Doksy jezdím už několik sezón a je to pořád stejně dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Mates: jj, bylo to fakt nechtěný, sem nečekal že tě bude zajímat něco v kufru, tak sem ho prostě chtěl zavřít.. No jo jsem blbec zvědavej v tu chvíli jsem myslel, že mám hlavu na dvě půlky. Naštěstí už se mi nemá z hlavy co vytratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2008 fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 hezkej tuning z tech pasek :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Par fotek je u me... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Srzek byl uplně super...počásko bylo v sobotu krásný dnes ráno teda elkem hezká kosa cca 5C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Protože jsme to měli nejblíž, tak jsme dorazili s jedním mezipřistáním na kafe až ve 13:35 a stejně v pohodě jako v pátek tam. Jak bylo řečeno, nebýt té klendry přes noc (pravda, našli se i tací kterým vůbec, ale vůbec nevadila) to byl super srázek s ještě suprovější zábavou hlavně pro ty, co zůstali vzhůru či při vědomí až do pozdních nočních hodin. Každopádně jsem se poznal zase o něco líp s dalšíma lidičkama nejen z EDT se kterejma byla super zábava, proto ta cesta tam stála opět zato i přes tu kosu v noci. Už teď se těšíme s juniorem na další akci. Fotky budou asi až zítra co proběhne cenzura. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.