w77 Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Ahoj nevýte někdo co je to za zvuk při rozjezdu prohrábnu kolama a na nápravě to chrčí nebo zvoní no nevym jak to popsat jak kdyby nějakej el. system ale nevim o tom že něco takovýho tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 EDS-elektronická uzávěra diferenciálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 26. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 To má každá octa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notro Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 http://www.autolexicon.net/cz/article/asr-...schlupfregelung pokud je to stejny zvuk jako kdyz prudce brzdis a sepne ABS tak to bude ASR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 To má každá octa ? Ne, jen ty lépe vybavené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 27. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 (editace) Tak to bude asi ono mam klima šíbr vyhřívaný sedadla atd.Jsem zase moudřejší.Díííkes Editováno: 28. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 koukni do motoru, před řidičem je jednotka ABS (taková krabička z které vede spousta hadiček), pokud jí tam máš máš ABS tudíš i EDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiiD Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Ahoj, jak poznám, že mam EDS? ABS mám, ale nemám ASR. Vždycky jsem všude četl, že EDS je jen součástí ASR. Jak to můžu nejlépe zjitit co mám a co nemám. Jde to zjistit přes VAG nebo nekde v aute? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 http://igorweb.org/equidec/ Zadej tam datový štítek co máš v kufru pod kobercem a budeš vědět o autě všechno. Jinak ABS s EDS je kód 1AH! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Pokud je ABS tak je i EDS, aspoň já u 97 to tak mám a nevím že by bylo ABS bez EDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Tak to určitě není - existuje samotné ABS bez EDS. Viz. tabulka kódování. Sám jsem ho do dneška na autě měl (MR 06). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Podle tý tabulky jsem teda nevyčet to co ty tvrdíš, nějak jsem to nezkoumal, ale schválně si to zjistím přesněji. A moc nevěřím tomu že by 06 neměla EDS a ASR v základu. EDIT: tak jsem si to našel v DP, byla i jednotka bez EDS, průměr 100mm a s EDS má 130mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 No, bez zkoumání se to dá těžko vyčíst Ale je tam jasně vidět, že je tam kódování pro samotné ABS a ABR/MSR. Je to pro Mk60. A tomu, že Škoda dělala MR 06 bez ASR klidně věřit můžeš. Dokonce i dneska je ASR/EDS u modelů Tour za příplatek 6500 Kč. Jestli nevěříš, tak se můžeš přesvědčit v konfigurátoru Škodovky sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 (editace) Myslíte teda,že když stojím jedním kolem na mokrý trávě(parkuju tak každý den),druhým na asfaltě a rozjedu se,citím jak se kola protočí a zároveň takový vrznutí či co, tak to má na svědomí ta uzávěrka? V konfigurátoru mi to vypsalo "1AH = Antiblokovací systém ABS s elektronickou uzávěrkou diferenciálu EDS" to sem ani nevěděl že to mám E7L = Akční provedení "HIGHLINE" 1D0 = Bez závěsného zařízení 3BS = Vnější zpětné zrcátko vlevo, elektricky seřiditelné, vyhřívané, asferické 3AF = Vnější zpětné zrcátko vpravo, elektrickyseřiditelné, vyhřívané, konvexní 1KP = Kotoučové brzdy zadní 6FB = Vnější zpětné zrcátko v barvě vozu 1AH = Antiblokovací systém ABS s elektronickouuzávěrkou diferenciálu EDS 3FE = El. skleněné posuvné střešní okno, se sluneční ochranou/žaluziemi 1N6 = Posilovač řízení 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny H6U = Pneumatiky 205/55 R16 91W 4UE = Airbag pro řidiče a spolujezdce 4R4 = Elektrické ovládání oken s pojistkou proti sevření 3NW = Zadní sedadlo a opěradlo dělené, sklopnéa s loketní opěrkou 3QT = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu při nehodě napínaný, výškově seříditelný 4X1 = Boční airbag vpředu 4A3 = Vyhřívání předních sedadel s oddělenou regulací 8L3 = Střešní anténa J0L = Baterie 340A (70Ah) 7AA = S imobilizérem (bez alarmu) 8GL = Alternátor 120A 6Y0 = Bez varov. zaříz. překročení rychlosti 9AK = Klimatronic bez freonu 8RM = 8 reproduktorů (pasivní) 7Q0 = Bez navigačního přístroje 8AR = Rádio "GAMMA" s odnímatelným panelem 8QJ = Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu 8X1 = S omývacím zařízením světlometu 4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem B01 = Země typových zkoušek-NĚMECKO 1GE = Tlumení přední, Basis 4 Editováno: 28. Září 2008, autor: dadaoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Ano, to by mělo být ono. Ale jen to vrznutí mi tam moc nesedí, dělá to zvuk jako když se sepne ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Ono ten zvuk popsat je takový složitý, takže někomu to připadá jak když vystřelí pružina, někomu jako vrznutí....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 ten zvuk je takovej divnej. Je vlastně i slyšet takový to ABSkový prasknutí a pak skřípnutí. Je to vždycky otázka vteřiny,páč hned jak to slyšim okamžitě uberu plyn a přestane to,takže to nemám pořádně odposlouchaný. Ale aspoň jsem trošku klidnější že je to normální. Díky za rady a postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 jestli vás to zajímá tak já to slyším jako chroupnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marejak Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Zdravim.Mám problém.Přesně jak píšete mi to také chroupe,ale vždy při rozjíždění..kola se mi neprotáčí..nemáte někdo zkušenost...čidla jsou ok...jestli třeba vadná jednotka abs/eds....nevim.díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Jednotka s EDS a bez EDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Myslel jsem, že EDS funguje do rychlosti 40 km/h a za mimořádných okolností může fungovat i ve vyších rychlostech. Mě to ale funguje i v 60 km/h nebo i 80 km/h. Jak to máte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikee.man.cz Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 tak já sem nad tim zvukem laboroval asi měsíc, všiml sem si toho v podzemní garáži a dost sem se lekl že je něco v hajz...mě to připomíná pinkání jako pružiny, nejde to přez vag deaktivovat???dost mě to deptá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 EDS nevypneš, jedině vyndat pojistku, ale to ti nepůjde ani ABS. Mě se to zdá ale jako docela dobrá věcička, nemůžu si na to stěžovat. Táta má teď služebního passata 1.8T, r.v. 2002, jen předohrab bez EDS a je pěkně naštvanej, že proti Oktě, kterou měl před tím s EDS nemůže nikde vyject. Jen pro úplnost, pneumatikama to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikee.man.cz Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 mas recht, ze s timhle autem jsem v zime vyjel kazdej kopec, neco na tom urcite bude.hlavne ze uz vim co je to za zvuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikee.man.cz Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 můžete mi někdo trochu vyjasnit, jak to vlastně funguje??co to dělá ty zvuky???diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.